Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako na ženy: Toto je 6 šialene jednoduchých tipov!

26.06.2019 00:00 ako-na-zeny

Jednou z najčastejších otázok, ktorú si kladú muži rôznych vekových kategórií od nepamäti po dnes je: „Ako na ženy?“

Na tie najťažšie otázky existujú až neuveriteľne jednoduché riešenia a my vám ponúkame súhrn niekoľkých tipov, ktoré môžu spoločne tvoriť správnu odpoveď.

#1 Sila prvého dojmu

Stretnúť ženu, ktorá vám doslova učaruje - to sa nestáva každý deň. O to dôležitejšie však je pripraviť sa na to, akoby ten deň bol práve teraz. Prvý dojem je totiž vždy len jeden. Postavte sa hneď teraz pred zrkadlo a úprimne si odpovedzte na otázku, či ste na to pripravení. O dve minúty máte stretnúť skvelú ženu. Ste upravený? Oholený? Máte čisté oblečenie, svieži dych a celkový dojem dopĺňa mužná vôňa?

Na prvý dojem neexistujú “druhé šance”, a názor o vás si druhá strana vytvorí už počas niekoľkých prvých sekúnd. Pozor na to!

#2 Nebuďte tuctoví. Zaujmite

Tak, ako ona zaujala vašu pozornosť, zaujmite aj vy tú jej. Určite sa vyvarujte trápnych klišé “kde nechala krídla po tom, čo padla z neba” a podobne. Na toto má bunky skutočne máloktorá žena. Ak chcete o nej vedieť viac, klaďte otvorené otázky, a to také, aby jej k odpovedi nestačili iba strohé “áno” či “nie”.

Dávajte jej také otázky, ktoré pravdepodobne často nedostáva a vďaka tomu sa pre ňu stanete nezabudnuteľným. Okrem toho, že ju tak prinútite porozmýšľať nad odpoveďou, bude z vás cítiť úprimný záujem a polichotí jej to. Príkladom sú otázky:

  • kde by chcela stráviť svoju vysnívanú dovolenku (a prečo),
  • kedy sa naposledy skutočne dobre zasmiala a aký bol na to dôvod,
  • aké knihy rada číta vo voľnom čase a kto je jej obľúbený autor/žáner.

Ženy milujú hovoriť o sebe. Keď z obyčajného rozhovoru urobíte zábavnú interakciu (opak nudy) a dáte jej šancu prezentovať sa, 50 % úspechu máte za sebou.

# 3 Pripravený na všetko

Ani v takej situácii, ako je “intímna chvíľka”, sa nenechajte ničím zaskočiť. Výsadou dobrých milencov je byť vždy pripravený podať kvalitný výkon v posteli. Vždy znamená bez ohľadu na to, čo ste už dnes prežili. Aby vás nič neprekvapilo ani keď ide do tuhého, pokojne siahnite aj po prírodných doplnkoch výživy na podporu erekcie.

Starostlivosť o sexuálne zdravie a vitalitu by mala byť samozrejmosťou každého moderného muža: či už ide o mladšie ročníky, zrelého muža alebo seniora.

#4 Sebavedomý: áno. Prehnane sebavedomý: nie

Muži, ktorí sú si vedomí svojich kvalít a vedia s nimi šikovne narábať, dokážu ženy jednoduchšie a rýchlejšie zaujať. Horšie však je, keď sa prehnane snažia ohúriť a to za každú cenu. Ženy to okamžite “prekuknú” a šance spľasnú ako mydlová bublina. Všetko s mierou - to sa týka aj sebavedomia.

#5 Vsaďte na prirodzenosť

Na nikoho sa nehrajte, nikoho nenapodobňujte, nájdite si vlastný štýl, ktorý vám bude blízky a vy sa budete cítiť prirodzene. Ak vášmu najlepšiemu kamarátovi “zaberá” otrepaná veta, u vás môže vyznieť umelo alebo s ňou vôbec neobstojíte.

#6 Reč tela ako silná zbraň

Sklopené oči, zhrbený chrbát a sklonená hlava vám nevybojuje silnú pozíciu u žiadnej ženy. Vystrite sa, hlavu majte vždy hore a nezabúdajte na úsmev. Udržiavať očný kontakt znamená zabezpečiť si vzájomnú pozornosť. A o tú vám predsa ide, pravda?

 

Čo robiť, ak sa vám na ňu naozaj podarí zapôsobiť? Prečítajte si pre istotu článok o ženských erotogénnych zónach:



ako na ženy
Magazín arrow
Magazín arrow