Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako na análny sex: 4 polohy, s ktorými si ho užijete

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.11.2015 00:00 Ako na análny sex: 4 polohy, s ktorými si ho užijete

Možno už aj vy chcete skúsiť niečo iné vo vašom intímnom živote. Niečo neštandardné, s rúškom tajomstva. Análny sex rozhodne patrí k tým stále menej realizovaným praktikám v našich spálňach. Zaraďuje sa k odlišným praktikám sexu. Azda práve preto je vôkol neho ešte stále veľmi veľa záhad. Predstavujeme vám 4 polohy, vďaka ktorým si ho užijete lepšie. Základom je jemné a jednoduché vniknutie. To je alfa a omega pri všetkých polohách análneho sexu, na čo nemôžete zabudnúť - nikdy!

Akú polohu zvoliť?

Análny sex si vyžaduje isté obmedzenia a zásady, ktoré by mali byť dodržané, aby ste si ho užili naplno a hlavne obaja bez ujmy na zdraví. Výhodou análneho sexu je, že môžete využiť aj to, čo ste sa naučili pri klasickom sexe. Je to iba na vás, aké polohy si zvolíte. Príležitostí je viac ako dosť. Ak vám však predsa môžeme odporučiť, vyberáme nasledovné 4 polohy pre dokonalejší análny sex.

Misionárska poloha

Klasická poloha nielen pre vaginálny styk, ale aj pre ten análny. Základom je, aby partnerka mala nohy zodvihnuté do vzduchu a kolená stiahnuté až k hrudníku. Takto sa čo najjednoduchšie dostanete k jej „zadočku“. Pokiaľ by bola partnerka príliš nízko, tak si viete jej výšku pre lepší prienik prispôsobiť vankúšom (vankúšmi). Zároveň docielite aj kvalitnejší pôžitok z celého aktu. Platí, že vaša partnerka, ktorá bude prijímať, sa pri tejto polohe dokáže lepšie uvoľniť a následne prežiť kvalitnejšie celý akt.

Na psíčka

Pri tejto polohe partnerka zaujme pozíciu na všetkých štyroch končatinách, trup má vo vodorovnej polohe. To, čo robí výnimočnou pri tejto polohe je práve to, že dosiahnete hlbší prienik. Na druhej strane to značí aj neopísateľný vášnivý pôžitok pre vás oboch. Pozor však na príliš silné prírazy, aby ste nespôsobovali partnerke bolesť, ale iba potešenie.

Na koníka

Táto poloha by mala byť bez úplnej bolesti. A to preto, lebo si partnerka bude sama určovať hĺbku prieniku, vďaka svojmu dominantnému postaveniu. Vy zaujmite polohu na chrbte, ona bude na boku. Následne na vás nasadne. Sama si zvolí, či bude mať nohy pokrčené alebo si ich oprie o vás, či o posteľ. Dobrá kondícia partnerky však bude nevyhnutná.

Stojac a zozadu

Ako na análny sex? Ak nie troma predchádzajúcimi spôsobmi, tak potom touto poslednou polohou. Skúste ju potešiť postojačky a odzadu. Ako prvé si však s partnerkou nájdite oporný bod, o ktorý bude môcť zatlačiť a tak udrží vhodnú pozíciu. Potom vám už nič nebude brániť začať. Jedná sa o veľmi vzrušujúcu polohu, výhodou ktorej je to, že ju jednoducho môžete praktizovať aj na verejnosti, v práci, prírode alebo na inom mieste.

Ako si teda okoreniť bežný sex? Análnym sexom to nemusí byť vôbec problém. Aj vďaka týmto štyrom zaujímavým polohám.

predĺženie erekcie so Zerex extralong



sexuálne polohy análny sex sex
Magazín arrow
Magazín arrow