Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako správne zvládnuť polohu na koníka?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.05.2016 00:00 poloha na koníka

Poloha na koníka je veľmi obľúbenou polohou pre obe pohlavia. Pre muža kvôli tomu, že všetku prácu vykonáva žena a ženy vzrušuje pri nej hlavne ich dominantnosť a schopnosť dosiahnuť vnútorný orgazmus. Pre všetkých nováčikov, aj tých čo sa chcú zdokonaliť viacej v tejto polohe, prinášame tipy, ako čo najlepšie zvládnuť práve túto erotickú polohu.

Poloha na koníka - úvodom

Hneď na úvod pamätajte na to, že je nutné, aby ste mala pružnejší a ohybnejší chrbát. Po boku je nutné mať partnera, z ktorého bude sršať pozornosť a citlivosť zároveň. Ako začať?

1. krok

To, že vy ako žena máte pri polohe na koníka všetko pod kontrolou a sama si budete regulovať tempo a rytmus, to je jasné. Len musíte dbať na to, aby sa to páčilo nielen vám, ale aj partnerovi. Ak sa to bude páčiť vám, tak to bude príjemné aj pre partnera.

Ako prvé si partner s nohami blízko seba pokľakne na zem alebo posteľ. Päty a prsty nôh nechá na zemi. Vy si kľaknite po jeho ľavom boku. Chyťte sa za ruky a neskôr nech vás partner pridržiava v páse. Vy mu dajte ruky okolo hlavy a ramien.

2. krok

Po prvotnej príprave vystrite svoje ľavé koleno medzi partnerove stehná. Partner si vás bude ľavou rukou pridŕžať vo výške pása. Nebojte sa mu pozerať do očí. Zvýšite tak napätie a vzrušenie, skúste to. Navyše budete lepšie vidieť, či sa mu vaše pohyby budú páčiť a čo máte robiť, prípadne čo radšej nie. Pripojte k svojim pohybom aj bozkávanie. Okrem toho navoďte partnera, aby sa vás dotýkal i na intímnych miestach, ku ktorým má dobrý dosah. Pokračujte neskôr s nasledovným ...

3. krok

Ak ste už nad partnerom, je dobré ho ešte viac vydráždiť, pokiaľ na neho úplne nasadnete. Využite svoju dominanciu a napríklad začnite trieť klitoris o špičku penisu. Príjemné pocity nielen pre vás, zaručene aj pre neho. Budete mať možnosť pozorovať, ako rastie jeho pýcha na vašom prirodzení. Pokiaľ by sa nič nedialo, zároveň pridávajte aj bozky alebo zapojte aj svoje ruky.

4. krok

Teraz prišiel čas pomaličky zaviesť stoporený penis do vašej vagíny. Precíťte každý jeden pohyb. Následne sa pohybujte smerom nahor a dole. Myslite iba na to, aby to bolo príjemné pre vás, pretože len tak sa to bude páčiť aj jemu.

5. krok

Keď už v seba cítite jeho penis, pohybujte sa hore a dolu po celej dĺžke jeho prirodzenia. Využite pri každom pohybe aj svoje boky a preciťujte každý jeden pohyb, ktorým vám zapĺňa aj tie najintímnejšie miesta. Nikam sa neponáhľajte, máte čas. Občas môžete aj penis vytiahnuť, chvíľku počkať a následne si ho znovu zaviesť dnu. Takto zvýšite napätie a partner nebude „hotový“ príliš skoro ...

6. krok

Keď už cítite, že sa blíži jeho záver, tak bude dobré vyvrcholiť ako prvá, pretože jeho nebude náročné dokončiť. Neodďaľujte svoj orgazmus a následne po ňom nechajte trochu iniciatívy na partnerovi. Ten môže zaujať polohu, keď vás bude držať za boky. Môže sa postaviť na kolená a pritlačiť vás viac do vankúšov na posteli. Vy čo najviac nakloňte panvu, pretože tým mocnejšie partner pocíti vniknutie a prirážanie. Polohu na koníka istotne zvládnete už aj vy.



erotické polohy sexuálne polohy pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow