Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

8 vzrušujúcich techník predohry, ktoré ju pripravia o rozum

12.02.2019 00:00 predohra

Čo môže ženu na Valentína potešiť viac ako to, že jej budete venovať svoju pozornosť? A nie hocijakú. Venujte sa jej tak, ako nikto pred vami. Darujte jej predohru, po ktorej to bude chcieť znovu!

Aj keď sa význam predohre alebo “niečomu”, čo predchádza samotnému styku pomerne často bagatelizuje, netreba zabúdať na dôležitý fakt. Žena ju potrebuje, a v konečnom dôsledku aj vy. Je to kľúč k tomu, aby bola nielen pripravená, ale aj spokojná so sexuálnym výkonom. Tu je 8 tipov, ako na predohru, ktorá ju pripraví (aj) o rozum!

# 1 Spomaliť znamená zabodovať

Možno nie ste “maznací typ” a v hlave už máte celkom iný plán, ale pribrzdite. Doprajte si nádych - výdych a myslite na zásadu, že čím dlhšie predohra trvá, tým viac si užijete to, čo bude nasledovať po nej. Lebo ONA si zapamätá, koľko času ste venovali jej potrebám a zaručene vám vašu snahu bohato oplatí.

Ak ste to práve vy, kto má problém vydržať, nezúfajte. Riešenie vo forme tabletiek na predĺženie styku Zerex Extralong vám umožní neunáhliť nič, čo nie je potrebné.

#2 Hlaďte, hladkajte a opakujte

Určite vyskúšajte hladkanie. Nezameriavajte sa hneď na najintímnejšie miesta, aj hladenie po tvári a vlasoch dokáže v žene prebudiť nečakané pocity. Skúste začať tam. Či už to urobíte formou masáže alebo použijete iný predmet, ktorým sa budete dotýkať jej tela, robte to pomaly a s rozvahou. Vztýčené bradavky môžu pôsobiť ako pozývací list, ale je to “len” znamenie, že je vaša partnerka v správnej príprave.

#3 Nevynechajte erotogénne zóny

Venovali ste hladkaniu dostatočný čas? Môžete vstúpiťdo ďalšieho levelu, ktorým bude venovanie sa erotogénnym zónam. Každá žena má tie svoje, preto by ste ich mali poznať. Šija, predlaktia, prsia, uši, stehná… Navštívte ich jazykom, súčasne si však stále pomáhajte rukou, ktorou jej ešte stále hladíte zvyšok tela. Klitoris je však zatiaľ tabu, ten správny čas ešte nenastal.

#4 Povzbuďte ju, aby spolupracovala

Máte rád, keď počujete, čo sa jej páči? Nechajte jej vybrať si, čo sa jej páči najviac. Opýtajte sa, kde sa jej máte dotýkať jazykom. Nemusí vám to hovoriť, stačí, keď vám nasmeruje ruku alebo ústa. Obaja si prídete na svoje. Žena navyše ocení, že je jej názor pre vás dôležitý a zaujímajú vás jej potreby.

#5 Nezabúdajte na bozky

Ženy sa dokážu dostať do správnej sexuálnej nálady aj prostredníctvom vášnivých bozkov. Vyskúšajte, čo robia s vašou partnerkou a v prípade, že by ste si v nejakej chvíli nevedeli poradiť, zahrňte ju bozkami. Rýchlo sa vrátite do rozbehnutého vlaku.

#6 Nastal čas pre klitoris

Už prvá myšlienka, ktorá napadne väčšinu mužov pri slove “predohra” patrí vo väčšine klitorisu. Jeho stimulácia hneď na začiatku však môže byť mnohým ženám nepríjemná až bolestivá. Po takejto príprave už však nemusíte čakať a je čas venovať sa aj jemu. Dráždenie prstami, sanie alebo povestná osmička jazykom je niečo, čím ju môžete doviesť až k orgazmu. Ale ešte ju “potrápte”, kým vyvrcholí.

#7 Nehovorte príliš veľa

Vytvoriť atmosféru, kedy sa žena dostane pred “bod varu”, môžu zabiť prílišné poznámky alebo snaha o rozhovor, ktorý nemusí byť vhodný. Túžite jej povedať, aká je krásna, sexi a že milujete jej telo? Pokojne do toho, ale pozor na slovník. Nie každá žena je fanúšička “dirty talk”. To, ako ho správne použiť, sa môžete dozvedieť v novodobej sexuálnej príručke Zerexsutre.

#8 Objavovanie bodu G v rámci predohry? Prečo nie!

Skúmať najcitlivejšie miesta ženského tela bez toho, aby bol váš penis priamo zainteresovaný, môžete aj hľadaním bodu G. Mnohé ženy netušia, či je jeho existencia skutočná, kým ho naozaj neobjavia. To sa však môže podariť len trpezlivému partnerovi, ktorý má skutočnú výdrž. A odmena? Určité percento žien umožňuje partnerovi zážitok v podobe ženského striekajúceho orgazmu. To by vás postavilo na milenecký piedestál, čo myslíte?

(Konečne) Ide sa na vec

Dostať sa do bodu, kedy už aj ona horí nedočkavosťou, nemusí byť vôbec “malina”. Už len keď si vezmeme fakt, že priemerne táto “príprava” trvá žene 14 minút. Keď sa však dostatočne rozohreje, môže vás prekvapiť, čo všetko potom v posteli dokáže. Možno sa z nej vykľuje dračica, akú ste v posteli vždy túžili mať. A mať skvelú partnerku a milenku v jednej osobe, je predsa snom každého chlapa - čo poviete?



predohra valentín
Magazín arrow
Magazín arrow