Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako vzrušiť muža po náročnom dni v práci?

06.03.2018 00:00 ako vzrušiť muža

Riaditeľ spoločnosti, dôstojník v armáde alebo fyzicky ťažko pracujúci muž. Živitelia rodín to nemajú vôbec jednoduché. Robia všetko pre šťastie svojich polovičiek a detí.  Ako vzrušiť muža, ktorý je od rána do večera zavalený pracovnými povinnosťami? Často padnú do postele vyčerpaní prácou. Ak sa to stáva pravidelnosťou, môžete sa stretnúť s pochybnosťami: som pre neho ešte vôbec príťažlivá? Poradíme vám ako stimulovať všetky jeho zmysly a súčasne túžbu.

Zrak

Tento zmysel môžete stimulovať ešte predtým, ako sa váš drahý vráti domov z práce. Je to vôbec možné? Samozrejme. V dobe, kedy mobilné telefóny nemajú len kojenci, je posielanie správ rôzneho typu na dennom poriadku. Takže to využite. Začnite len veľmi zľahka. Napíšte mu, že pre neho dnes pripravujete jeho najobľúbenejšie jedlo. A má prvý dôvod tešiť sa domov viac ako obvykle. To je na začiatok. Nepíšte mu, že ste deti odviezli k vašim rodičom. Skôr vyberte zo šatníka vaše najlepšie kúsky (a tým nemáme na mysli rolák a menčestráky). Sexi nohavičky, samodržiace pančuchy, čipkovaná podprsenka. Využite funkciu v telefóne s názvom “samospúšť” a pustite sa do práce. Stačí pár záberov, ktoré mu budete postupne dávkovať. Druhý dôvod je na svete. A ešte aj spôsobíte príjemný šok.

Čuch

Prvé, čo váš milovaný zacíti po príchode domov, bude sľúbená večera. Vy však môžete disponovať ešte jednou tajnou zbraňou, ktorá zaútočí nenápadne, ale razantne. Zaobstarajte si afrodiziakálny parfum. Splní vám hneď niekoľko funkcií naraz. Vám dodá sebavedomie a neodolateľný pocit pri zvádzaní. Vášho partnera opantá a bude túžiť nadýchnuť sa vás viac a viac.

Chuť

Ak chcete dosiahnuť s mužom čokoľvek, musí byť splnené jedno pravidlo: musí byť najedený. Poznáte jeho obľúbené jedlo, tak si ho ním hýčkajte. Týmto uspokojíte jeho chuťové poháriky a žalúdok. Pozor, nezaťažte ho natoľko, aby potom nebol ničoho schopný. Ku večeri mu nenápadne naservírujte aj povzbudzujúci čaj, ktorým podporíte jeho libido. Súčasťou vášho menu môžu byť aj ďalšie prírodné afrodiziaká, ktorých hlavným zámerom bude znovu stimulácia Čokoláda je jedným z najchutnejších afrodiziák vôbec. Podporuje tvorbu endorfínu, hormónu šťastia. Maca peruánska podporuje libido a umožňuje vrátiť sa do formy. Kotvičník zemný patrí medzi najsilnejšie prírodné afrodiziaká. Stimuluje tvorbu mužského pohlavného hormónu u mužov a estrogénu u žien. Kotvičník, Macu a ďalšie libidu prospešné prírodné zložky, obsahuje napríklad doplnok výživy Zerex.Ten nakopne nielen partnerove libido, ale aj výkon v posteli.

Hmat

K tomu, aby ste stimulovali tento zmysel, budete potrebovať dve veci: kúpeľ a masáž. Domáce wellness podľa vás. S uvoľnením tela a mysle pomôže esenciálny olej s uvoľňujúcou vôňou. Skvelá je levanduľa, ktorú môžete pridať do vody. Miesto, kam sa presuniete po kúpeli, si pripravte vopred. Ak sa teda k masáži ešte dopracujete. Počas relaxovania vo vode “zaútočte” na ďalší z jeho zmyslov - sluch.

Sluch (+zrak)

Napadlo by vášho partnera, že mu budete čítať šteklivé erotické príbehy, oblečená opäť vo vašich najlepších kúskoch? Inšpiráciu nájdete v modernej sexuálnej príručke s názvom Zerexsutra. Možno vďaka nej objavíte čaro “dirty talk” alebo sa inšpirujete, ktoré miesto okrem spálne je na sex ako stvorené. Po kúpeli sa môžete presunúť na miesto, ktoré ste si vyhradili na zmyselnú masáž. Svoju úlohu - útok na všetky zmysly - týmto zakončíte. Myslíte si, že to, čo ste dnes pre vzbudenie vášní urobili, nechá vášho partnera chladného a vyčerpaného? Určite nie. https://zerex.sk/blog/senzualna-masaz-potesi-vsetky-zmysly/



libido chuť na sex ako vzrušiť muža
Magazín arrow
Magazín arrow