Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Akým spôsobom sa zahryznúť do ženy

28.07.2014 11:29
Môže to byť niekedy náročné vystihnúť intenzitu uhryznutia do tela vašej partnerky. Predovšetkým, ak vás ovládne veľká vášeň, žiadostivosť a slabosť pre jej telo. Najčastejšími miestami, ktoré bývajú mužom uhryznuté na ženskom tele, sú najmä plecia, ústa respektíve pery, krkušné lalôčky. Využite aj vy bozky plné uhryznutí, ktoré vynikajúco okorenia vašu predohru s ňou smerujúcu až k vášnivému milostnému aktu.

Iba pár sekúnd a svoju partnerku zaručene dostanete

Každý dobre poznáte, že každé telo odpovedá na slabú bolesť rovnako ako na predohru jazýčkom. Isté okorenenie vašimi zubami (okrem jazýčka) vaša partnerka istotne ocení. Jej vášeň sa znásobí a nebude chcieť, aby ste prestali. Prečo môže tomu byť tak? Je to jednoduché. Telo vašej partnerky odpovedá na hlbšie zakotvené množstvo pudov a vášní. Na základe nich ste pre ňu vynikajúcim sexuálnym milencom. Problém však môže nastať vtedy, ak sa obávate využiť svoje zuby pri samotnej predohre. Bojíte sa toho, čo príde potom, ak ju uhryznete. Na druhej strane však zabúdate na to, že prichádzate o veľké „sústo“ vášne a rozkoše pre jej telo. Veľmi ťažko sa o tom hovorí, najlepšie bude, ak jednoducho svoje zúbky využijete a uhryznete svoju partnerku tak, ako jej to bude vyhovovať. I viacerí odborníci na sex tvrdia, že ak nebudú pri predohre postačovať samotné bozky a maznanie, môžete siahnuť po zuboch ako vhodnom a povolenom doplnku vašej vášne a rozkoše.

Začnite krkom

Buďte aj vy upírom ako napríklad zo ságy „Twilight“ a uhryznite vašu partnerku napríklad do jej krku. Vaše hryzáky sú pripravené na uhryznutie na tých najcitlivejších miestach tela vašej priateľky. Na úvod by ste mali využiť iba pery a zamierte na končeky jej uší. Vždy je dobré postupovať až čo najnižšie, pretože čím ďalej, tým viac vášeň a vzrušenie rastie. Na rade je jej krk. Postupujte od neho až smerom k pleciam. Celé jej telo máte ako na podnose - veľmi prístupné a poddajné. Musíte iba chcieť a vedieť, ako jednoducho na to, aby to vaša partnerka aj náležite ocenila. Sledujte jej reakcie tela. Tie vám všetko napovedia, ako to máte robiť, či je to pre ňu príjemné a čo je pre ňu najvzrušujúcejšie. Jednoducho si všímajte jej reakcie tela a nič nepokazíte. To vám garantujeme, i keď nie ste v tomto smere ešte veľmi zbehlí.

Zahryznite sa do tela

Vráťme sa však ešte k samotným vhodným miestam na uhryznutie na jej tele. Teraz zamierte na jej hrudník, prsia a samozrejme na najcitlivejšie miesta na jej prsiach, čiže na bradavky. Dráždenie jazykom je už iba pre pamätníkov. Vyskúšajte viac. Uhryznite jemne do jej bradavky a smerujte nižšie, až k jej stehnám, či k zadku. Pokiaľ jej necháte odtlačok svojich zúbkov na stehne, či zadku, istotne na vás nikdy nezabudne. V prípade techniky uhryznutia si zapamätajte, že by ste mali hrýzť chytro a bleskovo, nie príliš dlho a v žiadnom prípade nie silno a divoko. Predtým, ako ju uhryznete na ktoromkoľvek mieste, obdarujte ju silnejším bozkom, aby všetko pochopila a nespôsobili ste jej šok hneď na úvod. To by sa nemuselo šťastne skončiť. Buďte ako dravec z ríše zvierat, kedy nečakane zaútočíte na pár sekúnd a svoju korisť zaručene dostanete! Často vídate vôkol seba, že krky žien sú posiate menšími, či väčšími dôkazmi lásky. A nielen tie ženské. Áno, krk je tým miestom, ktoré si to odnesie zvyčajne najviac a je to aj najviac viditeľné. Tak pozor na to, akou intenzitou sa najbližšie zahryznete do krku svojej partnerky. Aby sa nestalo, že jej telo bude viac posiate bolesťou, ako príjemnými pocitmi z vášne a žiadostivosti.


uspokojenie ženy predohra vzrušenie bozkávanie rozkoš milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow