Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako sa správne pripraviť na análny sex?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.03.2016 00:00 análny

Potrebujete sa pripraviť na análny sex? Túžite po ňom obaja, ale nemáte s ním žiadne skúsenosti? Ak je po prvýkrát, je to ako úplne prvý sex. Budete plní očakávania a obáv. Pravda je taká, že análny sex čím ďalej priťahuje čoraz viac mužov a žien. Aj preto je dobré vedieť viac o tom, „Ako sa správne pripraviť na análny sex“ ...

Dôležitá je hygiena ...

Pri análnom sexe je nevyhnutná dostatočná hygiena a správna očista tela partnerky. Dbajte na dokonalú sprchu a umytie mydlom. Veľa žien a mužov sa domnieva, že análny styk musí byť špinavý a aj preto je nevyhnutný klystír. Nie je to však pravda. Klystír nie je potrebný a nevyhnutný. Dá sa to aj bez neho, tak ako píšeme vyššie ...

Lubrikačný gél ...

Lubrikačný gél pri análnom styku je veľmi dôležitý. Naň nikdy nezabúdajte, najmä ak styk pretrváva dlhšie, tak samotná sliznica stráca vlhkosť. Lubrikačným gélom nešetrite a natierajte pravidelne sliznicu partnerkinho konečníka. Nezaškodí, ak si ním potriete aj penis ešte pred samotným vniknutím. Zapamätajte si, poriadne mastiť, mastiť a ešte raz riadne mastiť. Nič nepokazíte, práve naopak ...

Predohra pomáha ...

Análny sex nemusí byť len o bolesti, aj keď to bude po prvýkrát. Ak dôkladne pristúpite k príprave, všetko pôjde hladko a bez bolesti. V tomto smere pomáha správna predohra.

Využite to, že budete ústami dráždiť partnerkine „prirodzenie“ a popritom zasuniete najskôr jeden, potom dva prsty do jej zadočku. Análny otvor sa tým stane „poddajnejším“ aj pre váš penis. Zabudnite na okamžité vsunutie penisu „na sucho“, bez akejkoľvek prípravy do partnerkinho konečníka.

Masáž a psychická pohoda tiež ...

Myslite na to, že masáž análneho otvoru a dráždenie v jeho okolí napomáha lepším výsledkom aj psychickej pohode. Ak túžite aj pri análnom sexe iba po príjemných pocitoch, postupujte ako pri masáži ostatných častí jej tela. Masáž zlepšuje aj náladu a celkové uvoľnenie tela. Psychická pohoda partnerky a uvoľnené telo robia zázraky pre samotný análny styk. Nebojte sa stláčať prstami, krúžiť nimi a nezabúdajte, že konečník ženy je užší ako ten mužský.

Erotické pomôcky ...

Análny sex bude krajší a dokonalejší aj s pomocou tých správnych erotických pomôcok. Nemajte strach z ich používania. Najviac pomôžu análne guľôčky (predovšetkým silikónové alebo gélové). Okrem nich môžu vhodne poslúžiť aj análny kolíky alebo análne vibrátory.

V závere ešte jedna rada. Ihneď prestaňte, ak vám dá partnerka najavo, že ju to bolí a že je to nepríjemné. Do ničoho ju nemôžete nútiť. Ak to budete chcieť obaja, zároveň to bude pre oboch aj príjemné, iba vtedy sa análny sex môže stať pravidelným spestrením aj vášho intímneho života.

tabletky na erekciu



análny sex sex
Magazín arrow
Magazín arrow