Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aké veci ženy milujú na mužoch

25.08.2014 14:36 čo milujú ženy na mužoch

Spoznajte veci, ktoré vaša partnerka na vás miluje...

Iste ste premýšľali nie jeden raz nad tým, čo ženy na vás ako mužovi milujú. Čo máte na sebe zlepšiť, aby ste ju ohúrili alebo ju potešili preto, že to chce. Dnes vám uľahčíme vaše premýšľanie a priblížime vám veci, ktoré ženy na mužoch milujú. Možno to už viete, možno si prehĺbite svoje poznatky a vedomosti. Necháme na vás, ako pristúpite k týmto veciam, ale vedzte, ak budete mať čo i len jednu vec z týchto, vaša partnerka bude potešená a spokojná, môžete sa spoľahnúť.

Zadná časť tela

Áno, mužský zadok ženu privádza do vytŕženia. Ako ste na tom vy? Zabúdate sa venovať tejto svojej časti? Skúste sa najbližšie vo fitnes centre zamerať aj na túto časť tela, aby ste spravili radosť svojej partnerke. Páčiť sa jej bude predovšetkým pevný a guľatý zadok. Dokáže sa naň pozerať niekoľko hodín.

Veľký biceps vždy očarí

Samozrejme, ženy veľmi očarí aj kopček na ruke, biceps. Mnohí muži to dobre vedia a zámerne cvičia iba bicepsy, aby mali čo dámam ponúknuť. Je dokázané, že ženy majú radi mužský biceps, ak je vytvarovaný a vytŕča spod trička, či košele. Len nevieme, čo z toho majú a prečo ho tak obľubujú... .

Kockami na bruchu nič nepokazíte

Zabudnúť nemôžeme ani na kocky na bruchu, respektíve tehličky ako rebrinový radiátor. Nie jeden muž by chcel mať brucho ako kameň a tehličky na ňom. Ale je to veľmi náročné. Tlak médií a reklamy robí svoje. Médiá nám predostierajú dokonalých mužov s kockami na bruchu a s veľkými bicepsmi. Ibaže nikto si neuvedomuje, že je to trik a reklama. I keď je pravdou, že pivné bruchá ženy príliš nelákajú, bohužiaľ stále je viac mužov, ktorí ich majú a nič s tým nedokážu spraviť. Ale azda menej mastných jedál, menej piva každý dokáže, pretože práve nesprávnym jedlom a aj nedostatkom pohybu sa najviac tuku ukladá práve v okolí brucha. Milí páni, vedzte, že dámy si potrpia na vypracovanom bruchu, ale nemusíte mať za každú cenu tehličky, či kocky. Stačí, ak nebudete mať tukové vankúšiky prevísajúce cez nohavice.

Venujte čas aj svojím nohám, lýtkam a tiež ramenám

A nakoniec nemôžeme zabudnúť ani na vypracované nohy spolu s lýtkami a rovnako aj na veľké ramená. Každá jedna žena miluje atletickú postavu muža a jeho vyšportované nohy s lýtkovým svalom. A samozrejme veľké ramená, zabezpečujúce bezpečie a ochranu pre ňu. Ani vaša partnerka istotne neodmietne vaše objatie. A ramená súvisia s vaším hrudníkom. Pri samotnom objatí pocíti nielen veľkosť ramien, ale aj šírku vášho hrudníka a čím je väčší, tým lepšie aj pre ňu, čo sa týka bezpečia a ochrany. Tak ak máte pocit, že váš hrudník a ramená nie sú dostatočne veľké, zamerajte sa počas cvičenia aj na ne. A navyše, váš hrudník môže poslúžiť rovnako ako pre vás ten jej, pri vzájomnej sexuálnej predohre, kedy vám ho môže bozkávať, ako tiež aj vy jej. Nie je nič lepšie, ako dráždenie pŕs a hrudníka nielen pre ženu, ale aj pre muža. Tak ako ste na tom milí páni, myslíte si, že nemáte čo zlepšovať?


o mužoch zvádzanie zbalenie uspokojenie ženy vzrušenie
Magazín arrow
Magazín arrow