Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Buďte dokonalý milenec: 5 zásad, ako vybrať vibrátor pre ženu

05.02.2020 00:00 ako-vybrat-vibrator-pre-zenu

Jedna z možností, ako si osviežiť sexuálny život v partnerskom zväzku, je použitie erotických pomôcok. Ako však zistíte, ktorá z hračiek je pre vašu partnerku tá pravá?

Nie je na škodu vniesť za dvere spálne trochu fantázie a hravosti, práve naopak. Jedna z pomôcok na okorenenie vzťahu je práve vibrátor. Ako však ten pravý vybrať, aby bola vaša partnerka spokojná? Mali by ste poznať niekoľko zásad, ktoré vás dovedú do správneho cieľa.

Sú pre nás erotické pomôcky vhodné?

Túto otázku si kladú mnohé páry, ktoré doposiaľ žiadne nevyskúšali. Hračky akéhokoľvek typu majú za úlohu potešiť a podnecovať fantáziu. Rovnako to platí aj pre hračky erotické. Ak stále váhate, nechajte sa inšpirovať novodobou sexuálnou príručkou Zerexsutrou, v ktorej sa jedna kapitola venuje práve použitiu hračiek.

Aké sú teda zásady pri výbere správneho vibrátora, keď ste sa rozhodli, že kúpite “hračku” pre partnerku?

#1 Materiál je viac než podstatný

Dnešné technológie a pokrok prajú aj oblasti vývoja erotických pomôcok. Na rozdiel od neforemných plastových alebo sklenených vibrátorov v minulosti, užívame si pomôcky z materiálov pripomínajúcich ľudskú pokožku. Najlepšou možnosťou je fyzicky si siahnuť na daný výrobok a predstaviť si, že navštívi tie najintímnejšie partie vašej partnerky. 

#2 Tvar v súvislosti s použitím

Vibrátor môže mať prirodzene viac použití. Okrem “klasických” existujú aj také, ktoré sa špecializujú na konkrétne partie ženského tela.

Vibrátor bodu G

Pomocou ohnutej špičky by mal dokázať nájsť a stimulovať najcitlivejšie miesto ženského tela - bod G.

Análny vibrátor

Spravidla býva menší a líši sa aj tvarom. Účelom však nijako nezaostáva a rovnako aj on sa pýši tým, že dokáže poskytnúť vzrušenie a dráždenie na potrebných miestach. 

#3 Vodotesnosť

Táto skvelá vlastnosť umožní použitie v sprche, čo je ďalšou (a určite príjemnou) zmenou oproti použitiu v posteli. 

#4 Veľkosť - mimoriadne dôležitý bod

V tomto bode je dôležité poznať preferencie partnerky. Malú útlu ženu by ste asi tridsaťcentimetrovým kúskom s priemerom bežného zápästia skôr odplašili. Ak s vibrátorom len začínate, skúste vybrať “podľa seba”. Pokiaľ jej vyhovuje vaša veľkosť, s veľkosťou vibrátora určite nebude namietať.  

#5 S vibráciou alebo bez?

Vibrácia je príjemný bonus na viac, ale niektorým ženám nemusia vyhovovať. Môžete siahnuť po takom, kde sa dá intenzita vibrácií jednoducho regulovať a nespôsobí hneď partnerke šok a zmätok.

Rada na záver: Nezabudnite na seba 

Vibrátor ste úspešne vybrali a tešíte sa na spoločné chvíle, kedy ho s partnerkou vyskúšate? Nezabudnite na to, že príjemné momenty si môžete predĺžiť pomocou tabletiek na oddialenie ejakulácie, aby sa vaše erotické hry neskončili priskoro. Muži, ktorí vyskúšali Zerex Extralong, zaznamenali v niektorých prípadoch predĺženie sexu až o 30 minút.

Trápia vás problémy s erekciou? Pomôcť vám môžu prírodné doplnky výživy Zerex Klasik plné prírodných afrodiziák. Postarajú sa o podporu pevnej a kvalitnej erekcie.

 

A keď sme už pri tom - vyskúšajte tiež polohy, ktoré vašu partnerku privedú do úžasu:



erotické pomôcky vibrátor na bod g
Magazín arrow
Magazín arrow