Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aj ženy ejakulujú. Ako ju privediete až k mokrému vrcholu?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.10.2016 00:00 Ženská ejakulácia? Ako ju privediete až k mokrému vrcholu?

Téma ženskej ejakulácie predstavuje stále akési rúško tajomstva a zaujímavosti. Azda aj preto, že nie všetkým ženám sa darí ju reálne aj zažiť vo svojom milostnom živote a rovnako nie každý muž vie dopriať tento "blažený" stav svojej partnerke. Aj vy možno patríte k tým ženám (mužom), čo ste ženskú ejakuláciu ešte nezažili počas svojho milostného aktu ... Nič sa nedeje. Dopriať si ju skutočne môže len pár "vyvolených" žien a párov. Niektoré ženy ju nikdy nezažijú, no niektoré ju môžu prežiť pri svojom obrovskom vzrušení, čo je dôkazom toho, že si sex s partnerom skutočne užívajú. Pravdou však zostáva, že nie je vôbec jednoduché ju dosiahnuť. Ak by ste chceli okúsiť, čo to je ženská ejakulácia, môžete sa pokúsiť ju vyvolať. V článku vám prezradíme, ako na to ...

Koľko % žien?

V skutočnosti je schopných reálne dosiahnuť "mokrý vrchol" len niečo okolo 20 až 25 percent všetkých žien. No aj tieto ženy nedosahujú pravidelne pri každom styku práve mokré vyvrcholenie. Na základe toho vidieť, že ženská ejakulácia je niečím, čo nie je bežné a vždy dosiahnuteľné. Preto sa netreba čudovať, ak aj vy ste so svojím partnerom nezažili to, čomu sa hovorí "mokrý vrchol". Ak však máte chuť zistiť niečo viac, ako by ste to mohli prežiť, pozrite sa na to, ako na to.

Dá sa ženská ejakulácia umelo vyvolať? Ako na to?

Možno zaujíma aj vás, či je možné ženskú ejakuláciu umelo vyvolať alebo prichádza sama. Jedno aj druhé je pravda a pozrime sa teda viac na to, ako vyvolať ženskú ejakuláciu. Určite ste zo zvedavosti čítali množstvo kníh, či článkov na internete, ako zaručene vyvolať práve ejakuláciu u žien. Z ľútosti voči vám však musíme potvrdiť, že všeobecný návod na dosiahnutie ženskej ejakulácie vám neprezradíme, pretože ani nie je dostupný a navyše, ako sme už uviedli aj vyššie, tento stav je možný iba u skutočne malého počtu žien.

Pokiaľ by sme však vychádzali z predpokladu, že ženská ejakulácia je dosiahnuteľná, potom je dôležité vedieť, že samotný ejakulát u žien vytvára ženská prostata, ktorá je odborne nazývaná ako Skeneho žľazy. Ejakulácia žien je však iná, ako u mužov. Tekutina pripomínajúca mužský ejakulát je iného zloženia ako tá mužská.

Čo ju vyvoláva?

Ženskú prostatu (Skeneho žľazy) nespomíname vôbec náhodou. Práve vedľa tohto ženského orgánu sa nachádza najznámejšie najvzrušujúcejšie miesto a bod u každej ženy - známy G bod. Dráždením bodu G vznikajú také pocity vzrušenia u žien, ktorých vyvrcholenie môže skončiť až výstrekom ejakulátu. Pravdou však zostáva, že ak sa rozhodnete tento bod hľadať (ak ste ho už aj hľadali), nebude to vôbec jednoduché (u niektorých žien až nemožné, najmä pri samotnom intímnom akte).

Klasický misionár je "naj"

Podľa rád viacerých odborníkov na hľadanie bodu G, nachádza sa asi päť centimetrov pri vstupe do vagíny (medzi klitorisom na hornej časti pri vchode do pošvy). Ak premýšľate nad tým, že pri akej polohe ho nájdete najlepšie, tak vám poradíme. Neexperimentujte, ale choďte na to klasicky - misionárskou polohou.

Tá je vraj najlepšou erotickou polohou na nájdenie ženského bodu G. Áno, klasika, ktorá môže doviesť každú ženu do neopísateľných pocitov a vzrušení. Ale aj nemusí. Je to individuálne. Neznamená to však, že pri inej polohe v posteli bod G nenájdete. Na každú ženu môže platiť niečo iné, takže netreba sa čudovať, ak svoj bod vášne a neopísateľnej vzrušenosti, nájdete pri inej polohe.

Nechajte tomu voľný priebeh ...

V konečnom dôsledku dobrou radou zostáva, nikdy sa nesnažte za každú cenu dosiahnuť mokré vyvrcholenie. Ženská ejakulácia môže prísť ale aj nemusí pri každom intímnom čísle. Ak príde, bude to fajn, pretože vás zaručene prekvapí, ak zostane pod vami mokrý fliačik ako pri mužskej ejakulácii. Tešte sa, že vy ste tou vyvolenou a patríte do malej skupinky žien, ktoré si môžu užiť aj takto. Ak nepríde, nič sa nedeje. Nevešajte hlavu, pretože si viete užiť po intímnej stránke aj inak, ako len pomocou ženskej ejakulácie.

Vzrušujúce mokré zážitky si viete dopriať napríklad aj vo vani, v sprchovom kúte či v bazéne. Fantázii sa medze nekladú, tak len otvorte jej brány a doprajte si to, po čom túžite. Prečítajte si aj ďalší článok v našom magazíne Zerex o ženskej ejakulácii s názvom "Existuje ženská ejakulácia?", respektíve článok "Čo ste (ne)vedeli o ženskej ejakulácii?".

Extralong na predĺženie pohlavného styku



o ženách uspokojenie ženy orgazmus
Magazín arrow
Magazín arrow