Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Viete ako odhaliť neveru? Dajte si pozor!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.09.2017 00:00 ako odhaliť neveru

Nevera dokáže výrazne poznačiť či dokonca rozbiť nejeden partnerský alebo manželský vzťah. Možno máte podozrenie, že vám vaša polovička zahýba. A možno sa chystáte niečo podniknúť a skúmate rôzne možnosti, ako odhaliť neveru. Je to však dobrý nápad?

Už ste o nich určite počuli – tu sú niektoré „zaručené“ príznaky nevery:

  • nový účes
  • nové kúsky oblečenia v šatníku alebo parfum
  • zanedbávanie domácnosti
  • príliš intenzívne venovanie sa domácnosti (častejšie varenie, upratovanie…)
  • odpor voči sexu
  • posadnutosť sexom a skúšaním nových techník…

Z mnohých zdrojov sa dočítate, že akékoľvek výraznejšie zmeny v správaní partnera či partnerky, ku ktorým ste nedali podnet, môžu byť sprievodným javom nevery. Ak ste niečo z toho spozorovali u vás doma a kladiete si otázku, ako odhaliť neveru, zastavte sa na chvíľu a položte si inú otázku…

Dôverujem dostatočne svojej partnerke/partnerovi?

Ak je odpoveď „áno“, nemáte dôvod, podozrievať vašu polovičku z nevery a prehľadávať jej mobil či obvolávať kamarátky. Ak je odpoveď „nie“, pravdepodobne sa vo vašom vzťahu vyskytol nejaký problém, o ktorom sa bojíte hovoriť. Práve v tomto okamihu je však vhodné, nájsť si čas na úprimný rozhovor. Ujasnite si spoločne, či ste vo vzťahu šťastní a spokojní a ak nie – čo dokážete urobiť pre zlepšenie situácie? Trápi vás, že si nevenujete dosť času? Je medzi vami sexuálny nesúlad? Doprajte si priestor na slobodné vyjadrenie pocitov, bez výčitiek a skákania do reči. Ak máte pocit, že potrebujete pomoc, vyhľadajte poradňu sexuológa alebo psychológa.


Vieme ako zistíte, že vás žena podvádza.

Prečítajte si aj: Ako zistíte, že vás žena podvádza? Poradíme vám!

Čo môžete stratiť amatérskou „pátracou akciou“?

Už ste skúšali googliť spôsoby, ako odhaliť neveru partnerky či partnera? V dnešnej modernej dobe, plnej informačných technológií, ich je veľa. Výsluchom, hackovaním mobilu či mailovej schránky, špehovaním, inštalovaním kamier či len obyčajnými paranoidnými poznámkami však môžete vašu polovičku dokonale znechutiť a prísť o rokmi budovanú dôveru. Ak vás nepodvádza, možno práve z tohto dôvodu začne. V prípade, že si vo vzťahu nedoprajete slobodu a máte neustále potrebu sledovať, čo ten druhý robí, ste viac stalkerom než milujúcim partnerom.

Čo je najlepšou prevenciou proti nevere?

Nevere najlepšie predídete tak, že budete vedome každý deň pestovať láskyplný a naplnený vzťah. Pracujte na vašej schopnosti úprimne komunikovať (aj o nepríjemných veciach). Venujte dostatok pozornosti vášmu sexuálnemu životu – ak sa doňho nevkradne nuda a rutina, nevery sa báť nemusíte. Na spestrenie posteľných radovánok môžete využiť sexuálne hračky, tantrické techniky ale aj doplnky výživy na zvyšenie libida a sexuálnu výdrž. Kde je vôľa, budovať harmonický partnerský vzťah, tam sa určite nájde aj cesta.



nevera ako odhaliť neveru
Magazín arrow
Magazín arrow