Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako dlhšie vydržať pri sexe

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.09.2015 00:00 ako dlhšie vydržať pri sexe

Hľadáte spôsob ako dlhšie vydržať pri sexe? Stretávate sa často s problémom predčasnej ejakulácie? Po pár minútach je po milovaní, Vaša priateľka je sklamaná a Vy tiež? Vyhnite sa podobným trapasom a skúste proti tomu bojovať. 

Ako dlhšie vydržať pri sexe

Prečítajte si naše rady ako zvýšiť výdrž v posteli, užívajte si, vydržte dlhšie pri sexe a urobte šťastnou partnerku, aj seba.

Správne dýchanie

Mali by ste sa naučiť, ako správne dýchať. Rozhodne je to dôležité aj pri sexe, pretože normálnym dýchaním predĺžiš tvoju aktivitu v posteli. Drvivá väčšina mužov to však nerobí, často sú zadýchaní už počas predohry, pretože ich partnerka natoľko vzrušuje. Ak by ste však dýchali prirodzene a uvoľnene, nenechali sa rozpáliť hneď po pár momentoch, Vaša sexuálna výdrž by sa mohla pokojne zdvojnásobiť. Trénujte napríklad pri inej fyzickej aktivite, kde si môžete regulovať svoje dýchanie a potom skúsenosti pretaviť aj pri nežných chvíľach s Vašou polovičkou.

Masturbovanie „pred“

Táto technika je veľmi stará a známa pre všetkých, nie každému je však po vôli. Určite by ste ju mali skúsiť, ak to myslíte s predĺžením výdrže pri sexe vážne. I keď to už druhý krát nebýva to „pravé“, rozhodne to stojí za to a nenecháte sa odradiť. Nedá sa tu hovoriť o príliš veľkej zmene, určite ju však pocítite a vydržíte pri sexe dlhšie.

Druhé kolo – šanca záchrany

Ak už to na teba príde, nechaj tomu voľný priebeh. Proste sa tomu nedá zabrániť a tvoje telo ťa nechce poslúchnuť. Určite sa však priprav na druhé kolo, kedy je výdrž pri sexe už oveľa dlhšia. Daj si krátku pauzu a pokračuj, pretože tvoja partnerka isto na teba čaká. Nenechaj sa zahanbiť a nebuď zrazu veľmi unavený, pretože to bolo len zopár minút. Chop sa šance a presvedč ju o svojich kvalitách. Postupne sa aj prvé kolo bude v minutáži zväčšovať. Vydržať viac sexovať chce len cvik.

Postaraj sa aj o partnerku

Často muži myslia iba na seba. V posteli však nemôžete byť arogantný a sebecký, musíte myslieť aj na partnerku. Preto je možno dobré na chvíľu prestať a venovať sa jej aj inak. Určite Vám táto malá pauzička prospeje a môžete sa vrátiť naspäť tam, kde ste prestali. Týchto pauzičiek si môžete dať aj viac, záleží však od situácie, ktorú musíte odhadnúť.

Mysli na niečo... asexuálne

Samozrejme, myseľ veľa vecí ovplyvňuje a to platí aj v tomto prípade. Ak chceš dlhšie vydržať pri sexe a ostať v hre, mysli na niečo, čo ťa skutočne nevzrušuje. Môže to byť predmet alebo činnosť, ktorá so sexom nemá nič spoločné. Skúste to a uvidíte rozdiel. Netreba to však preháňať. Môže sa totiž stať, že stratíte chuť úplne a to je presne to najhoršie, čo môžete spraviť. Preto si nájdete objekt, ktorý len na moment potlačí Vaše vzrušenie a po chvíli sa opäť naplno venujete Vašej činnosti.

Existujú aj ďalšie riešenia ako predĺžiť výdrž v posteli

Odporúčaní či rád ako dlhšie vydržať pri sexe je hneď niekoľko. Existujú mnohé ďalšie, ktoré sú spojené či už s miernou bolesťou alebo tlakom. Určite to však nie je cesta, ktorou by ste sa mali vydať. Avšak je len na Vás, ktoré pravidlo budete používať. Ak Vám nepomôže ani jedno z nich, je tu záchrana v podobe tabliet ZEREX extralong. Tieto tablety dokážu predĺžiť pohlavný styk až o 30 minút.



predčasná ejakulácia ejakulácia
Magazín arrow
Magazín arrow