Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako fungujú Zerex tabletky a ako vieme, že naozaj zaberajú?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.04.2017 00:00 Zerex tabletky

Zerex tabletky sú 100 % prírodný, laboratórne testovaný výživový doplnok, ktorý zlepšil sexuálny život tisícom spokojných zákazníkov. Z čoho sa vyrábajú a aké sú ich účinky?

Aké zloženie majú Zerex tabletky?

Tabletky Zerex sa vyrábajú z extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín. Jednotlivé varianty Zerexu (Klasik, Extralong, Ultragold) majú veľmi podobné zloženie – vo všetkých troch tvorí základ afrodiziakálna bylinka Kotvičník zemný (Tribulus Terrestris) a aminokyselina L-arginín. Tieto dve zložky prirodzeným spôsobom dvíhajú hladinu pohlavného hormónu v mužskom tele, čo vedie k nárastu libida aj sexuálnej výdrže. Základným výživovým doplnkom je Zerex Klasik, ktorý obsahuje výťažok z Kotvičníka zemného, z Macy a aminokyseliny L-arginín, L-lyzín, L-Citrulín a Teobromín. Zerex Extralong, ktorý je určený predovšetkým pre mužov, ktorých trápi predčasná ejakulácia, obsahuje totiž naviac extrakt zo ženšenu a Pestreca mariánskeho. Zerex Ultragold, určený na udržanie sexuálnej kondície (najmä vo vyššom veku), je obohatený aj o výťažok zo Schizandry chinensis, zinok, meď a vitamíny B2, B6 a B12.

Aké sú výhody tabletiek Zerex?

Zerex je kvalitný, certifikovaný výrobok, ktorý spĺňa všetky požadované normy Slovenskej republiky. Oproti iným výživovým doplnkom podobného typu či liekom na erekciu má viaceré výhody:

  • má rýchly nástup a dlho účinkuje
  • zlepšuje sexuálnu výdrž
  • čisto prírodné zloženie
  • účinky sa dostavujú už po jednej tabletke
  • dá sa užívať dlhodobo
  • je vhodný aj pre seniorov
  • nespôsobuje nepríjemné vedľajšie účinky (napr. bolesti brucha a hlavy)
  • nie je návykový
  • prispieva k celkovej duševnej pohode
  • nepotrebujete naň recept od lekára
  • dá sa jednoducho a diskrétne kúpiť online
  • Zerex poskytuje záruku vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti.

Ako hodnotia užívatelia Zerex tabletky a ich prínos?

Za mnohých spokojných užívateľov uvádzame niekoľko autentických výpovedí: Dobrý deň. Recenzie ani poďakovania na veci ktoré si kúpim bežne nepíšem, ale vy ste výnimka. Mám 33 rokov a začal som pociťovať, nazvime to kulantne, únavu. Jedno číslo za deň bolo maximum a niekedy ani to poriadne "nestálo" za to. Dosť zúfalý som začal hľadať nejakú barličku, až som narazil na pozitívne ohlasy na váš produkt. Predstava, že by som si mal v mojom veku "plánovať" sex a užívať nejakú tabletku v predstihu ma však nelákala, tak som sa rozhodol skúsiť Zerex Ultragold, ktorý som začal užívať podľa návodu na obale, čiže ráno aj večer. Napriek mojej počiatočnej skepse a aj napriek tomu, že vy sami deklarujete účinok Zerexu Ultragold až po niekoľkých mesiacoch užívania som spokojný s výsledkom už po dvoch týždňoch. Toto som potreboval. Ďakujem!

Jozef, 33 rokov, Bratislava

Môžem potvrdiť jeho účinky. Konečne som sa nemusel sústrediť na to aby som sa rýchlo nespravil. Vo vzťahu sa cítim lepšie a viem, že sa nemusím stresovať z pohlavného styku.. Zo začiatku som si dával extralong pri každom pohlavnom styku, dnes už len zriedka, ak sa nato úplne necítim alebo mám pocit, že by som sa mohol rýchlo spraviť. Nedá sa porovnať sex, kedy si užívam partnerku, celé jej telo, jej vôňu a chuť ako keď trávim prvých niekoľko minút totálnym stresom a potom to uzavriem niekoľko sekundovým fiaskom...

(anonymný užívateľ)

Potreboval som niečo na povzbudenie a tak som si prečítal pár článkov a recenzií o tabletkách ZEREX. Reklamy tohto druhu neberiem avšak ZEREX je výnimkou. Na skúšku som si objednal len jednu tabletku a výsledok? Dnes si idem objednať tretie balenie ZEREX Klasik. Reklama v ničom nezveličuje, účinok do jednej hodiny a vydrží ešte ďalší deň. Partnerka je o 21 rokov mladšia (!) ale toto vraj nezažila s oveľa mladšími mužmi. Odporúčam každému, kto chce seba ako aj partnerku milo prekvapiť.

Róbert, 58 rokov, Bratislava



lieky na erekciu lieky na potenciu predčasná ejakulácia
Magazín arrow
Magazín arrow