Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako spozorovať, že je to láska...

01.04.2014 00:00

Kámasútra hovorí o desiatich znakoch zaľúbenosti, či túžby a ako vášnivosť sa posúva a narastá, znaky gradujú. Kámasútra ich síce charakterizuje len u mužského pohlavia, no je možné ich dať do súvislosti aj s opačným pohlavím.

Prvým znakom lásky je radosť zo stretnutia, druhým je sympatia (náklonnosť) voči druhému. Následne vzniká milostný úmysel (zámer), ktorý sa spája s ustavičnými myšlienkami na milovanú osobu.

Štvrtým znakom lásky je nespavosť, čo značí, že človek zasiahnutý láskou v noci nedokáže zaspať a prehadzuje sa na posteli sem i tam.

V súvislosti s piatym stupňom zamilovanosti daný jedinec prestáva prijímať stravu, jedlo a jeho telo začína slabnúť a chudnúť.

Ak zamilovanosť dovŕši šiesty stupeň, pre človeka začína byť okolitý svet nezaujímavý, stráca oň záujem a prestáva mať radosť z nich, pričom predtým to bolo naopak.

Siedma úroveň lásky značí ubúdanie hanby z ktoréhokoľvek ľudského konania. Jedinec prechádza bez duše po verejnosti s vedomím, že niekde zazrie svoju milovanú osobu. Netrápi ho, že niekto môže zazrieť, v akom hroznom a úbohom stave sa nachádza.

V rámci ôsmeho stupňa je možné hovoriť už o nenormálnosti a vykoľajenosti v súvislosti s rozumom milenca, či milenky. Konajú ako pod vplyvom alkoholu, chvália sa, volajú a upozorňujú pohybom ruky, či iným gestom na svoju milú, či milého.

Deviaty stupeň znamená koniec myslenia a premýšľania, rovnako nastupuje aj strata vedomia.

V rámci posledného desiateho stupňa utrápený a skleslý vášnivosťou a túžbou po láske, zamilovaný dožíva, pričom srdce má zničené a zdrvené, prestáva žiť, až napokon umiera.

Chvalabohu, v starovek Indii sa častokrát stávalo, že ešte predtým, ako prišlo k takémuto krutému koncu, milovaná osoba prejavila voči mužovi záujem a tým mu doslova zachránila život. Kniha Kámasútry hovorí o desiatich možnostiach, akým mohla dať žena svoju žiadostivosť dať najavo.

Jednalo sa napríklad o také znamenie, že žena ako prvá oslovila muža, nečakala na neho, kým ju on osloví. Ďalším spôsobom bolo, že žena chodila s mužom na opustené miesta, hovorila bojazlivým hlasom a niekedy mužovi odkrývala svoju tvár zapálenú láskou, pričom jej prsty na nohách boli orosené a vlhké zo samotnej nervozity z tohto úkonu.

Ostatných päť spôsobov vyjadrovania záujmu sa týka metódy, akým sa žena po tele šampónovala. Pýtate sa prečo šampón? Odpoveď je jednoduchá, šampón je hindský slovný výraz a vyjadruje masírovať a miesiť. Znamená to, že týchto päť spôsobov súviselo s masírovaním. Žena častokrát masírovala milencovo telo, vášnivo stonala a častokrát ukladala svoju tvár s ústami do jeho lona. V takejto chvíli partner pochopil, čo sa bude diať a čo mu jeho milovaná naznačuje...

Pokúsili sme sa vám priniesť a odokryť tajomstvo, akým spôsobom sa zisťovalo, že je to lásky v dávnych časoch a tak, ako to poníma Kámasútra. Je iba na vás, či sa v niektorých z týchto odkazov nájdete aj vy sami, či váš partner alebo partnerka. Len vedzte, že sú odsúdenia hodné všetky kruté konca a závery, ktoré sú spájaná so zamilovanosťou. V tých najťažších chvíľach je potrebné myslieť pozitívne a veriť, že život ide ďalej a všetko prebolí a bude lepšie. Lebo musíme si uvedomiť, že na každého niekde tam čaká tá pravá láska, len ju musíme nájsť a odkryť. Niekomu sa to podarí na prvýkrát, niekto potrebuje tých pokusov a šancí viacej. Je potrebné tomu veriť a uvidíte, že sa to nakoniec podarí. Tím zerexblog želá veľa síl pri hľadaní tej pravej lásky...



partnerské problémy o ženách o mužoch pod papučou flirtovanie
Magazín arrow
Magazín arrow