Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako (ne)dostať ženu do postele? Tomuto sa vyhnite!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 15.10.2016 00:00 Ako dostať ženu do postele

Dnes si povieme nie o tom, čo robiť, aby muž zviedol ženu, ale o tom, čo by nemal muž robiť, ak chce získať ženu na svoju stranu. Konkrétne sa pozrieme na to, čo by nemal muž robiť na rande, ako by sa nemal správať, čo by si nemal obliecť, čo by nemal hovoriť... Je toho naozaj viac. Je pravda, že o tom, či budete úspešní alebo nie na svojom rande, prehovoria iné skutočnosti - najmä sympatie a city. Ale aj správanie môže rázne ovplyvniť celý priebeh rande. Myslite vždy na to, že správať sa dá aj inak, ako doposiaľ a tak, aby ste ženu neodsunuli, ale pritiahli k sebe a mohli sa s ňou stretnúť aj druhý, tretí, či ďalší krát, nie iba raz.

Nebuďte až príliš otvorení

Na rande sa určite nehodí, ak budete o sebe hovoriť všetky intímne a osobné veci. Pravda je taká, že každý máme svoje problémy, či už menšie, väčšie, osobné alebo intímne. Avšak hovoriť o nich na prvom, či druhom rande, to sa skutočne nehodí. Rande by malo byť príjemné a to pre obe strany. Hovoriť by ste preto mali skôr o pozitívnych skutočnostiach, nie o tých negatívnych.

Brzdite s otázkou o svadbe a rodine

Rozhodne si túto otázku nechajte na neskôr. Uvedomte si, že ani vám by to nebolo príjemné baviť sa hneď o rodine a deťoch. Vyvoláva to pocit nátlaku a stresu. A možno práve touto otázkou získate to, že sa viac už neuvidíte.

Nepýtajte sa na "naj" TV reláciu

Na túto otázku tiež hneď zabudnite. Je predsa kopec iných vecí, na ktoré sa môžete pýtať. Vsaďte radšej na zaujímavejšie témy, ako napríklad na jej "naj" film, štýl hudby, najlepšiu záľubu, knihu... Všetky tieto oblasti a témy sú oveľa prijateľnejšie a môžu privodiť príjemnú diskusiu a vzájomné rozhovory, ako to, keď sa budete pýtať na jej "najlepšiu" TV reláciu. Pýtate sa prečo? No predsa preto, že nebudete vyzerať ako nudný televízny maniak, ktorý nerobí nič iné, len sleduje televíziu každý večer.

Nepozývajte ju domov

Vieme, že dnes je iná doba, ale pozývať ženu už na prvom, druhom, či treťom rande, nie je najrozumnejším riešením. Isto to chce svoj čas, ak plánujete "veľké" plány do budúcnosti. Verte nám, ak je to tá pravá, nečaká na túto pozvánku hneď na začiatku vzťahu. Ale samozrejme, existujú aj také prípady, kedy muž aj žena skončili v posteli už na prvom rande a žijú vo vzťahu dlhšie ako ktorékoľvek iné páry, ktoré sa riadili "zdravým" rozumom, že sex pred svadbou, či na prvom, druhom rande - NIE a NIKDY!

Nežiadajte od nej, aby zaplatila účet

Aj keď už nie je automatické, že musí platiť účet vždy muž, ak pozývate vy, bontón káže, aby ste zaplatili aj účet. Možno práve nemáte najlepšie obdobie a peňazí máte menej. No aj tak si na túto príležitosť zoberte pre istotu viac peňazí, aby sa nestalo, že budete mať málo. Len si predstavte, ako by to vyzeralo, keby príde čašník s účtom a vy nemáte k dispozícii dostatok peňazí.

Nehovorte o "ex" partnerke

Je pochopiteľné, že hovoriť o svojej "ex" partnerke nebudete v tom najlepšom svetle. Ak budete o nej hovoriť na rande často a dlho, vaša nastávajúca partnerka bude z toho unavená. Budete takto dávať najavo, že nie je u vás ešte všetko "ok". Pokúste sa dať všetko do poriadku vo svojom vnútri a až potom choďte na "rande". Čo bolo už nezmeníte, preto teraz myslite na novú známosť a vytvárajúci sa nový vzťah ...

Prvé rande alebo aj to druhé, tretie s novou známosťou, je vždy sprevádzané so stresom a panikou. Je zrejmé, že v strese, či pod tlakom trémy dokáže každý muž (samozrejme aj žena) urobiť zopár prešľapov, ktoré by inak neurobil. A práve tieto prešľapy môže viesť skôr k rozchodu, ako k ďalšiemu vzťahu. Myslite preto vždy vopred na svoje rande a chovajte sa tak, aby ste si svoju nastávajúcu neznechutili, ale práve získali na svoju stranu. Nezabudnite sa aj vhodne obliecť, podľa toho, kam svoju "nastávajúcu" pozvete na rande. Ako máte možnosť vidieť, je veľa vecí, čo nerobiť, aby ste svoju nastávajúcu dostali do vzťahu a potom aj do postele, ak budete chcieť obaja.

zerex extralong 1



o ženách flirtovanie zbalenie
Magazín arrow
Magazín arrow