Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

9 rád, ako zistiť, či vás partnerka podvádza

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.01.2016 00:00 9 rád, ako zistiť, či vás partnerka podvádza

Trápi aj vás myšlienka, že vás partnerka podvádza? Istotne to nie je nič príjemné. No trápiť sa tým deň čo deň a nepoznať skutočnú pravdu, môže byť oveľa horšie, ako samotné podvedenie. Dnes sa pokúsime pomôcť všetkým, ktorých trápi myšlienka, či vás partnerka podvádza s iným mužom. Prinášame niekoľko príznakov, ktoré pomôžu zistiť ako odhaliť neveru.

Všímajte si jej „nové“ príznaky

Robí niečo iné, správa sa inak? Aj v bežnom živote, aj v tom intímnom? Dáva vám isto niečo najavo, že zažila niečo nové a chce to zažiť aj s vami, pretože to, čo predvádzate, je už nudné pre ňu. Nech je pravda aká je, môže to značiť aj to najhoršie - že vás podvádza s iným.

V sexe sa zmenila

Je možné, že sex úplne vyradila zo svojich obľúbených aktivít s vami. Milujete sa menej a menej. Alebo chce praktizovať úplne iný sex, niečo také, čo predtým radikálne odmietala. Aj keď odmieta sex s vami, nemusí to hneď značiť, že vás podvádza. U žien to môže mať za následok sto iných dôvodov (emočných, hormonálnych), prečo ho nechce a iba jeden dôvod z nich môže značiť porušenie vernosti.

Vysmieva sa

Doslova a do písmena. Robí to so zámerom ponížiť vás a to až tak, aby vás to bolelo vo vnútri. Využíva pritom spoločnosť svojich, či vašich známych, aby ste to pocítili ešte viac. Občas sa môžete pohádať, byť na seba nepríjemnejší, no ak vám ona stále vyjadruje stoj čo stoj ironický pohľad a správanie, niečo nebude v poriadku. Pozor na jej takéto správanie!

Daruje veľa slobody a voľnosti

Chcete ísť na pivo s kamarátmi? Alebo na futbal? Už to nebude problém. Náhle sa zmenila, už je to nevadí a pustí vás ako keby idete spolu na nákupy. Doslova vás „vyháňa“ na pravidelné akcie, len aby ste išli, veď musíte mať od nej voľno a slobodu. Myslíte, že si skutočne vstúpila do svedomia a je naozaj iba kvôli vám taká tolerantná a slobodná? Asi vás sklameme, no medzitým, čo vy budete preč, bude mať možnosť sa intímne spojiť s jej novou láskou ...

Odpovedá nahnevane a nervózne

Z času na čas je to normálne, veď ženy majú svoje dni. No, ak odpovedá nahnevane a nervózne na skoro všetky vaše otázky deň čo deň, niečo sa deje. Obzvlášť, ak sa pýtate na jej stretnutia, s kým, kedy, kde bola. Žena ako prvá vždy prehovorí o všetkom, čo počas dňa prežila, kde, s kým, kedy. Ak však nechce o ničom hovoriť a nechce odpovedať na vaše otázky, bude v tom niečo, možno aj čosi viac ...

Podozrivé nové známosti

Nič by na tom nebolo, keby aj vás chcela s dotyčnými „mužskými“ osobami zoznámiť. Ak však opak je pravdou a za každú cenu sa tomu bráni a hovorí o nich iba to, čo sa vám nemusí páčiť, len aby ste ich nemuseli stretnúť, tak je na čase zvýšiť pozornosť a ostražitosť za každú cenu!

Chodieva von sama

Súvisí to s vyššie popísaným príznakom. Ak chodí von častejšie sama ako predtým, bez vás, neznačí to nič dobré pre váš vzťah a jeho budúcnosť. Z času na čas aj žena potrebuje vypnúť a ísť von bez svojho partnera, medzi svoje kamarátky, či kamarátov. Ale, nerobí to stále a tak často bez partnera, aby si on začal namýšľať ten najhorší scenár.

Stále si s niekým píše alebo telefonuje

Je to už raz tak. Moderná doba, to sú moderné technológie, ktoré sa dajú ľahko zneužiť. Pokiaľ si píše viac alebo telefonuje častejšie ako predtým, môže to znamenať neveru a menší záujem o vás. Všetko bude závisieť od toho, s kým presne si píše alebo telefonuje a či to vplýva aj na samotný vzťah alebo nie. V každom prípade je potrebné byť viac opatrnejším, ak si partnerka s niekým píše alebo telefonuje viac, ako to bolo bežné predtým a rovnako, ak si zaheslovala aj svoj mobil, počítač, či stránky, kde ste chodili predtým bežne aj vy.

Navrhne dať si prestávku

Aj tento scenár je možný, ak vás partnerka podvádza. Pokiaľ sa vám pokúša „psími očami“ nanútiť potrebu, aby ste si dali prestávku vo svojom vzťahu, je to potvrdené, že má druhého. Ešte stále si myslíte, že vám je verná, keď chce od vás pokoj, hoci len na krátky čas?

Priniesli sme vám náš pohľad na to, ako zistiť, či vás partnerka podvádza. Možno máte vy osvedčený postup, ako to zistiť. Pokojne sa s nami podeľte v diskusii pod článkom alebo nám napíšte do nášho zerex magazínu.

 



partnerské problémy vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow