Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Akú dĺžku má veľký penis?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.09.2015 00:00 penis

Malý, stredný alebo veľký? Aký dlhý a veľký má byť ideálny penis? Dobrá otázka, ale skôr pre ženy. Každý muž má v tom však jasno: Čím väčší a dlhší, tým lepšie! Myslí si to však aj nežnejšie pohlavie? Dnes nie je výnimkou, že takisto ako ženy sa nechávajú „rezať“ kvôli kráse, aj muži podstupujú operácie na zväčšenie svojej „pýchy“. Sú toho názoru, že väčšia veľkosť im u žien zabezpečí prednosť pred ostatnými mužmi, ktorí majú naopak malé prirodzenie. Toto je mužská predstava, ale aká je realita?

Čo je už veľa?

Priemerná dĺžka mužského penisu počas erekcie je 13 cm. Všetky ďalšie hodnoty, ktoré sú namerané nad touto, sú považované za „veľký“ (gigantický) penis. Aj odborníci sa zhodujú v tom, že penis už s dĺžkou 20 cm, je veľmi veľký.

Prečo je tomu tak. Ženská vagína je obmedzená svojou hĺbkou, nakoľko na jej konci sa zakaždým nachádza nepoddajný krček maternice. Svaly v pošve sú síce flexibilné (najmä kvôli pôrodu), ale samotný krček nie, ten je pevný. Preto každý dotyk penisu s ním alebo každé násilné roztiahnutie vagíny spôsobuje žene nemalú bolesť. V tomto smere je teda správne poznamenať, že nie je správne mať silou mocou čo najdlhší a najväčší penis. Ale čo je ideálne? Azda starý známy zlatý priemer!

Správne meranie „mužskej pýchy“

Priemernú veľkosť síce poznáte, ale viete, ako sa dostanete k správne nameranej hodnote svojho penisu? Začnite meraním jeho obvodu. Použiť môžete bežný krajčírsky meter, ktorý omotáte vôkol najširšieho bodu penisu. Meranie môžete vykonať v bežnom (pokojnom) stave alebo aj v stave plnej erekcie.

Viac vás azda bude zaujímať meranie samotnej dĺžky penisu. Ale nebude to také jednoduché. Snáď preto, že toto meranie nemusí byť až také objektívne. Je možné ho uskutočniť z viacerých strán, čoho výsledkom je vždy iná zistená hodnota. V každom prípade, zabudnite na meranie zospodu, či zboku. Takéto meranie by bolo príliš prestrelené a malo by veľmi ďaleko od skutočnej hodnoty.

V tomto smere sa osvedčilo jedno pravidlo - meranie pravítkom. Zatlačte ho s citom až na koniec penisu, kde sa penis spája k telu. Výsledkom je najpresnejšia nameraná hodnota, pretože zmeriate aj to, čo vizuálne nevidíte (rozdiel môžu byť 1 až 2 cm). Práve tento spôsob je najobjektívnejší spôsob merania „reálnej“ dĺžky penisu.

Predovšetkým s chladnou hlavou

V závere článku by sme vás chceli uistiť v tom, že ak máte obavy o vlastnej mužnosti, neberte ich vážne. Menší penis je lepší, ako príliš veľký. Okrem toho, vždy existuje možnosť užívať overené tabletky na pevnú erekciu. Dnešný trh s tabletkami je veľmi úspešný, takže určite si nájdete toho správneho pomocníka. A ak k tomu zapojíte tie správne cviky na svoju „pýchu“, istotne po čase spozorujete priaznivé výsledky vo vašom sne za tou správnou dĺžkou vo vašich nohaviciach.

Zerex Klasik



zväčšenie penisu o mužoch penis
Magazín arrow
Magazín arrow