Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Jej triky a krása už nestačia? Takto si zvýšite libido!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.04.2017 00:00 libido

Ak jarný vzduch nepostavil vaše libido na nohy, nezúfajte! Existuje množstvo spôsobov, ako si rozprúdiť krv v žilách a pripraviť sa na horúce i romantické chvíle s partnerkou.

Hýbte sa a objavujte nové cviky

Beh, turistika, korčuľovanie a iné aeróbne športy vás vytrhnú z letargie – po úspešnom tréningu budete plní endorfínov a zvýši sa zároveň vaša chuť na aktívnu dohru v posteli. Ak chcete zlepšiť nielen svoje libido, ale aj svoj sexuálny výkon, cvičte počas dňa v práci Kegelove cviky, ktoré vám pomôžu lepšie ovládať vašu ejakuláciu.

Vyraďte z vášho jedálnička ťažkú stravu

Ľahké, zdravé jedlá, plné čerstvej zeleniny a ovocia, posilnia vaše libido viac ako rezne a guláš. Môžete pridať do stravy niektoré menej tradičné afrodiziaká, vhodné pre mužov, napríklad ovsené vločky (obsahujú L-arginín), banány, špenát, jahody či píniové oriešky. Z nápojov vás povzbudí káva so škoricou či kvalitný čaj (zelený, matcha, zázvorový, ženšenový). Ak máte chuť na sladké, siahnite po kvalitnej, aspoň 60 % horkej čokoláde.

Zahoďte zlozvyky

Je vaším najväčším zlozvykom fajčenie? Prestaňte s týmto zlozvykom! Okrem toho, že vďaka cigaretám je ľahšia aj vaša peňaženka, fajčenie spôsobuje zhoršené libido, erektilnú dysfunkciu a neplodnosť. Nadužívanie alkoholu (áno, ráta sa aj pivo) redukuje váš mužský pohlavný hormón a zabíja chuť na sex. Ďalším zlozvykom, ktorého by ste sa mali zbaviť, je neustály stres – venujte dostatočnú pozornosť psychohygiene. Vyskúšajte meditáciu alebo vizualizácie (napríklad s každou večernou sprchou „spláchnite“ aj starosti nahromadené počas celého dňa).

Zapojte svoju fantáziu – zmena občerstvuje

Prekvapte partnerku (aj seba) niečím nečakaným – použite nový parfum (ktorý pôsobí ako afrodiziakum), zoberte ju do kina, na festival či prechádzku na miesto, kde ste ešte neboli. Choďte spolu na kolotoče alebo do aquaparku a vybláznite sa ako malé deti. Odľahčite nudné dni netradičnými aktivitami a zapáľte vo vašom vzťahu novú vášeň.

Vyskúšajte prírodné afrodiziaká, ktoré posilnia vaše libido

Jedným z riešení sú vysoko koncentrované, 100 % prírodné tabletky Zerex s obsahom Kotvičníka zemného a vzácnych aminokyselín. Tie prirodzeným spôsobom zvyšujú produkciu mužského pohlavného hormónu a tým aj chuť na sex. Výhodou tabletiek Zerex je, že nie sú návykové, nemajú žiadne negatívne vedľajšie účinky a dajú sa diskrétne získať online (bez lekárskeho predpisu).



afrodiziakum kegelove cvičenia libido vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow