Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Ako na partnerkine libido. Tipy na jeho posilnenie. I. časť

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.01.2015 00:00 partnerkine libido

Poznáte to zaručene aj vy. Vaša partnerka vás odmietne práve v tom momente, keď máte na ňu a jej telo najväčšiu chuť. Je možné, že niekedy sa to môže stať. No v poslednom čase ste svedkom takéhoto scenára pomerne často. Čo môže byť príčinou partnerkinho nezáujmu o vás, vaše telo a sex ako taký? Dôvodov môže byť veľmi veľa. Pravdou však zostáva, že samotné ženské libido a jeho „hojnosť“ sa strieda v závislosti od veku, ako aj od intervalu menštruácie. Niekedy to môže byť pre vás veľmi náročné zvládnuť takúto situáciu a práve preto sa vám pokúsime pomôcť v tomto smere. Zisťovali sme za vás, čo by mohlo byť hlavným dôvodom jej častého odmietania.

Je potrebné jej vyhovieť  ...

V tomto smere zabudnite na stres a napätie, pokiaľ si chcete naplno užiť sex so svojou partnerkou. Všetko sa na vašu partnerku hrnie zo všetkých strán, má toho veľa nielen v práci, ale aj doma. Navyše ani deti neposlúchajú, či nenosia domov zo školy dobré známky. V takomto prípade môžete iba snívať o vášnivom intímnom styku. Bez ohľadu na to, že vám sa všetky problémy zdajú bezvýznamné, ona to vidí inak a považuje to za značný problém. A je to tak. Mnohí odborníci sa zhodli na tom, že vypäté a stresové situácie majú nepriaznivý účinok na sexuálny apetít (libido) aj u žien.

Je dokázané, že my muži berieme sex ako spôsob oddychu, relaxu, pričom ženy vyžadujú pokojnú náladu a pohodu, aby si vôbec niečo začali. Je dobré si dopriať sex radšej v ranných hodinách, kedy sú telá oddýchnuté a sexom naladené, nie čakať až do večerných hodín, kedy sú zvyčajne veľmi unavené.

Dbajte na lichôtky ...

Komplimenty (lichôtky) sú niečím výnimočným pre každú ženu. Zaručene vám to potvrdí väčšina (ak nie všetky) z nich. Povedali ste jej v poslednom období, že má väčší zadok alebo že veľa je? A váš intímny život mieri k zániku? Dajte si dokopy tieto dve skutočnosti a veľmi rýchlo zistíte, dôvod, prečo je to tak. Zároveň nájdete rýchle vyriešenie tohto „vážneho“ problému. Ženy sú už raz také. Mávajú často rôzne pocity, ktoré vplývajú na ich správanie, najmä čo sa týka ich výzoru a keď sa necítia dobre a spokojne vo svojom tele. Práve tieto pocity prenášajú aj do intímneho života, nechcú sa vyzliekať a pretŕčať pred niekým, komu sa nepáčia a kto nejaví záujem o ich telo.

Zmeňte to a rýchlo. Povzbuďte ju a pomôžte jej nájsť stratenú vieru v seba samú. Hovorte jej pravidelne, že sa vám páči a lichoťte jej čo najviac, vždy keď je na to vhodná príležitosť. Docielite tak rast jej strateného libida. A to je to, čo ste chceli najviac...

Ani jedlom nič nepokazíte ...

Nie raz sme to písali aj my v rámci našej poradne. Vhodným chutným jedlom nič nepokazíte. Práve naopak. Jedlo môže byť veľmi účinným afrodiziakom, čo potvrdzujú aj mnohí odborníci na vzrťahy. Prekvapte ju pozvánkou na obed, či večeru do vychýrenej reštaurácie. V nej si môžete dopriať napríklad morské plody ako morského raka s jemným mäsom známym pod menom „homár“. Homár je skutočne vynikajúcou voľbou, pretože obsahuje veľa fosforu podporujúceho aj zvlhčenie vaginálnej blany (sliznice). Pravidelná konzumácia homárov sa pozitívne prejaví na raste libida u vašej partnerky. Rovnako sa zvýši aj počet sexuálnych radovánok nielen počas týždňa, ale v mnohých prípadoch aj počas dňa.

Rozhodne toto nie sú všetky naše tipy, s ktorými u nej môžete zabodovať, čo sa týka rastu jej libida. Ale zvyšok našich ďalších tipov pre vás pripravíme v rámci nášho pokračovania už v budúcom článku v jeho II. časti v našom erotickom magazíne.



afrodiziakum sex libido ženské libido
Magazín arrow
Magazín arrow