Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aké úchylnosti ženy obľubujú?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.07.2014 00:00 Aké úchylnosti ženy obľubujú?

Áno, čítate dobre. Aj ženy majú rady isté zvrhlosti v sexe a v posteli. Každý z nás, aj vy ako muž aj vaša partnerka, má svoju skrytú ilúziu o neuskutočniteľnom sexuálnom čísle. Po čom teda ženy skutočne túžia? V našom článku odhalíme tieto tajomstvá, na základe viacerých dostupných prieskumov medzi skutočnými ženami.

I ženy obľubujú úchylky a zvrhlosti v sexe. Spoznajte, ktoré to sú...

Sex s druhou ženou

Prvé miesto obsadil sex s druhou ženou. Nie je to nič nezvyčajné. Predsa každý z vás má isté prvky bisexuality a tá sa prenáša aj do intímneho života. U mužov je to predsa o niečom inom. Niektorí mužskí jedinci nemusia dať do konca svojho života najavo takéto vlastnosti, iní zase áno. U žien je to odlišné, tie sú v tomto smere benevolentnejšie. Mnohé už takúto skúsenosť aj majú, čiže pokojne o tom nielen hovoria, ale sex s babou aj praktizujú.

Viaceré ženy stále o tom iba snívajú (pokiaľ to ešte nezažili) a dokonca až do neskoršieho veku. Viaceré ženy potvrdili, že pokojne zvládnu aj trojku s partnerom a inou ženou a to nie iba pre svoje potešenie. Tak milí páni, vidíte, toto ste asi nevedeli, ženy myslia nielen na seba.

Swingers akcie

Na druhom mieste sme zaznamenali takzvané „swingers akcie“. Tie už dlhšie nie sú známe a praktizované iba vo filmoch. Je pravdou, že nie iba my páni máme túžby užiť si sex s viacerými ženami, či mužmi vzájomne a naraz, pričom sa partneri medzi sebou zamieňajú a menia. O takýchto praktikách túžia i dámy, to je pravdou. Veľmi ich vzrušuje predstava, že práve ony budú sexuálnym predmetom v tej istej chvíli. Ženy rajcuje predstava, mať vo svojich otvoroch viac mužských prirodzení, naraz a pritom byť postriekaná mužským elixírom lásky od viacerých mužov po celom svojom vzrušenom tele.

Sex s mladším mužom

Viaceré dámy uvádzali: Chcem sex s mladším mužom! Je to už raz tak, aj my túžime vo vyššom veku viac po mladšom „mäsku“. No a tak, ako túžime my po mladšej neskúsenejšej „žienke“, rovnako aj naše partnerky túžia po mladom mužskom tele „zajačikovi“. Niet sa čo čudovať. I keď muži a ženy sú odlišné pohlavia, svoje chúťky majú podobné, ba priam až rovnaké. Rovnako ako je to v prípade nás mužov, ani ženám nejde o záväzný vzťah, skôr o sex s mladým telíčkom na jednu noc.

Chladnejšie a drsnejšie zaobchádzanie

Nemožno nespomenúť aj chladnejšie a drsnejšie zaobchádzanie, ktoré z času na čas každá žena chce mať v posteli, či sa nám to páči alebo nie. Ak ste už pán, ktorý má už čosi za sebou, snáď vás táto skutočnosť veľmi neprekvapí. Tu máme na mysli skôr fyzické trestanie, či zakazovanie. Nemožno si tieto drsnejšie sexuálne praktiky zamieňať so znásilňovaním ženy, i keď sa to veľmi podobá. Pozor, ide iba o veľmi vášnivú hru muža a ženy, ktorú ženy veľmi obľubujú! Ak do toho zapojíte drsné trhanie jej šiat, určite zabodujete.

Mnohé ženy skutočne milujú drsnosť, chcú fyzickú bitku po ich holom zadku, pretože ich to rajcuje a stávajú sa z nich divošky, ktoré sa následne vrhnú na svojho princa v posteli, či na sedadle v aute. Rozhodne by ste to mali niekedy s tou vašou vyskúšať. Istotne sa bude spočiatku hrať na slušnú, no postupne si ju získate.

Záverom

Tak milí páni, vedeli by ste aj o ďalších zvrhlostiach, ktoré vaša partnerka obľubuje? Alebo sa voči vám ešte dostatočne neprejavila? Je možné, že to v sebe dusí, ale prečo? Mali by ste s tým dačo urobiť, aby bola voči vám otvorenejšia a úprimnejšia aj čo sa týka sexu a sexuálnych chúťok (i keď tých zvrhlejších). Verte či nie, postupom času vás omrzí klasický sex. Budete musieť začať experimentovať a siahnuť po iných zbraniach, ktoré budú na vašu partnerku, či priateľku fungovať. Ak budete poznať tieto zvrhlé túžby žien, nebudete mať problém vyhovieť ani svojej partnerke v tomto smere. Istotne získate jej dôveru a uznanie, môžete sa spoľahnúť.



o ženách uspokojenie ženy rozkoš milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow