Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako zbaliť muža

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.03.2014 00:00 ako zbaliť muža

Ako zbaliť muža? Časy, keď bol muž tým dominantnejším v zoznamovaní a ako prvý sa prihováral svojej vyvolenej, sú už naozaj preč. V súčasnosti je časté, kedy práve ženské pohlavie má väčšiu iniciatívu vo sfére prvotných kontaktov vedúcich k zoznámeniu. Ženy si hľadajú toho správneho partnera podľa vopred zadaných požiadaviek pre svoj budúci partnerský, či intímny život. Milé dámy, v nasledujúcich riadkoch vám predstavíme základné tipy a návody, ako možno úspešne zbaliť chlapa...

Prvý krok pri balení muža

Vy buďte tou korisťou, pretože nie je účinné, ak váš budúci objekt záujmu (v tomto prípade muž) zistí, že on by mal byť tou obeťou. Ak by tomu nebolo tak, sa mu zvýši sebavedomie a zároveň aj jeho požiadavky na budúcu partnerku (milenku). Okrem toho si rýchlo uvedomí, že budete chcieť s ním iba do postele, nič viac...

Ak chcete vhodne a správne zbaliť toho pravého muža, je potrebné dať najavo, že sa sústredíte na neho samučičkého, čiže zaujímate sa o jeho koníčky, predstavy, ba tiež i o jeho prácu, prípadne o oblasť pôsobenia. Skutočne mnohí muži oceňujú práve toto a súčasne je to spôsob ako zistiť formou takéhoto malého testu, či by vám to spoločne fungovalo. Chlap si veľmi rýchlo uvedomí, že sa v jeho blízkosti objavil niekto, kto prejavuje o jeho osobu záujem. Začne premýšľať, čo všetko by mohol s takouto osobou mať. Zistí, že správnym úsilím dosiahne to, čo chce. Ale pritom si neuvedomí, že ste práve vy tou, čo bude určovať tempo a všetko budete mať vo svojich rukách.

Využívajte očný kontakt

Využívajte vždy očný kontakt. Skutočne to pomôže, ak sa mužovi zahľadíte do jeho očí, na oplátku on zároveň do tých vašich. Dnes sa však častokrát stretávame so situáciami, kedy ženy útočia na mužský záujem inými „zbraňami“, či už prsiami, respektíve veľkým dekoltom, alebo výstrednou minisukňou. Neznamená to, že by to muž neakceptoval a nechcel by byť takto zbalený. Je aj toto cesta, ako na neho, ale skôr iba na krátku dobu. A verte, či nie, aj trvácnosť a životnosť tohto vzťahu nebude na trvalo.

Ak však chcete viac, lepšie, krajšie a predovšetkým na dlhšiu dobu, tak je potrebné využívať i očný kontakt na úvod samotného zbližovania sa s mužským pohlavím. Niekoľko práve očných pohľadov a ste blízko novej konverzácie vedúcej k zoznámeniu a spoznávaniu.

Skúste ho prekvapiť

V rámci tohto bodu je dôležité upozorniť na súčasný, či minulý trend žien týkajúci sa toho, že sa radi nechávajú pozývať mužmi, ktorí veria, že platia tým pravým. Nehovoríme, že sa to vôbec nehodí, ale mali by ste pochopiť, že odtiaľ potiaľ. Prejavte sa, že ste tá správna spoločenská partnerka a buďte iná. Skúste ísť zaplatiť ako prvá vy, nie on. Uvidíte, ako si ho získate a zároveň ho presvedčíte o tom, že ste iná, ako všetky tie ženy, ktoré spoznával doposiaľ.

Toto je spôsob, ako ho získať jednoduchšie a úspešnejšie v porovnaní s bežnými ženskými „zbraňami“, ktoré sú často až nevkusné. Len takto sa v jeho očiach naozaj zviditeľníte a zostanete v jeho pozornosti najdlhšie. Na oplátku aj on prejaví väčší záujem o vás, aj bez toho, aby musel platiť práve on...

Zbaľte ho pekným úsmevom

V závere našej púte návodmi ako zbaliť muža by ste mali pamäť na to, že pekným úsmevom si uľahčíte vždy každú cestu za získaním svojho milovaného. Ak k tomu pridáte dávku príjemného vystupovania a sebavedomia, budete prekvapená, koľko pánov prejaví o vás záujem. Vyskúšajte to a buďte v popredí pred dámami, ktoré robia mnohé chyby s nadväzovaním kontaktov, nielen tých pánskych.

V tejto súvislosti spoznajte niekoľko najčastejších chýb, ktoré robíte pri zoznamovaní sa s tým pravým (vyvoleným). Ale o tom budeme hovoriť až niekedy nabudúce tiež na našom blogu. No už dnes nájdite množstvo inšpirácie zo zaujímavých a praktických rád, týkajúcich sa najmä erekcie, kámasútry, sexu, osobnosti alebo vzťahov v rámci iných článkov na našom portáli. Náš tím vám praje veľa šťastia pri nadväzovaní známostí a hľadaní toho pravého muža, chlapa, partnera. Verte, či nie, niekde tam čaká práve na vás...  

Ak chceš získať ďalšie cenné rady, ako priťahovať ženy, navštív web akozbalit.sk a užívaj si množstvo hodnotného obsahu.



o mužoch flirtovanie zvádzanie zbalenie
Magazín arrow
Magazín arrow