Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Babské recepty, ktoré vám posilnia potenciu

26.08.2015 11:46 potenciu
Riešiť dnes intímne problémy mužov bylinkami, nie je veľmi rozšírené. Snáď aj preto, že pri takejto liečbe pri vážnejších ochoreniach samotné bylinky nie sú schopné nahradiť konkrétne silné lieky. Pomôcť dokážu skôr pri liečbe klasickou medicínou. V tomto článku si povieme viac o tom, ako je možné problémy s potenciou liečiť práve pomocou "zázračných" byliniek. Bylinky sa osvedčili pri úprave hormonálnej hladiny a vedia pomôcť aj pri očiste mužského organizmu - prinavrátia mužnosť a väčšiu (nielen) sexuálnu aktivitu.     

Podpora klasickej medicíny ...

   Prírodná medicína má niečo do seba. Ak nepomáhajú bežné lieky, oplatí sa siahnuť aj po prírodnej sile byliniek. Bylinky dokážu pomôcť niekedy viac, inokedy menej. Dôležité je začať ich užívať v ten správny čas a hlavne pravidelne. V zásade platí, že pri rozvinutejších problémoch a ochoreniach síce silné medikamenty nezastúpia, no vedia vhodne podporiť klasickú medicínu. A práve preto sa vyplatí ich postupne spoznávať a študovať ich účinky.

Aj na potenciu

     Pri bylinkách je zaujímavé to, že dokážu pomôcť v širšom spektre. Výnimkou nie sú ani mužské intímne problémy. Ak hľadáte účinné lieky na potenciu, respektíve chcete a potrebujete posilniť svoju potenciu, vsaďte na liečivé zmesi práve z byliniek. Nie jedna bylinkárka potvrdila, že bylinkami je možné docieliť oveľa viac ako pomocou liekov. Dosiahne sa očistenie od škodlivých látok, zlepší sa prekrvenie všetkých orgánov (vrátane penisu). V neposlednom rade sa upraví hormonálna hladina v organizme.

   Upozornením však zostáva, že zázraky sa sa nedejú z jedného dňa na druhý. Liečenie bylinkami musí byť pravidelné. Ako účinné bylinky na potenciu sa osvedčili predovšetkým Ginko biloba, borovica prímorská, yohimbe, zeler alebo ligurček. V tomto smere je potrebné upozorniť na správny pomer týchto byliniek. Podrobnejšie si predstavíme prvé tri spomenuté  bylinky.

Čarovné Ginko biloba ...  

   Ak dobre prekrviť celé telo a orgány, tak účinne poslúži Ginko biloba. Extrakt z tejto bylinky je možné dnes požívať aj v podobe tabletiek. Pravidelné užívanie prinavráti späť potenciu a erekciu zároveň. Ako účinná bylinka na potenciu neprivodzuje zlepšenie potencie hneď priamo. Viaceré štúdiu potvrdili, že ginko podporuje cirkuláciu krvi v tele. Ak by ste sa rozhodli pre ginko, poraďte sa so svojím lekárom, či bude vhodné aj pre vás, či vášho partnera.

Extrakt z kôry borovice prímorskej ...  

  Ďalšou z byliniek na potenciu je extrakt z kôry borovice prímorskej (Pinus Pinaster). Prírodný extrakt z kôry borovice prímorskej pomáha podporiť mikrocirkuláciu krvi v organizme, čo má za následok zlepšenie a zachovanie erekcie. Liečba potencie pomocou borovice prímorskej je vhodnou alternatívou ku klasickej liečbe. Podporiť a zlepšiť erekciu, či celý intímny život, je oveľa jednoduchšie pre každého muža aj pomocou tejto bylinky.

 Yohimbe, zázračný africký ihličnan ...  

     Ďalšou z účinných borovíc a byliniek na potenciu je takzvaný Yohimbe, africký ihličnatý strom. Samotná kôra stromu ukrýva v sebe yohimbín, látku skúmanú pri liečbe erektilnej dysfunkcie u mužov. Výsledky potvrdili priaznivé účinky tejto látky na mužskú potenciu a erekciu. No aj napriek tomu, že je to prírodná rastlinka a bylinka, aj napriek tomu je potrebné dbať na správne množstvo prijatej látky, inak hrozí predávkovanie.

K nepríjemným vedľajším účinkom patria predovšetkým problémy s obličkami, infarkt alebo zadržiavanie moču. Vždy je potrebné samotné užívanie tejto látky prekonzultovať so svojím lekárom.

   Nech sa rozhodnete akokoľvek, mužskú potenciu je možné posilniť aj samotnými prírodnými výťažkami z rastlín, stromov, či byliniek. Ich sila je o niečo menšia, ako moderných umelých liečiv a medikamentov, to je pravda, avšak dokážu pomôcť práve tam, kde majú tieto lieky medzery. Nebojte sa spoľahnúť aj na niečo iné, čo vás vie milo prekvapiť a pomôcť zároveň.

cta-precitajte-si-o-priaznivych-ucinkoch-zerex-v1-comp


lieky na potenciu zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow