Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ak žena ľúbi muža

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.05.2014 00:00

Ak sa žena zaľúbi do svojho milovaného...

V tomto prípade nasleduje niečo rovnaké, ako keď Venušanka po prvýkrát vycítila vpád Marťanov. Tieto stvorenia nebudú požadovať opateru, no budú mať záujem starať sa o Venušanky. Marťanov okúzlila kultúra a príťažlivosť samotných Venušaniek. Pochopili, že ich sila, moc a nadanie sa rýchlo vytrácajú, ak nemajú pre koho pracovať a fungovať. Tieto vynikajúce a pozoruhodné stvorenia objavili upokojenie a podnet v sľube, že budú Venušankám pomáhať im a konať tak, aby boli vždy spokojné. Je to niečo neskutočné a zvláštne.

Ďalšie Venušanky mali rovnaký sen a chytro odstraňovali depresívny stav z ich života. Dôvodom náhleho zvratu bolo zmýšľanie, že pomoc prichádza s príchodom Marťanov. Život Venušaniek bol plný depresívnych stavov a napätia z dôvodu, že pociťovali často osamelosť a izolovanosť. Práve pocit, že ochotná pomoc je už na ceste, im pomohol odstrániť depresiu a jej ďalšie vplyvy z ich života.

Mnoho partnerov zabúda na to, že žena veľmi očakáva práve taký stav, že má podporu v niekom, kto prejavuje o ňu záujem. Partnerky sú plné šťastia a radosti, ak veria, že ich želania sa vyplnia. Ak je žena naopak smutná, chmúrna, zronená, unavená, keď sa postupne vytráca viera, že sa jej splní niečo očakávané, potrebuje partnera. Vyžaduje ten pocit, že nie je na všetko sama a rovnako aj lásku a opateru. Vcítenie sa do problémov druhých, chválu a prítomnosť žene napomáhajú chápať a určovať význam partnerovej podpory a opory.

Muži na to zabúdajú, nakoľko ich marťanské zvyky ich vedú k tomu, aby sa v čase vzniknutých problémov odčlenili od spoločnosti do svojej jaskyni, kde majú požadovanú samotu. Ak je partnerka chmúrna a zronená, partner ju radšej necháva osamote, alebo sa pokúša riešiť jej problémy, čo nie je najvhodnejším krokom z jeho strany. Nie je schopný správne vytušiť, aká nevyhnutná je pre jeho partnerku jeho intimita, blízkosť a zastúpenie, ako aj prejavená dobrá vôľa pomôcť a rozdeliť sa o citové zážitky a stavy.

Žena totižto najviac vyžaduje prítomnosť niekoho, kto ju dokáže pokojne vypočuť. Tak milí páni, nezabúdajte ani na skutočnosti v tomto článku a verte, ak sa budete pridŕžať našich rád, budete milovaným a váženým partnerom zo strany vašej partnerky..



o ženách o mužoch láska
Magazín arrow
Magazín arrow