Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Stratili ste chuť? Tu sú tie najúčinnejšie afrodiziaká pre neho aj pre ňu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.04.2017 00:00 afrodiziaká

Aké sú najúčinnejšie afrodiziaká pre ženy? Čo najviac naštartuje mužov? Ktoré bylinky môžete bez obáv užívať vy aj váš partner? Jar praje milostným dobrodružstvám – v lesoch a hájoch aj v pohodlí vašej spálne. Čo však v prípade, že vás premohla jarná únava? Pomoc z prírody je na dosah.

Čo naštartuje vášeň v ženách?

Senovka grécka

Ako afrodiziakum ju už v dávnych dobách využívali nielen Gréci, ale aj Egypťania a Rimania. Senovka zvyšuje libido a je obzvlášť obľúbená u žien, nakoľko údajne zväčšuje poprsie (a naviac podporuje produkciu mlieka u dojčiacich žien).

Muira Puama

Muira Puama podporuje prekrvenie pohlavných orgánov, čo vedie k intenzívnejším sexuálnym zážitkom. Okrem toho zlepšuje náladu, dodáva energiu a pomáha ženám, ľahšie zvládnuť hormonálne výkyvy, ktoré sprevádzajú ich menštruačný cyklus.

Ktoré bylinky prebudia v mužovi draka?

Kotvičník zemný (Tribulus Terrestris)

Nenápadná bylinka Kotvičník, ktorú môžete užívať napríklad vo forme 100 % prírodného výživového doplnku pre mužov Zerex, obsahuje látky, ktoré prirodzeným spôsobom stimulujú tvorbu mužského pohlavného hormónu testosterónu. Zerex tabletky zvyšujú chuť na milovanie, zlepšujú plodnosť a celkovú sexuálnu výkonnosť muža.

Pestrec Mariánsky

Pestrec stimuluje intenzívne prekrvenie organizmu, vrátane genitálií – čím napomáha výdatnejšej erekcii a zároveň zlepšuje sexuálnu výdrž muža. Okrem toho pôsobí preventívne proti rakovine prostaty.

Ktoré afrodiziakum môžete užívať spoločne?

Maca peruánska

Maca je superpotravina, ktorá je ideálna pre páry, ktoré usilujú o splodenie potomka. Zvyšuje totiž tvorbu spermií u mužov a tým aj ich plodnosť. Ženám zvyšuje libido a pomáha im, ľahšie sa uvoľniť a užiť si chvíle s partnerom. Zlepšuje chuť na milostné hry aj v prípade ľudí, ktorí trpia poklesom sexuálnej aktivity v dôsledku užívania antidepresív.

Ženšen

Toto obľúbené ázijské afrodiziakum zohreje a rozpáli vás aj vašu polovičku. Mužom pomáha prekonať erektilnú dysfunkciu a dlhšie vydržať, ženám zlepšuje citlivosť pohlavných orgánov a schopnosť dosiahnuť orgazmus. Ženšen je ideálne konzumovať v podobe čaju alebo koncentrovaného výživového doplnku.



enegia ženšen prostata afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow