Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako dosiahnuť orgazmus viackrát za sebou?

08.10.2014 00:00 Ako dosiahnuť orgazmus viackrát za sebou?

V tomto prípade nemáme na mysli ženy, ktoré dokážu bežne dosiahnuť aj viac orgazmov za sebou. Pokúsime sa poradiť mnohým mužom, ktorí nie sú schopní dosiahnuť viac orgazmov za sebou. Pritom niektorí muži tvrdia, že je to možné a bežne zažívajú takéto príjemné slastné chvíle aj niekoľkokrát za sebou, rovnako ako naše nežnejšie pohlavie.

Penis je schopný viac orgazmov, ale má to problém...

Je dokázané, že aj mužský penis je po fyziologickej stránke spôsobilý dopriať každému mužovi viacnásobný pôžitok a potešenie. Problém však nastáva kvôli takzvaným citlivým nervovým zakončeniam na penise. Tie sa nachádzajú po celom penise od začiatku až po koniec. V prípade vzrušenia sa tieto citlivé nervové zakončenia naplnia krvou a vďaka tomu každému mužovi sa „postaví“ jeho pýcha do pozoru. Po každej ejakulácii (vyvrcholení) však penis stratí svoju pevnosť a tvrdosť. Pre väčšinu mužov to značí koniec sexu a rovnako aj koniec erotickým myšlienkam. A to pomerne na dlhú dobu, pretože je to individuálne, pokiaľ muž so svojím penisom bude schopný pomyslieť na sex a jeho penis bude tvrdý ako kameň.

Ejakulácia bez „tvrdého“ penisu?

Je to možné, napríklad počas spánku, pri takzvanom „vlhkom sne“. Ibaže každý muž túži zažiť viac ako iba takzvaný suchý orgazmus. Niektoré výskumy hovoria, že viacnásobný orgazmus muž dosiahne, ak bude mať v prítomnosti „novú ženu“. Len je náročné zistiť v praxi, či to skutočne aj funguje. V pomyslení, že ste muž šťastný s partnerkou a máte skúsiť sex s novou ženou. Nechceme hovoriť, čo by nastalo potom s vaším vzťahom.

Iba „suchý“ orgazmus?

Ako to teda je? Vieme, že ženy dosahujú viacnásobné vyvrcholenie hlavne vďaka stimulovaniu najcitlivejšieho bodu na jej tele – klitorisu. Nie je stále dokázané, v čom spočíva tajomstvo podnietenia ejakulácie a orgazmu. Podľa všetkého to vyzerá tak, že u nás mužov bude mať viacnásobné vyvrcholenie pôvod práve v „suchom orgazme“. Inej cesty asi niet.

Bude platiť, že bez samotnej bežnej ejakulácie nedosiahnete zoslabnutie penisu. A vy takto budete môcť sexovať ďalej a pokračovať v tom, v čom ste začali. Nemyslite si, že sa vám to podarí hneď. Znova musíte trénovať a trénovať a nie je isté, či sa vám to aj niekedy podarí. Také šťastie majú iba vyvolení. Ale musíte zistiť, či vy patríte práve k tým, čo si to môžu v posteli, či mimo nej dovoliť. Samotný „švindeľ“ sa zakladá na tom, že musíte sa naučiť zadržať samotnú erekciu s cieľom dostatočného dráždenia penisu a jeho pripravenosti na niekoľkonásobné slasti. Tí, ktorým sa to podarilo, vyzdvihujú význam dýchania a cvičenia svojej mysle.

Pokojná myseľ a dýchanie sú základom úspechu...

Základ spočíva v tom, že svojej mysli a taktiež aj svalom nemôžete dovoliť dať semeno von (i keď bežne ste to robievali). Pokúste sa spraviť niečo inak. Povedzte svojmu telu, že dnešný sex si užijete bez ejakulácie. Popritom nezabúdajte zhlboka dýchať. Pokojná myseľ a kontrolované dýchanie zostávajú jedinou správnou možnosťou ako dosiahnete viac orgazmov hneď po sebe, i keď ste muž, nie iba žena. Myslite na tieto praktiky už dnes, kedy máte ešte čas všetko trénovať, aby ste boli pripravení na nastávajúce dlhšie večery, keď budete mať viacej času vo vnútri na seba.



orgazmus milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow