Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

6 zaujímavostí, ktoré ste nevedeli o mužskom penise

Autor článku: redakcia Zerex.sk 25.01.2017 00:00 6 zaujímavostí, ktoré ste nevedeli  o mužskom penise

Myslíte si, že vás partnerov penis už nemá čím prekvapiť? Domnievate sa, že o ňom už viete celkom všetko? Možno aj máte pravdu, no možno to tak nie je ani zďaleka. V tomto článku sme zhrnuli 6 menej známych skutočností a zaujímavostí o mužskom penise ...

1. Veľkosť závisí od dedičných faktorov ...

Čo to znamená? Jednoducho povedané, veľkosť penisu muža bude závisieť od dedičných faktorov. Dĺžka a šírka penisu, ako aj jeho celková podoba sa bude odvíjať od dedičných faktorov. Preto, ak má váš partner penis väčšieho alebo menšieho vzrastu, nie je to jeho vina, ale všetko je to zapríčinené jeho stvoriteľom, čiže otcom alebo jeho starým otcom.

2. Pozor na rakovinu penisu ...

Vedeli ste, že mužský penis ohrozuje rakovina penisu? Ako sa prejavuje najčastejšie? Jej prvotnými príznakmi je tvorenie bradavice na žaludi penisu alebo na samotnej predkožke. Dodnes nie je isté, prečo vzniká. Lekári a sexuológovia sa iba domnievajú, že k jej vzniku napomáha slabšia respektíve nedostatočná hygiena. V tomto smere je výhodou, ak je muž obrezaný, pretože penis zostáva čistejší a tým sa znižuje aj riziko rakoviny penisu.

3. Penis je možné zlomiť alebo vykĺbiť ...

Presne tak. Aj keď mužský penis nemá žiadne kosti, je možné ho za istých okolností vykĺbiť, ba až zlomiť a tak spôsobiť nesmierne komplikácie a bolesť. Nejedná sa o žiadne malé zranenie, práve naopak. Ide o vážny úraz, ktorý si vyžaduje neodkladnú chirurgickú operáciu. Takže veľký pozor pri najbližšom "bujarejšom" milovaní, čo budete s partnerom a jeho penisom stvárať.

4. Tri podoby penisu ...

Na to, aby ste dobre poznali mužský penis, musíte vedieť, že má zvyčajne až tri podoby.

  • Po prvé je to mužský penis s označením "cylinder", kedy veľkosť žaluďa zodpovedá celkovej sile mužskej pýchy.
  • "Flakón" je druhým typom mužského penisu, kedy žaluď je o niečo väčší ako celková veľkosť penisu.
  • Tretím typom penisu je "kužeľ" a vyznačuje sa tým, že práve žaluď je najužšou časťou penisu.

5. Obezita robí penis menším ...

Nadváha a obezita neprospievajú a neprajú ani celkovému zdraviu, ani zdraviu a celkovej dĺžke mužského penisu. Zistilo sa, že ak muž priberie 10 až 15 kilogramov, mužské prirodzenie sa mu zmenší o dva až tri centimetre. Stačí si len predstaviť, ak sa toto množstvo kilogramov zdvojnásobí, či strojnásobí alebo nebodaj ešte zviacnásobí. Ďalší dôvod pripomínať partnerovi, ako je dôležité žiť a jesť zdravšie a tak si udržiavať okrem iného aj zdravší penis.

6. Veľkosť ochlpenia vplýva na celkovú dĺžku ...

Ak bude mať partner medzi nohami veľkú "baranicu", je zrejmé a dokázané, že sa penis opticky zmenší o niekoľko centimetrov. Pokiaľ má partner väčšiu "hrivu" medzi nohami, skúste mu navrhnúť, že si ho pekne tam dolu oholíte. Uvidíte, že po oholení bude mať sex iný rozmer. Do očí vám bude biť to, že partner je "zrazu" o niečo obdarenejší. A to nie je len tak. Získať môže takto od dvoch až do piatich centimetrov! Toto už zaručenie nie je vôbec zanedbateľné číslo ...

Zdroj: iglanc.cz; ahaonline.cz

Mohol by vás tiež zaujímať článok: "Je môj penis normálny?" alebo článok "Najväčšie a najmenšie európske penisy. Ako sú na tom s veľkosťou Slováci?" alebo ďalší článok "Aj ohnutý penis môže byť cestou k nevídanej rozkoši".



penis
Magazín arrow
Magazín arrow