Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako to je s neverníkmi?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.05.2016 00:00 Ako to je s neverníkmi?

Ak sa spomenie vo vzťahu nevera, tak každému je hneď jasné, že to nie je dobré, niečo nie je v poriadku a v podstate prichádza aj začiatok konca vzťahu. Ako je to však s neverníkmi, čo má na svedomí ich neveru?

Nevera a mimopartnerský sex

Stále pomerne dosť ľudí, ktorí sú, alebo boli v dlhodobom a niekoľkoročnom vzťahu, by určite vedeli rozprávať o nevere ich partnera. Ak nevera postihne váš vzťah, tak je to v podstate jedna z najhorších vecí, ktorá sa vám môže v partnerskom živote stať. Máloktorý partner dokáže neveru, mimopartnerský sex akceptovať a keď ho odhalí, tak v drvivej väčšine prípadov končí vzťah rozchodom, alebo rozvodom, ak boli partneri v manželskom zväzku. Vedci však tvrdia, že niektorí neverníci za svoju neveru v podstate ani nemôžu, nakoľko je to silnejšie ako oni a lákavému nezáväznému sexu nevedia odolať.

Vraj neverníci za to nemôžu

Avšak ak vám partner došiel na vašu neveru, alebo vy vášmu partnerovi, tak použiť tieto slová ako ospravedlnenie a použiť ich ako poľahčujúcu okolnosť by určite nepomohlo. Vedci, ktorí sa zaoberali výskumom nevery hovoria o tom, že neverník sa v podstate v tomto smere nevie ovládať a udržať kontrolu nad tým, aby si neužíval sex aj mimo domova. A hovoria o tom, že neverníci možno za to ani nemôžu a sú skôr obeťou génov a vývoja. Môžu za to gény, vývoj a štruktúra mozgu, výchova, prostredie a mnoho ďalších aspektov.

Má na neveru vplyv aj inteligencia?

Ľudia s určitým kódom génu sú viac náchylnejší k tomu, aby svojho partnera podviedli a boli mu neverný, hovoria výskumníci. Tiež s neverou súvisí z určitej časti aj inteligencia jedinca, ktorý si vie vyhodnotiť, čo riskuje s prípadným odhalením jeho nevery. Avšak niekedy je ťažko sa ovládať a to hlavne vtedy, ak je pokušenie lákavé.

Hlavne sa neľutujte

Nuž, čo dodať na záver? Ak postihne nevera vzťah, tak je to rozhodne nepríjemný fakt, ktorý nenávratne znepríjemní a ohrozí možno doposiaľ dobre a kvalitne fungujúci vzťah. Preto na neveru radšej ani nemyslite a ak chcete mať dobre fungujúci vzťah a aj sexuálny život, tak musíte na vzťahu pracovať a pestovať si ho. Samé od seba a len tak nefunguje nič. A ak to na vás príde, radšej si pozrite porno video, ktoré nájdete na Afroditách.

Zdravá erekcia  



vzťahy nevera
Magazín arrow
Magazín arrow