Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Ako zvýšiť potenciu?

09.12.2019 00:00 ako-zvysit-potenciu

Či už ste mladý muž na sexuálnom vrchole, alebo muž bližšie seniorskému veku, existujú faktory, vďaka ktorým si môžete zvýšiť úroveň a kvalitu vašej potencie. Ktoré to sú?

Potencia sa spája so schopnosťou muža dosiahnuť erekciu, vykonávať pohlavný styk, prípadne splodiť potomka. Celosvetovo však klesá. Zistite, ktoré činnosti, potraviny, bylinky, a vitamíny na vplývajú potenciu, čo je možné robiť a čomu sa radšej vyhnúť. Spôsobov ako zvýšiť potenciu je niekoľko, a vďaka tomuto návodu zistite, ako na to.

5 najviac stresujúcich povolaní, ktoré môžu vplývať na vašu potenciu

#1 Stres - najväčší zlodej potencie

Súčasná uponáhľaná doba oberá o sexuálnu vitalitu nejedného muža. Prispieva k chronickej únave, nedostatočnému sebavedomiu a spôsobuje mnoho ďalších problémov, ktoré spôsobujú nedostatočnú potenciu.

Riešenie

Na minimalizovanie stresu existuje niekoľko spôsobov. V prvom rade je potrebné vytvoriť si čas pre seba. Je jedno, koľko pracovných povinností máte. V diári je potrebné nájsť čas, kedy sa budete venovať cvičeniu, meditácií, či ďalším relaxačným technikám. Vďaka tomu môžete znížiť hladinu úzkosti a zvýšiť tak šance, že vaša potencia nezostane len dávnou spomienkou z mladých čias.

#2 Nedostatok pohybu a fyzických aktivít

Nečinnosť je zabijak všetkého. Svalstvo ochabuje, kilá pribúdajú a testosterón je na historických minimách. Telo môže trpieť mnohými neduhmi, ako je obezita, či kardiovaskulárne ochorenia, ktoré s nedostatkom potencie úzko súvisia. Môžu totiž negatívne ovplyvniť množstvo krvi, ktorá prúdi do penisu.

Riešenie

Pohyb a pravidelné cvičenie majú obrovský vplyv na celkovú kvalitu života, vrátane sexuálneho zdravia a vitality. Pravidelné cvičenie pôsobí blahodárne na duševné zdravie, podporuje úpravu krvného tlaku, umožňuje predchádzať chorobám.

Cvičenie je tiež prostriedok, ako zvýšiť svoje sebavedomie, cítiť sa lepšie, stať sa atraktívnejším pre opačné pohlavie. Toto tvrdenie potvrdzuje aj štúdia dánskych vedcov s názvom Fyzická aktivita na zlepšenie erektilnej funkcie. Ukazuje, že cvičenie zlepšuje erektilnú funkciu u mužov postihnutých erektilnou dysfunkciou.

#3 Potraviny na potenciu

Nielen stáročiami, ale aj vedcami sú potvrdené účinky afrodiziák - potravín, byliniek, vitamínov, ktoré prispievajú zvýšeniu potencie a podporujú hladinu sexuálnej energie.

Môžu umožniť opäť získať stratený záujem o sex, posilniť výkon. Ktoré afrodiziaká stoja za spomenutie?

  1. Zázvor - pôsobí proti stuhnutosti a dokáže telu zabezpečiť dávku tepla.
  2. Ženšen - tradičný “všeliek” ázijskej medicíny pôsobí protistresovo a má pozitívny vplyv na výdrž, dokonca sa mu pripisuje schopnosť pôsobiť proti predčasnej ejakulácii.
  3. Kotvičník zemný - bylinka na potenciu, podporuje tvorbu mužského pohlavného hormónu, sexuálnu túžbu, libido a celkový výkon.
  4. Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu kondíciu. Má pozitívny vplyv na početnosť a pohyblivosť spermií. Je zdrojom aminokyselín, jódu, železa, horčíka.
  5. Zinok prispieva k plodnosti, správnej reprodukčnej funkcii a k udržaniu normálnej hladiny mužského pohlavného hormónu v krvi.
  6. Gingko - môže pomôcť zvýšiť prietok krvi do penisu.

Mnohé z uvedených obsahujú často aj:

  1. prírodné tabletky na erekciu,
  2. výživových doplnkov pre mužov s predčasným vyvrcholením,
  3. doplnkov výživy určených na starostlivosť o sexuálnu vitalitu - či už pre seniorov alebo mužov snažiacich sa o potomka.

Každý muž, ktorému záleží na jeho sexuálnom živote, by mal poznať macu peruánsku. V článku sa dozviete, prečo je taká dôležitá:



potraviny na potenciu bylinky na potenciu vitamíny na potenciu potencia
Magazín arrow
Magazín arrow