Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Ako sa mení erekcia po 50-tke?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.09.2015 00:00 Ako sa mení erekcia po 50-tke?

Život muža po päťdesiatke sa mení. Zdravie začína byť vo vyššom veku viacej ohrozené. Objavujú sa rozličné psychické, ako aj fyzické premeny. Jednou z nich je aj erektilná dysfunkcia. Rovnako ubúda sila, mení sa celková výkonnosť muža. Nejde však o žiadnu katastrofu, iba o prirodzený vývoj. Čo máte očakávať? 

Ako sa mení erekcia po 50-tke?

Prvoradé je nepodľahnúť panike. Musíte pochopiť, že intímne problémy ako napríklad erektilná dysfunkcia, nekvalitná erekcia, slabé stoporenie penisu, sú po 50-tke normálne a prirodzené, tak ako ďalšie príznaky – napríklad kruhy pod očami, šedivé vlasy alebo vrásky. Viacerí muži majú strach aj z neplodnosti (impotencie).

Zdravšie telo, kvalitnejšia a dlhšia erekcia

Vašej erekcii po 50-tke ale pomôže, ak sa začnete viac starať o svoje telo. Rozhodujúca, pre kvalitné funkcie penisu, je bezproblémová obehová sústava. Každý problém súvisiaci s ňou, sa bude týkať aj so zhoršeným prietokom krvi podporujúcim stoporenie penisu.

Pokiaľ budete viesť aj naďalej nezdravý spôsob života, málo športovať, budete mať vysoké hodnoty nezdravého cholesterolu, konzumovať málo ovocia a zeleniny, často fajčiť, piť alkohol, mať málo pohybu v zamestnaní, musíte sa mať na pozore oveľa viac a nečakajte zlepšenie.

Aj správne podmienky sú dôležité

Možno vás to prekvapí, ale pokiaľ túžite po kvalitnej erekcii a sexuálnom styku aj po 50-tke, musíte sa zmeniť podľa aktuálnej situácii. Vyskúšať môžete preložiť sex na skoršie ráno. Na začiatku dňa mávate vždy viac síl, ako na jeho sklonku. Okrem toho dbajte aj na kvalitný vzťah s partnerkou. Časté hádky vám zaručene nepomôžu lepšie a rýchlejšie sa vzrušiť. Mať dobrý vzťah s partnerkou znamená istota aj v erekcii.

Menej je viac

Staré známe pravidlo, ktoré rozhodne platí aj pri erekcii vo vyššom veku. Už nemusíte pociťovať potrebu sexu tak často ako predtým. Ani vaša partnerka, kvôli jej zmenám v organizme. To však nie je problém. Pre vaše nové orgazmy sú aj iné aktivity, napríklad orálny sex, dráždenie rukami alebo sexuálne pomôcky. Je čas skúšať všetko to, na čo ste nemali čas predtým.

Tabletky na erekciu

Na problémy s erekciou, erektilnou dysfunkciou po 50-tke existuje účinné riešenie pomocou tabliet, doplnkov výživy. Ich plusom je, že erektilnú dysfunkciu liečia a súčasne sa postarajú o tom, aby ste prijímali dávku potrebných vitamínom a minerálov. Navyše sú bez predpisu - nemusíte chodiť k lekárovi po predpis a ani do obchodu, pretože objednávku vybavíte priamo z pohodlia domova.

Tabletky bez predpisu sú zdravou alternatívou, podporujú nielen intímne (sexuálne), ale aj psychické zdravie a nespôsobujú škodlivé vedľajšie účinky oproti klasickým liekom a tabletkám na predpis. Predstavujú možnosť aj pre vás, ak nepomáhajú iné možnosti na zlepšenie stavu.



o mužoch erekcia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow