Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako ju získať - stretni, spoznaj a získaj ženu svojich snov

26.05.2017 00:00 Ako ju získať

Ako pritiahnuť ženu svojich snov bez toho, aby ste ju museli uháňať či skúšať  lacné triky? Michal Kopecký, autor knižného bestselleru Príťažlivosť, o tom vie svoje a po úspechu svojej prvej knihy sa opäť otvorene delí o rady a osobné skúsenosti. Na pulty kníhkupectiev práve vyšla jeho druhá kniha s názvom Ako ju získať - praktický návod ako stretnúť, spoznať a získať ženu svojich snov. Po prvom dni v predaji sa nový titul bleskurýchle vyšvihol v rebríčku bestsellerov do top 5 najpredávanejších titulov.

V knihe sa dočítate ako byť schopnejšími a príťažlivejšími chlapmi so zdravým sebavedomím. Skrátka: ako sa stať mužom, ktorého ženy zbožňujú. A to vám úprimne prajeme! Exkluzívne vám preto prinášame na ukážku úryvok z kapitoly HRA ČÍSEL. Ak si ju prečítate, dozviete sa viac o tom, ako zvýšiť šancu, že narazíte na tú pravú.   Úryvok z Michalovej novej knihy Ako ju získať:

Hra čísel - Ako zvýšiť šancu, že narazíš na tú pravú

„Neustále to skúšaj a šance sú, že na niečo narazíš, aj keď to budeš najmenej čakať. Nikdy som nepočul o niekom, kto niečo získal tým, že iba sedel na zadku.” Charles F. Kettering Chcem sa ťa spýtať jednu zákernú otázku. Smiem? Koľko nových žien spoznávaš v priemere za týždeň? A keď hovorím “spoznávaš”, mám tým na mysli úplne normálnu interakciu medzi dvoma osobami opačného pohlavia. Živými. Pozeráte si do očí, otvárate ústa, z ktorých vychádzajú slová, a bavíte sa v rozmedzí niekoľkých minút až hodín. Tým teda nemyslím len lajkovanie fotiek a pokukovanie po ženách naživo či na internete. Ak je tvoja odpoveď “žiadnu” či “jednu - dve”, ako dlho si myslíš, že ti bude trvať nájsť tú svoju vyvolenú?

Kľudne si to zrátajme. Uverili sme tomu, že “ona príde, keď to najmenej čakáme”. Že zasiahne osud, nejaká vyššia moc, ktorá nás dá dokopy, keď bude ten správny čas a budeme na to pripravení. Prdlajs. To iba pozeráš priveľa hollywoodskych filmov, kde do seba dvaja narazia na ceste do práce, ich pohľady sa stretnú, rozostúpi sa nebo… pardon, nechal som sa uniesť. Podobne ako vo filme Všetko alebo nič od Evity, kde do seba hlavní hrdinovia hneď v úvode narazili. Doslova. Krásny stereotyp. A na toto potom čakáme. Na osud. Šťastie. Náhodu.

Bude nutné zdvihnúť zadok

Pozri, je v poriadku, keď na sebe pracuješ, pretože chceš byť tým najlepším možným chlapom, aby si pritiahol do svojho života tie najlepšie ženy, z ktorých nakoniec vzíde tá jedna. Sústredíš sa na seba a na to, aby si spravil svoj život skvelým. Ale to nestačí. Je nutné si pomedzi žitia tvojho života začať vytvárať príležitosti, aby si spoznával nové ženy. Budeš musieť ísť von a začať ich hľadať. Iná cesta nie je.

Veľa chlapov na niečo “čaká”. Čakajú na správny moment, aby ju oslovili, na správny čas, správnu príležitosť, správnu ženu, konšteláciu hviezd na oblohe, prípadne, že im žena najprv dá milión signálov, aby si boli na sto percent istí. Lenže sú iba dva scenáre, keď čakáš. Buď sa nestane nič, alebo sa stane niečo zlé. Schválne. Spýtaj sa sám seba. Čakáš v tomto momente alebo si aktívne vytváraš príležitosti?

Ja viem, že nepotrebuješ spoznať množstvo žien. Stačí ti tá jedna, ktorá bude vhodná pre teba. K tomu však potrebuješ najprv rozhodiť siete. Povedzme, že si zaťažený na jednu ženu. Ehm, teda tú “pravú” pre teba. Mesiace. Roky. Tak, ako ja na strednej škole v prípade mojej najlepšej kamarátky, do ktorej som bol až po uši zaľúbený, a iné ženy som nevidel. Lenže nemáš ju s čím porovnávať. Nemôžeš vedieť, či je tá správna. Najlepšia možná pre teba. Na základe jednej možnosti. Nakoniec pravdepodobne nebude.

Vzťahový lievik

Už asi začínaš chápať, že na to, aby si nakoniec získal tú, ktorú chceš, bude nutné spoznať množstvo žien, z ktorých nakoniec vzíde tá jedna. Bude musieť prejsť niekoľkými úrovňami. „Akými úrovňami?” pýtaš sa. Dobrá otázka! Aby si to lepšie pochopil, čo tým mám na mysli, predstav si lievik, ktorý si rozdelíme na 5 častí, teda 5 úrovní:

  Vzťahový lievik  

A tu to usekneme - aby sme vám z novej knihy neprezradili viac, než smieme. Ale nie. (Počujeme vás!) Chcete sa o vzťahovom lieviku dozvedieť viac? Čo znamená a ako sa používa v praxi? Stiahnite si teda celú kapitolu zdarma, alebo si rovno objednajte knihu domov.

Záver? Nenaháňajte ženy. Naučte sa ich priťahovať úplne prirodzene. Nechajte si výhovorky na genetiku či na vaše fatálne črty osobnosti, ktoré vám údajne bránia v úspechu u žien. Vo vzťahoch ide predovšetkým o schopnosť komunikovať, ktorú sa dá naučiť podobne ako čokoľvek iné.

Kniha Michala Kopeckého - Ako ju získať Kniha Ako ju získať - v poradí už druhý bestseller Miška Kopeckého



vzťahy ženy ako ju získať michal kopecký
Magazín arrow
Magazín arrow