Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aká je vaša výdrž? Ste priemerní alebo vytrvalí? Poznáme odpoveď

Autor článku: redakcia Zerex.sk 25.06.2016 00:00 aká je priemerná dĺžka pohlavného styku

Zaraďujete sa skôr k priemerným mužom alebo k mužov vytrvalcom? Nie je správne tvrdiť, že vydržím „určite“ viac ako vydržia iní muži. Buďme milí páni k sebe realisti a zodpovedzme objektívne, či sme priemerní alebo vytrvalí v posteli ...

Priemerná dĺžka pohlavného styku

Je pravdou, že o priemernej dĺžke sexuálneho styku sme počuli toho už veľmi veľa. Aká je priemerná dĺžka sexu?

V súvislosti s celosvetovými štatistikami môžeme potvrdiť, že priemerná dĺžka sexu je sedem minút. Navyše, ak platí, že na konci sexu pri takomto čase sú uspokojené obidve strany (aj muž aj žena), všetko bude v poriadku.

Ako ste na tom vy?

Ešte stále si myslíte, že ste priemerným mužom alebo vytrvalcom? A že ste lepší a vydržíte viac ako ostatní muži? Teraz, keď už poznáte skutočnú priemernú dĺžku pohlavého styku, môžete objektívne zhodnotiť, ku ktorej skupine mužov naozaj patríte. Niečo si myslieť a na druhej strane poznať skutočnú pravdu, sú dve odlišné veci.

Ako je možné predĺžiť sex?

Ak aj vy mávate raz dlhší sex, inokedy zase kratší, môže to značiť problém. Ale nemusí. Ako je možné predĺžiť sex a odstrániť tak problém s krátkym stykom?

Jednou z možností je využiť pomoc účinných tabletiek na predĺženie pohlavného styku. O ďalších možnostiach sme písali napríklad v článku Slabá výdrž v posteli...

Tabletky na „dlhší“ sex

Tabletky na predĺženie sexuálneho styku majú priaznivé účinky na celkový sex a v neposlednom rade aj na jeho dĺžku. Ich sila a účinnosť spočíva v množstve prospešných stopových prvkov. Pomocou nich je možné predĺžiť pohlavný styk až o ďalšiu pol hodinu. Okrem toho je samozrejmý rast výdrže a výkonu muža pri pohlavnom styku. Tie pravé tabletky na predĺženiu sexu sú výlučne len na prírodnej báze a nevyvolávajú žiadne vedľajšie účinky.

Extralong na predĺženie pohlavného styku

 

 



erekcia predčasná ejakulácia
Magazín arrow
Magazín arrow