Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako vznikla Kámasútra a jej polohy?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.12.2015 00:00 Ako vznikla Kámasútra

Ocitá sa aj váš intímny život s partnerom po rokoch spolužitia na bode mrazu? Jednotvárnosť, monotónnosť, stereotyp, to je to, čo charakterizuje váš súčasný sex. Čo bude nasledovať po takomto scenári snáď netreba zvlášť popisovať. Chce to oživenie. Je čas otvoriť a inšpirovať sa svetovo-známou a uznávanou knihou menom „Kámasútra“. Hodí sa vedieť o nej viac. Nech sa páči, preneste sa do tajov krátkej histórie bájnej Kámasútry, zistite to, ako vznikla, kto vymyslel erotické polohy a ešte ďaleko viac z jej tajomnej histórie ...

Vznik Kámasútry ...

Kámasútra a jej erotické polohy vznikli už v starovekej Indii, niekedy v 1. až 4. storočím nášho letopočtu. Práve v tomto čase muž menom Vátsjájan skúmal sexuálne správanie svojich krajanov. Častým skúmaním si robil poznámky do svojej osobnej príručky. Práve túto svoju príručku pomenoval Kámasútra – Príručka o sexuálnej morálke a etike.

Život podľa Kámasútry ...

Život je v Kámasútre opisovaný ako život v luxuse, prepychu, s mileneckými pletkami na jednej strane, no na strane druhej pod prísnym dohľadom bohov. Hlavný cieľ života najvyšších bohatých tried v Indii bolo naplno sa odovzdať sile pôžitku, rozkoše a slasti. Výnimkou nebola ani samotná závislosť na sexe práve najvyšších predstaviteľov bohatých vrstiev.

Milostné polohy ...

Milostné polohy Kámasútry sa nesú v duchu jogy. Všetky polohy sú vyobrazené v podobe indických malieb. Pocitmi prepojený sex ponúka jednu z ciest k zážitku nadprirodzenosti. Starí indickí mudrci zistili, že joga a sex dokážu ešte viac. Joga a sex spolu vytvárajú silu tantrizmu. Jogu vymyslel boh Šiva, aby sa dokázal spojiť s bohyňou Kálí. Spoločne prekonali samých seba a boli tými, čo vymysleli zaujímavé erotické polohy, z ktorých väčšinu poznáme až dodnes. Samozrejme, niektoré boli upravené do takých podôb, aby sa dali praktizovať nami bežnými ľuďmi.

Kámasútra a súčasnosť ...

Ako ste na tom vy s vaším partnerom? Nie je to nič nové, keď povieme, že rýchly život, veľa stresu, napätia a depresie nepriaznivo vplývajú na kvalitu sexuálneho života dnešných milencov. Možno budete súhlasiť s tým, že práve tento trend núti aj vás s partnerom prežívať sex iba navonok, bez jeho hlbšieho prežitia.

Pokiaľ je to tak, zmeňte to práve pomocou Kámasútry. Objavte samých seba a skvalitnite si sexuálny život s partnerom! Kámasútra so svojimi polohami rušia stereotyp a prináša oživenie do každého intímneho života až dodnes.

Naplňte viac pocitmi aj váš sexuálny život polohami z  Kámasútry. Zoznámte sa postupne s jednotlivými polohami a nechajte sa nimi inšpirovať pri vlastných sexuálnych radovánkach. Možno aj tými, čo nájdete v našom adventnom kalendári v našom magazíne ...

zerex-ultragold-2



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow