Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako si užiť sprchu aj s ňou

18.07.2014 00:00

Už ste skúšali sprchu s vašou partnerkou? Že nie? A prečo nie? Môže to byť niečo iné a nové, ako tradičné milovanie sa s ňou v posteli, či na pohovke. Dúfame, že vám naším odhalením tajomstiev sprchovania zvýšime chúťky a vy to už budete chcieť vyskúšať.

Odhaľte tajomstvá sprchovania sa s vašou partnerkou...

Ako prvé si vytvorte v kúpeľni pološero. Zabudnite na tradičné svetlá, použite sviečky, či voňavé kahance. Veľké zrkadlo a obkladačky spravia divy. Samotný odraz zo všetkých strán vám príjemne presvieti celú miestnosť. Na začiatok by ste si mali premyslieť, aký bude celkový plán a čo konkrétne plánujete v kúpeľni robiť. Mali by ste sa na to vopred pripraviť, vyčistiť vaňu, sprchový kút, umývadlo a ostatné predmety, ktoré plánujete použiť. Vyčistite zrkadlo, či zrkadlá. Všetko tak, ako keby pripravujete chutný obed, či večeru.

Začnite sprchu predohrou

Ako predohru môžete použiť techniku umytia jej tela vlhkou hubkou. Začnite s umytím jej vlasov, pričom samotné nanášania šampónu môžete spojiť s príjemným masírovaním krku, šije, respektíve celej hlavy a spánkov. Postupne prejdite s hubkou od hlavy, cez prsia až nadol. Pri prsiach sa môžete znova zastaviť dlhšie. Skúste si vytvoriť dostatočnú penu a krúživým pohybom jej umyte celé prsia, následne aj jej bradavky. Raz jednu, raz druhú. Istotne by sa jej to malo páčiť. Základom je, aby ste boli čistí obaja a mohli sa vrhnúť na vec.

Aké polohy použiť v sprche

Je zrejmé, že vo vašom sprchovom kúte, či vo vani budete o niečo viac obmedzení ako v klasickej posteli. Všetko však závisí od vás a vašich zručností, i od toho, čo chcete a tiež od toho, koľko priestoru celkovo máte vo vašej kúpeľni. Zaručene pochodíte, ak sa rozhodnete pre polohu v stoji, kedy sa partnerka predkloní smerom dopredu a vy do nej vniknete odzadu. Pozor však dávajte na klzkú podlahu. Mali by ste mať pod nohami protišmykovú podložku. Buďte obozretní. Rovnako môže poslúžiť aj práčka (ak ju v kúpeľni máte). Partnerka si sadne tvárou k vám a roztiahne nohy. Vy pristúpte k nej a spredu do nej vniknite svojím „pevným“ penisom. Zážitok si môžete zintenzívniť, ak sa budete oddávať jeden druhému pri zapnutej automatickej práčke na najvyššie otáčky (výborné sú otáčky na úrovni 1200 až 1600 ot./min.). Uvidíte, ako sa vám ihneď zvýšia otáčky a rovnako aj zážitky vašej vášne! Iným variantom je, že partnerku zodvihnete, umožníte jej, aby sa vám nohami pripútala vôkol pása a následne ju opriete o stenu. Napadá vás ešte nejaká sexuálna poloha? Klasický orál, poloha 69, ... . Možností existuje veľmi veľa. Všetko závisí od vás. Ešte stále si myslíte, že ste v kúpeľni obmedzovaní?

Pár dobrých rád na záver

Na záver snáď ešte pár dobrých rád.

  • Pozor na mydlo ako také. Nemali by ste partnerku umývať zvnútra a v žiadnom prípade nepoužívajte mydlo ako „mazací“ prostriedok, čiže lubrikant. Radšej siahnite po originálnom lubrikačnom géle, ktorý si jednoducho zadovážite i v bežnom obchode.
  • Rovnako zabudnite na vášnivé potápanie jej hlavy pod vodu. Mohlo by to skončiť zle. V závale vášne robí človek nekontrolovateľné ťahy, takže na toto radšej zabudnite.
  • Pozor aj na elektrospotrebiče, ak by ste sa rozhodli spríjemniť si chvíľky napríklad elektrickými erotickými pomôckami, či bežným rádiom. Všade okolo vás je voda a elektrina a voda nejde dokopy. Aby sa vaše príjemné chvíľky nezmenili na niečo nepríjemné, ba priam také, čo môže ohroziť nielen váš život, ale aj život vašej milovanej partnerky.

A ak už nezaberie na ňu, či na vás žiadna z našich vyššie uvedených rád, namierte si to do osvedčenej postele. Tam to už zaručene poznáte a splňte si to, po čom túžite tam. Vždy sa dá všetko vyriešiť, len treba chcieť.



predohra vzrušenie milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow