Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako to má rád, rada? Sexuálne polohy podľa znamenia

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.05.2016 00:00 sexuálne polohy podľa znamenia

U máte dosť nudy v posteli a stereotypu? Nech sa páči, začnite sa milovať tak, ako vám to predpovedajú hviezdy na nebi. Skúste erotické polohy a sex podľa znamenia ...

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Muž / Žena: Charakteristickou vlastnosťou pre mužov a ženy v tomto znamení je predovšetkým nežnosť. Muži aj ženy tohto znamenia hľadia skôr na uspokojenie toho druhého, ako na seba. Holdujú tiež dlhšej predohre. Najobľúbenejšou erotickou polohou znamenia Kozorožec je lotosový kvet

Vodnár (21. 1. -20. 2.)

Muž / Žena: Sú impulzívni a často prudko reagujú. Neodmietajú ani nové a neodskúšané erotické spôsoby a polohy. Často podľahnú svojej vášnivosti. Počas sexu sa vedia dokonale uvoľniť a dopriať druhému partnerovi nespútaný zážitok. Ich obľúbenou sexuálnou polohou je poloha s názvom „Modlitba pri oltári.

Základom polohy je, aby partnerka zaujala polohu s voľne položenými nohami cez okraj postele. Partner pristúpi k partnerke tak, že si k nej pokľakne. Pre zvýšenie pohodlia si môže dať vankúš pod kolená a do partnerky hlboko prenikne. Výborným spestrením napríklad počas grilovania je dopriať si túto polohu s partnerkou, či partnerom na húpajúcej sa hojdačke ...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Muž / Žena: Typické pre toto znamenie je experimentovanie v sexe. Nechávajú sa radi viesť druhým partnerom. Radi úmyselne zadržiavanú orgazmus s cieľom čo najdlhšie si užívať intímny akt.

Milujú polohu „Obrátená dôvera. Pri nej muž zaujme polohu na kraji postele a nohy nechá prevesené cez posteľ. Partnerka následne zasadne na neho a nohy obkrúti vôkol mužovho pása. Vzájomne sa uchopia za ruky a v zápätí sa žena prehne v páse. Hlavu pritom ponechá zvesenú dole a muž môže vnikať do jej tela. Vyžaduje sa zvýšený ohľad na zdravie partnerky.

Baran (21. 3. – 20. 4.)

Muž / Žena: Vyznačujú sa nesmiernou chuťou po sexe a to vždy a všade. Za žiadnych okolností neodvrhnú ani jeden návrh (aj keď by nešlo o ich partnera, pokiaľ by nemali dlhodobý vzťah). Myslia väčšinou len na svoje uspokojenie.

Mužské kreslo“ je ich obľúbenou erotickou polohou. Pri tejto polohe sa partner čo najlepšie usadí na posteli. Partnerka si následne sadne do mužovho lona. Nohy bude mať zapreté o mužove plecia a pomaličky sa bude pohybovať v jeho lone.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Muž / Žena: Milujú láskanie, bez ktorého si nedokážu predstaviť žiadny intímny akt. Vyžaruje z nich nesmierna pozornosť a nežnosť. Uprednostňujú sexuálny styk doma (žiadne radovánky vonku).

Obľúbená sexuálna poloha znamenia Býk, je poloha „Ypsilon. Pri nej si partnerka ľahne na chrbát. Jednu nohu nechá zľahka položenú a druhú zodvihne. Partner sa zvisle pritisne k panve partnerky za účelom dokonalého splynutia. Partnerka si môže potom pokojne zložiť nohu na chrbát partnera.

Blíženci (21. 5. - 22. 6.)

Muž / Žena: Vernosť voči svojmu druhému partnerovi charakterizuje toto znamenie. Okrem toho blíženci sú typickí obrovskou kreatívnosťou v samotných myšlienkach na sex. No vzápätí tieto myšlienky aj radi skúšajú v praxi.

Milovanou polohou znamenia Blíženci je poloha s názvom „Klinová tanečnica. Jedná sa o vzrušujúcu polohu skôr pre mužov. Muž zaujme polohu v sede s vystretými nohami. Žena sa následne usadí na partnera tak, že je k nemu obrátená chrbtom. Mužovi sa naskytuje veľa možností na láskanie svojej milovanej. Okrem toho obaja majú možnosť rôznych sklonov s cieľom nájsť si najpríjemnejšie a najintenzívnejšie chvíle pre láskanie.

Rak(21. 6. - 22. 7.)

Muž / Žena: Ak hovoríme o romantike, tak „Raci“ sú asi najzúfalejšími romantikmi zo všetkých znamení. Samé kvety, sviečky okolo postele. Bez nich nemôžu mať, ani dať sex.

Milujú sexuálnu polohu s názvom „Lodička. Pri nej muž zaujme polohu na chrbte. Partnerka vysadne na muža priamo tvárou tvár. Nohy nechá pokrčené alebo ich bude mať po celý čas položené na posteli respektíve sa s nimi môže zaprieť o partnerove plecia. Partner veľmi ľahko môže žene pomáhať v samotných pohyboch tak, že rukami chytí jej zadoček a bude koordinovať všetky pohyby spolu s partnerkou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Muž / Žena: Netreba zvlášť pripomínať, že príslušníci tohto znamenia disponujú neskrotnosťou a silou, ktorú ešte zdvojnásobujú pri sexe.

Primknutie“ je tá pravá sexuálna poloha pre všetkých „levov“ podľa hviezd. Partner pri tejto polohe zaujme pozíciu na svojich pätách. Žena vysadne na neho a svoje nohy natesno obmotá vôkol mužovho pása. Muž pomocou panvy vie dopomôcť partnerke v pohyboch ...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Muž / Žena: Charakteristické pre toto znamenie je láska, neha a pochopenie. Príslušníci tohto znamenia milujú vzájomné maznanie a radi sú pod dominanciou druhého partnera. Nebránia sa príjemnému uspokojeniu toho druhého.

Ich obľúbenou polohou je poloha s názvom „Objatie koreňov“. Partnerka zaujme polohu na chrbte a partner ju zľahka zaľahne. Popritom môže do ženy aj vniknúť. Zároveň žena môže svoje nohy obmotať okolo partnerovho chrbta. Pri tejto polohe partnerka dokáže veľmi jednoducho usmerňovať aj hĺbku prieniku. Plusom tejto polohy je aj priamy očný kontakt a tesné skutočne veľmi tesné splynutie oboch milencov.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Muž / Žena: Muži aj ženy v tomto znamení sú senzibilní a senzitívni, čiže veľmi citliví a vnímaví. Radi hovoria, no ale aj praktizujú sexuálne hry. Nestačí im iba sex na jedna noc.

Obľubujú polohy v stoji. Jednou z takýchto je aj poloha „Trojnožka“, o ktorej sme písali viac aj v našom magazíne Zerex.

Škorpión (24. 10. – 22. 11.)

Muž / Žena: Škorpióni vyžadujú veľa od druhého partnera, najmä čo sa týka sexu a erotických hier. Výkonnosť toho druhého je podmienkou. Ak to ten druhý nespĺňa, jednoducho ho vymenia za takého, s ktorým im to bude dožičené.

Príjemnou sexuálnou polohou pre nich je poloha s názvom „Pes“. Partnerka pri nej zaujme pozíciu na všetkých štyroch končatinách podobne ako pes. Partner podíde k partnerke odzadu, pretože práve poloha odzadu ich „rajcuje“ čo najviac. Zintenzívniť samotný mužov prienik sa dá tak, že si žena vystúpi na pohovku, či vyšší gauč.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Muž / Žena: Strelci predohre neholdujú, najradšej to majú rýchlo a čo najskôr.

Najobľúbenejšou erotickou polohou je „Most“. Pri tejto polohe žena zaujme polohu na chrbte a zároveň zodvihuje svoju panvu pre jednoduchšie mužove vniknutie. Muž pokľakne k žene a vo vhodnej chvíli vniká do partnerky. Príznačné pre túto polohu je to, že partnerka je v pozícii ako keď cvičí „mostík“. Podmienkou je, aby bola trénovaná alebo aspoň istý čas trénovala tento cvik pred praktizovaním v posteli.

Ako vidíte, sexuálne polohy podľa znamenia môžu priniesť oveľa viac pestrejší a zaujímavejší sex, no zároveň aj niekoľkonásobne viac vzrušujúcejší pre vás oboch. Nebojte sa experimentovať aj v posteli a napríklad aj tým, že sa začnete milovať podľa toho, čo vám odporúčajú vaše hviezdy.

Klasik na zlepšenie erekcie



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow