Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aké sú najlepšie techniky mužskej masturbácie?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.06.2016 00:00 techniky mužskej masturbácie

Mužská masturbácia je pre mnohých mužov stále tabu aj dnes. Pre iných zase bežnou každodennou činnosťou. Ku ktorým patríte vy? Masturbácia sa pokladá za základ sexuálneho zdravia. Spoznávame ňou svoje telo a práve vďaka tomu je možné dovŕšiť silnejší orgazmus. Ale to, ako masturbácia dopadne, bude dosť záležať aj od techniky. Spoznajte preto niektoré z tých „naj“ techník mužskej masturbácie.

Naj techniky mužskej masturbácie

Pripravili sme prehľad top techník mužskej masturbácie, spolu s návodom ako masturbovať a ako si ich čo najlepšie užiť.

Oboma rukami

Mnoho mužov sa pri masturbácii spolieha iba na jednu ruku. Chytia penis do ruky, otvoria si časopis pre dospelých alebo pustia nejaký erotický (porno) film a začnú rýchlo hýbať s penisom hore a dolu, aby čo najskôr dosiahli svoje vyvrcholenie. No ale prečo masturbovať len takto a jednou rukou? Vyskúšajte zapojiť aj druhú ruku, nie iba tú, s ktorou stále a pravidelne chytáte svoj penis.

Zahrajte sa s penisom hoc aj s obidvoma rukami súčasne. Ak je toto u vás možné, tak ste dostatočne obdareným. Ak sa to nedá, stačí si dať penis pomedzi dlane a začať ho takto stláčať z oboch strán. Alebo skúste techniku pri ktorej budete jednou rukou hýbať hore a dolu a tou druhou budete hladiť žaluď a konček penisu.

Ako päsť

Ide o techniku, ktorú muži majú radi a využívajú pomerne často. Ako na to?

Úd stlačte pomedzi prsty, presne pri koreni. Následne je všetko na vás, s akou silou a tempom budete masturbovať. Pri tejto technike dosiahnete veľmi úzke spojenie ruky a penisu.

Pokiaľ túžite pri tejto technike po ešte väčšom pôžitku, zatlačte na penis viac. Pokiaľ by ste mali menší penis, ktorý pri erekcie nepresiahne vašu dlaň, neodporúčame túto techniku. Ak ho máte naopak väčší, tak je táto technika tou správnou aj pre vás.

So semenníkmi

Bolo by na škodu nezapojiť semenníky do svojich sexuálnych hrátok, pretože veľmi citlivo reagujú na každý dotyk, obzvlášť pri mužskej masturbácii. Samotné vyvrcholenie bude oveľa intenzívnejšie, ak budete zapájať do masturbácie aj semenníky.

Odporúča sa stláčať raz jeden, raz druhý semenník, môžete ich stláčať aj súčasne, ale primerane. Výnimkou nie je ani škrabkanie, či hladkanie mužských semenníkov. Obzvlášť nezabudnite na perineum, jemné a citlivé miesto medzi konečníkom a semenníkmi. Odporúča sa ho dráždiť hladkaním alebo stláčaním rukou.

Cez dlaň

Ak chcete skúsiť túto techniku mužskej masturbácie, myslite na to, že vyvrcholenie príde vďaka dráždeniu hrotu žaluďa o dlaň druhej ruky (vašej alebo partnerkinej).

Základom je zomknutá päsť, ktorá sa kladie k mužskému žaluďu. V tomto okamihu bude postačovať, aby bol mužský penis pevne pripojený cez zomknutú päsť a bez zastavenia ňou prenikal. Inou metódou je ťahanie penisu medzi prostredníkom a prstenníkom. Nezabudnite využívať pri všetkých týchto technikách zvlhčujúci olej, respektíve lubrikačný gél.

S masážou prostraty

Počas masturbácie zapojte do hry aj masáž prostaty. Miesto, nachádzajúce sa tesne po vniknutí do mužského konečníka. Najlepšie, ak zavediete prst do konečníka (aspoň tak, pokiaľ je vám to príjemné) a necháte ho po celý čas tam. Popri masturbácii môžete samotnú malú guličku silnejšie stláčať. Zaručene dosiahnete silnejší, príjemnejší a intenzívnejší orgazmus. Ak raz skúsite, nebudete chcieť už viac iný! Rovnako vám môže dopriať tento druh masturbácie aj vaša partnerka.

Pravdou zostáva, že toto nie sú všetky techniky mužskej masturbácie. Existuje ich ďaleko viacej, preto neustále hľadajte nové techniky aj v tejto oblasti. Predsa nejde o nič zlé a nezdravé, práve naopak. A mnohým z vás mužov práve pravidelná masturbácia môže veľmi pomôcť aj pri intímnych problémoch, napríklad pri predčasnej ejakulácii, či slabej erekcii.

Tip na záver

Pre ešte lepšiu kvalitu erekcie a znásobenie vzrušenia vyskúšajte kapsuly na erekciu Zerex Klasik.

tabletky na erekciu



masturbácia
Magazín arrow
Magazín arrow