Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako sa zoznámiť so ženou cez internet? Áno a nie na prvom stretnutí

18.05.2020 00:00 ako-sa-zoznamit-so-zenou

Zoznamovanie cez internet je v dnešnej dobe frekventovaný jav. Neznámi ľudia spolu komunikujú a riešia najrôznejšie témy od súkromných po pracovné. Keď si však dohodnú na osobné stretnutie, nastáva dilema: Ako to nepokaziť?

Prvý dojem je niečo, čo jednoducho nedostáva druhú šancu. Pomocou niekoľkých zásad však dokážete zvýšiť svoje šance. Ako sa zoznámiť so ženou cez internet?

Dbajte na upravený vzhľad ✅

Nech to znie akokoľvek povrchne, prvý kontakt je vždy vizuálny. Tak ako vás bude zaujímať, aká dáma na stretnutie príde, bude aj ona napätá a zvedavá. Aby neutiekla ešte pred prvým očným stretom a podaním ruky, venujte príprave zovňajšku náležitú pozornosť.

Sprcha, úprava vlasov a holenie sú kroky, ktoré by mali byť samozrejmosťou. S vôňou to nepreháňajte, aby ste okolo seba nevytvárali zónu, do ktorej nebude chcieť vstúpiť. Venujte pozornosť aj detailom, ktoré by mohli byť nášľapnými mínami: úprava nechtov, svieži dych a čisté oblečenie/obuv bez škvŕn.

Ak ste sa nedohodli na stretnutí pri športe, nechajte mikinu so svojím obľúbeným futbalovým klubom doma a stavte pri prvom stretnutí na jemnú eleganciu. Napríklad vo forme košele. 

Osvojte si triky gentlemanov, ktorí to so ženami vedia ✅

Pamätáte sa na filmy, kde elegáni pomáhajú dáme pri obliekaní a vyzliekaní kabáta, otvárajú dvere do kaviarne, či počkajú, kým sa žena usadí ako prvá? Toto môžu byť ďalšie detaily, ktoré u ženy zavážia. Vnímavá žena za ne totiž dáva/uberá cenné body.

Sex nechajte na inokedy (ale pripraviť sa môžete už teraz)❌

Aj keď sa vaše sny naplnia a na stretnutie príde nádherná žena snov, ktorá spĺňa všetky vaše očakávania a najradšej by ste ju v momente vzali domov, brzdite. Pokiaľ vám ide o vytvorenie dlhodobého vzťahu nielen za účelom sexuálnych stretnutí, nie je to dobrý nápad. Sex si nechajte na neskôr. Nie je však na škodu, keď sa už začnete pripravovať.

Často sa totiž stáva, že očakávanie a nervozita sa môžu negatívne odraziť na erekcii. Nenechajte si preto pokaziť prvý sex s partnerkou stresom.

Našťastie, na trhu existuje efektívna pomoc vo forme doplnkov výživy na erekciu. Zerex Klasik predstavuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín. Zložky na prírodnej báze obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na pevnú erekciu, kvalitu sexuálneho života a výkon muža v posteli.

Na stretnutie nechoďte pod vplyvom!❌

Metla ľudstva na prvom stretnutí nemá svoje miesto a alkoholický by nemal byť ani nápoj, pri ktorom sa zoznamujete. Čistá hlava, jasný úsudok a kľudné nervy sú základom toho, ako sa zoznámiť so ženou z internetovej zoznamky a nezlyhať. Keby ste prišli na prvé stretnutie a razil by z vás alkohol, na ďalšie stretnutie môžete zabudnúť

Len počúvajte ✅

Ukázať, že ste dobrý a vnímavý poslucháč, je obrovská časť úspechu. Nechajte dámu, aby vás pustila do svojho sveta a jednoducho načúvajte. Nesnažte sa za každú cenu vyriešiť všetky jej problémy, niekedy stačí len si vypočuť, čo chce povedať.

Rozosmejte ju ✅

Prejaviť svoj zmysel pre humor a rozosmiať ženu na prvom stretnutí predstavuje jedno veľké cenné plus. Pozor však na nemiestne vtipy, ktoré by mohli niekoho uraziť - mohli by sa totižto otočiť proti vám.

Neohovárajte bývalé partnerky a neľutujte sa❌

Spomínať so zlosťou a zášťou na bývalé vzťahy a pritom obviňovať niekoho iného z vlastného nešťastia, môže spôsobiť na prvom stretnutí nežiadúce odozvy. Možno vás poľutuje, no už sa s vami nebude chcieť viac stretnúť.

A ako sa zoznámiť so ženou po štyridsiatke?

Vek je predpokladom toho, že už máte za sebou skúsenosti a presne poznáte odpoveď na otázku: “Čo presne chcem/nechcem?”. 

Na stretnutie choďte preto s odhodlaním zistiť, či vám dotyčná dáma dokáže poskytnúť to, čo hľadáte. Verte, že z jej strany pôjde presne o to isté. Vopred si pripravte okruhy, o ktorých by ste sa radi dozvedeli čo najviac. Môže ísť o obľúbené hobby, sny alebo plány do budúcnosti.


Ak by ste sa chceli poistiť proti prípadnej nervozite z prvého stretnutia v posteli, stavte na doplnky výživy určené pre mužov. Vďaka účinným extraktom z bylín pozitívne ovplyvňujú sexuálny výkon muža v posteli a pevnú erekciu.

Poznáte kotvičník zemný? Jeho účinky sú známe najmä u mužov - dokáže podporiť pevnú a kvalitnú erekciu. Viac sa o ňom dozviete v nasledujúcom článku:



ako sa zoznámiť so ženou ako sa zoznámiť so ženou cez internet
Magazín arrow
Magazín arrow