Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako funguje Zerex Extralong? Kedy si ho kúpiť?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.11.2017 00:00 zerex extralong

Predčasná ejakulácia je predovšetkým problémom mladých a menej skúsených mužov. Môže sa však objaviť aj v dôsledku priveľkej nervozity či po dlhšom „celibáte“. Mnohí muži, ktorých trápi predčasné vyvrcholenie, nachádzajú spoľahlivého pomocníka v doplnku stravy menom Zerex Extralong – využíva totiž synergický efekt účinných prírodných zložiek, ktoré prispievajú k oddialeniu ejakulácie.

Aké zloženie má Zerex Extralong?

Tabletky na dlhšiu výdrž Zerex Extralong obsahujú aminokyseliny L-arginín, L-lyzín a L-citrulín a výťažky z byliniek Kotvičník zemný, Maca peruánska, Ženšen pravý a Pestrec mariánsky. Účinky jednotlivých zložiek Zerexu sa navzájom dopĺňajú a posilňujú. Aminokyselina L-arginín stimuluje produkciu oxidu dusnatého, čím sa zlepšuje priechodnosť ciev a kvalita erekcie. Kotvičník zemný stimuluje tvorbu pohlavného hormónu (ak je užívaný dlhodobo, dokáže zvýšiť tvorbu mužského pohlavného hormónu až o jednu tretinu) a fyzickú výkonnosť, Pestrec mariánsky pozitívne vplýva na pružnosť ciev a kvalitu erekcie a Maca peruánska je bohatá na vitamíny, minerály a enzýmy, ktoré prispievajú k lepšej sexuálnej kondícii. Pri predčasnej ejakulácii je mimoriadne dôležitý psychický stav – Ženšen pravý prispieva k lepšiemu zvládaniu stresu a úzkosti, v dôsledku čoho sa muž ľahšie uvoľní a užije si dlhšie a príjemnejšie milovanie.

Prečo sa oplatí vyskúšať Zerex Extralong?

Vďaka tomu, že sú tabletky Zerex Extralong vyrobené na prírodnej báze, môžete ich bez obáv užívať aj dlhodobo. Nakoľko ide o doplnok výživy, jednotlivé zložky Zerexu nespôsobujú návyk a nemajú nepríjemné vedľajšie účinky ako sú bolesti hlavy či problémy s trávením. Ide o kvalitný, certifikovaný výrobok, o čom svedčia početné pozitívne skúsenosti jeho užívateľov.

Ako správne dávkovať Zerex Extralong?

Tieto tabletky majú rýchly nástup účinku – odporúča sa, užívať 1 tabletku 60 minút pred pohlavným stykom. Maximálna denná dávka sú 2 tabletky. Zerex nekombinujte s alkoholom. V prípade, že sa liečite na chronické srdcovo-cievne, neurologické či iné ochorenia, poraďte sa o vhodnosti Zerexu Extralong so svojím ošetrujúcim lekárom. P.S.: Prečítajte si, aký názor má na tabletky Zerex známy sexuológ MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Vyskúšajte tabletku



predčasná ejakulácia zerex extralong predĺženie sexu
Magazín arrow
Magazín arrow