Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aj cyklistika a potencia spolu súvisia!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.04.2016 00:00 Aj cyklistika a potencia spolu súvisia

Kvalitná erekcia a túžba mať ju vždy keď chcete, nemusí byť až také jednoduché. Myslite na to, že s vekom kvalita erekcie zoslabne. Niekedy až na takú úroveň, že nebude fungovať vôbec. V tomto smere je účinné vsadiť na vhodnú podporu potencie. Existujú mnohé aktivity, ktoré vedia priaznivo vplývať práve na mužskú potenciu a erekciou. Jednou z nich je aj cyklistika respektíve bicyklovanie ...

Je zrejmé, že ak budete nezdravo jesť, budete mať málo pohybu a budete trpieť obezitou, vaše telo vám nebude za takýto spôsob živote veľmi vďačné. Obzvlášť ak hovoríme o kvalite potencie respektíve erekcie. Choroby týkajúce sa srdca a ciev, či vysokého krvného tlaku, veľmi negatívne vplývajú na samotnú erekciu a viac-menej zhoršujú jej stav. Z toho dôvodu je potrebné dbať na zdravší životný štýl a lepšiu telesnú váhu.

Bicyklom k lepšej erekcii a potencii ...

Športom ku zdraviu, k lepšej kondícii a tiež aj k lepšej potencii a tým aj erekcii. Pohyb ako taký je veľmi dôležitý a nemali by ste ho brať na ľahkú váhu, vonkoncom sa mu nevyhýbajte. V tomto smere však zvýšte pozornosť pri činnostiach, v rámci ktorých vzrastá nápor na prostatu ...

Aj bicyklovanie môže škodiť!

Jednou z takýchto aktivít je aj spomínané a mužmi čoraz častejšie vyhľadávané bicyklovanie. Lekári varujú pred častým bicyklovaním v súvislosti s vyšším náporom (tlakom) na mužskú prostatu.

Dbajte na kvalitnú výbavu!

Pokiaľ sa však nechcete vzdať tohto druhu športu, stačí viac dbať na kvalitnejšie vybavenie. V tomto prípade by ste nemali zabúdať na ergonomicky prispôsobené a formované sedadlá na bicykloch. Tieto sú charakteristické tým, že majú svoj sklon miernejšie k zemi. Veľmi dobrou a zdravou pomôckou sú i takzvané vypolstrované cyklistické nohavice. Okrem toho počas samotného bicyklovania stavte na častý postoj na pedáloch s cieľom odľahčiť častý sed na sedadle.

Budete už viacej dbať pri najbližšom bicyklovaní na svoju prostatu? Vedzte, že sa vám odvďačí aj pri intímnom zbližovaní sa s vašou partnerkou. Cyklistika a potencia, ako aj erekcia spolu súvisia, čo sa na prvý pohľad nemusí hneď zdať. Uprednostníte aj pri najbližšom športovaní na podporu potencie svoj bicykel alebo stavíte skôr na iný druh športu?



podpora erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow