Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zlý sex nie je dôvod na paniku: Tu je 5 tipov, ako zlepšíte milovanie

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.11.2020 00:00 ako zlepšiť sex

Neutíchajúca túžba po partnerovi, sex pri každej možnej príležitosti na akomkoľvek možnom mieste - to sú typické charakteristiky pre sex na začiatku vzťahu. Ako to urobiť tak, aby ste to prežívali opäť?

S odstupom času sa zo vzrušujúceho aktu lásky stáva rutina, ktorá sa zväčša odohráva na rovnakom mieste, dokonca v rovnakom čase a prebieha veľmi podobne. Bez fantázie. Nevieme identifikovať, kde a prečo nastal zlom a sex upadol do rutiny. Ako zlepšiť sex, aby ste mohli opäť prežívať to elektrizujúce vzrušenie a túžbu?

Nie je dôvod na paniku

Odborníci vám potvrdia, že stav, kedy sa partneri tešia jeden na druhého a nevedia sa navzájom nabažiť spoločných intímnych chvíľ, sa postupne dostáva do roviny stagnácie. Príčiny nemusia vôbec súvisieť so sexom samotným, jeden z vás (alebo obaja) môže prechádzať stresovým obdobím, pracovnými, či rodinnými problémami. 

V hre môže byť aj nedostatok sexuálnej fantázie, výdrže, či zlyhávajúca komunikácia. Tu nastáva rad na vás, ako sa s tým vysporiadate. Aby ste si dokázali pomôcť sami, prikladáme niekoľko tipov.

#1 Komunikujte

Najlepší spôsob, akým zistíte, v čom spočíva základ problému, je vzájomná komunikácia. Preberte problémy, ktoré vás oboch trápia: bez sarkazmu, či obviňovania. Základom je, aby partner mal dôveru povedať vám o svojich podnetoch, túžbach, fantáziách. 

#2 Zmeňte miesto, čas alebo predohru

Skĺznuť do rutiny môže predstavovať naše konštatovanie z úvodu: robiť to na rovnakom mieste, v rovnakom čase a do tretice ROVNAKO. Zmeňte to. Prekvapte partnera rýchlovkou v iný deň, začnite sex na neobvyklom mieste alebo skúste úplne inú predohru. Verte, že nečakané zážitky vedia mať aj nečakané, zato veľmi príjemné dôsledky.

#3 Zdokonaľujte sa

Využite svoje možnosti a schopnosti. Nahliadnite do svojej mysle a vytiahnete z nej tromfy. Ak jednému z vás chýba niečo, čo ho na začiatku vzťahu uspokojovalo, robilo šťastným alebo vedelo “vzrušiť na počkanie”, povedzte si to. Časom na to môžete zabudnúť, ale zbavte to prachu a pavučín. Partnera poteší, keď mu pripomeniete, v čom spočíva jeho “superschopnosť”, ku ktorej by sa mal vrátiť.

Pomôcť vie aj sexuálna príručka

Je tu aj možnosť, že na podnietenie vzrušenia chcete vyskúšať niečo nové. Prečo nie? Inšpirovať sa môžete v novodobej sexuálnej príručke Zerexsutre, kde nájdete podnetné príbehy, naštartuje vašu kreativitu a predstavivosť, poradí aj odporučí.

#4 Odhaľte nové spôsoby, ako zlepšiť sexuálnu výkonnosť

Nie je žiadnou hanbou využívať kvalitné doplnky stravy na zlepšenie erekcie, práve naopak. Keď už erekcia nie je tak pevná ako “za mladi” alebo sa vyskytnú problémy s erekciou, treba siahnuť po prírodnom stimulante, ktorí z Vás spraví opäť muža. 

Zerex Klasik je produkt na skvalitnenie sexuálneho života pre oboch partnerov, tak prečo to nevyužiť? Podporuje libido a chuť na sex, je odpoveďou na otázku, ako zlepšiť výdrž. Priaznivo vplýva na sexuálnu vitalitu, výkon a intímny život. Pomáha nadobudnúť zdravé sebavedomie a má rýchly nástup účinku. Ak chcete výkon v posteli naozaj poistiť, môžete zvoliť aj variantu Zerex Klasik Plus s vysoko koncentrovanými účinnými zložkami.

#5 Pozor na neveru!

Túžba po návrate starých dobrých čias, kedy ste sa obaja udýchaní a spotení ledva od seba odtrhli môže byť silnou motiváciou, aby ste sa k tomu chceli vrátiť. Existuje však riziko, že pre vlažný (alebo žiadny) záujem vašej polovičky čokoľvek meniť, vznikne nevera. O sexe za každých okolností spolu hovorte, dávajte podnety na zlepšenie. Partnera neobviňujte, nezosmiešňujte, ale konajte v prospech veci!

 

Môžeme pokračovať ešte ďalej, ale ak si každý uvedomí, že na udržanie vzťahu je potrebná neustála rekonštrukcia a tvrdá práca, ohľaduplnosť, kompromisy, dôvera a láska robia zázraky. Ak si rozumiete a cítite sa dobre, aj menšie problémy v posteli zvládnete s humorom a posuniete svoj vzťah na absolútny vrchol spolunažívania.



partnerské problémy o ženách o mužoch
Magazín arrow
Magazín arrow