Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako to majú ženy rady? 5 zaručených spôsobov!

02.07.2020 00:00 ako-to-maju-zeny-rady

Zamýšľate sa vôbec niekedy nad tým, ako to má rada vaša polovička?  

 

Keď sa opýtate muža, ako si predstavuje ideálny sex, bez problémov vám popíše súlož, ktorá vyvrcholí spokojným orgazmom. Keď sa však opýtate ženy, odpoveď bude diametrálne odlišná. Zahŕňa totiž celý komplex činností, ktoré mu predchádzajú alebo nasledujú po ňom. Ktoré to sú?

#1 Zbieranie bodov

Skúsení milovníci vedia, že ak sa chcú dostať až do ženinej spálne, potrebujú si nazbierať dôležité body. K tým môže patriť malá pozornosť vo forme kvetov či vlastnoručne uvarená večera, ktorú pripraví muž. Keďže ženy na to idú “cez emócie”, romantické gesto určite zaváži a vaša snaha môže byť ovenčená úspechom.  

#2 Prvý dôležitý stupeň: Bozky

Predstavte si bozkávanie ako stráženú hranicu, na ktorej stoja colníci. Ak čokoľvek nesedí, cez túto hranicu sa nedostanete. Bozky predstavujú prvý stupeň, kedy sa žena “pripravuje” na akt. Na základe bozkávania dokáže zistiť, s kým má dočinenia a na akej úrovni sa milenec nachádza. Je sebecký? Prispôsobivý? Nežný? Dravý? Toto všetko dokáže zistiť a urobiť si tak obraz o vašich schopnostiach.

#3 Poriadna predohra = Polovica úspechu

Kým mužovi stačí pár sexuálnych fantázií, aby sa pripravil na samotný sex, žena potrebuje oveľa viac času na prípravu. Ak si totiž myslíte, že po bozkávaní môžete ísť rovno na vec, ste na veľkom omyle. 

Mnohí úspešní milenci vedia, že predohra je kľúčom k ženinej rozkoši. Dotyky alebo masáže pri tlmenom svetle, obrovská nálož nežností, tým nikdy nič nepokazíte. Čím dlhšia predohra, tým viac si užije(te) to, čo bude nasledovať potom. 

Predohra môže pokojne zahŕňať aj orálny sex či hľadanie bodu G. Môže dokonca pomôcť mužom, ktorí majú problém s predčasným vyvrcholením sexuálne hrátky predĺžiť. 

#4 Čo ženy milujú v posteli

Keď vám dá najavo, že je pripravená, žena ocení milenca s pevnou erekciou. Mnohým mužom sa totiž stáva, že po nasadení kondómu alebo po pár vniknutiach ochabnú a so sexom tým pádom skončili. Keď sa tak stane s novou partnerkou, môžu tak vzniknúť pochybnosti o vašich schopnostiach hneď na začiatku vzťahu.

TIP: Poistite si výkon v posteli

S podobným problémom sa stretávajú muži na celom svete. Našťastie, veda pokročila natoľko, že si vedia pomôcť povoleným dopingom vo forme prírodných doplnkov na erekciu. Zerex Klasik predstavuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín. Má priaznivý vplyv na kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu, libido a výkon muža v posteli.

K úspechu ho predurčujú predovšetkým jeho zložky:

  • Kotvičník zemný podporuje sexuálnu túžbu a celkový výkon. Priaznivo vplýva na normálnu hladinu mužského pohlavného hormónu; 
  • Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu aktivitu; 
  • L-arginín pozitívne vplýva na zásobovanie organizmu krvou - pohlavných orgánov nevynímajúc, čím prispieva k pevnej erekcii.

Obľúbené polohy žien?

Táto téma je silne individuálna, vo všeobecnosti však platí, že čím väčší dotyk má jej telo s vaším, tým intímnejšie a emocionálnejšie spojenie medzi vami vznikne. Podporiť ho môže ešte pohľad “zoči-voči”.

TIP

Obľúbené sexuálne polohy, naštartovanie kreativity alebo predstavivosti a získanie nových poznatkov vám môže poskytnúť novodobá sexuálna príručka Zerexsutra.  

#5 Záver nepodceňujte!

Ak ste celý priebeh zvládli bravúrne, no tesne po sexe sa zodvihnete a okamžite sa zavriete do kúpelne, alebo si idete zapáliť, zmažete celé skóre, ktoré ste pracne nazbierali. Žena potrebuje cítiť, že to pre vás niečo znamenalo. Túlenie a nežnosti “po” sú tiež dôležité.


Každý z týchto piatich krokov je neoddeliteľnou súčasťou väčšiny ženských predstáv o ideálnom sexe. Neznamená to, že ženy nemajú rady rýchlovky na kancelárskom stole alebo orálny sex v sprche. Môže vám to však poslúžiť ako návod k tomu, ako sa k týmto lahôdkam neskôr dopracovať.

 

Zaujíma vás, ako by ste mohli zlepšiť váš posteľový výkon? Tak potom klikajte na ďalší článok:



ako to majú ženy rady ideálny sex čo ženy milujú v posteli
Magazín arrow
Magazín arrow