Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 zázračných byliniek na potenciu – erekcia už problém nebude

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.06.2016 00:00 5 zázračných byliniek na potenciu

Stráca partner s vyšším vekom výkonnosť a zhoršilo sa mu aj zdravie? Mužská potencia je symbolom výkonnosti, mladosti a rovnako aj zdravia. Preto je dobré si ju vhodne podporiť. V tomto smere dokážu pomôcť aj klasické bylinky na potenciu. Pri pokročilých chorobách silné lieky síce nedokážu nahradiť, ale sú podporou klasickej medicíny. Bylinky sú účinné niekedy viac ako lieky, pretože očisťujú telo od škodlivých látok, lepšie ho prekrvia a upravujú aj hormonálnu hladinu. Musia sa však pravidelne užívať. A o ktorých piatich zázračných bylinkách na podporu potencie je reč?

Ženšen pravý

Ako prvá zázračná bylinka na potenciu pre vášho partnera je ženšen. Koreň ženšenu sa dlhé roky využíva aj vo farmaceutickom priemysle na výrobu liekov, no je možné ho využiť aj v prírodnej forme na problémovú erekciu a potenciu. Výborný je čaj zo ženšenu. Užívanie však nemôže byť dlhodobé, nakoľko môže narušiť normálny spánok. Nemožno ho kombinovať s inými liekmi, ani s alkoholom.

Zeler

Ak nemá partner k dispozícii ženšen, kúsok zeleru sa istotne nájde vo vašej domácnosti. Nedajte ho do polievky, ale každý deň doprajte partnerovi požuť kúsok zeleru vo veľkosti mesiačika z pomaranča alebo grapefruitu. Ak by s tým nesúhlasil, vysvetlite mu, že ako mu môže pomôcť zlepšiť potenciu.

Morská borovica

Treťou bylinkou na potenciu a povzbudenie pre mužov je morská borovica. Bude postačovať len kôra, ktorú však nájdete len v južnej Afrike alebo na juhozápade Stredomoria. V prípade, že nemáte možnosť získať túto kôru pre svojho partnera, u nás zoženiete doplnok výživy menom Pycnogenol, ktorý obsahuj práve extrakty z tejto kôry.

Arginín (L-arginín)

Veľmi známa prírodná látka a aminokyselina, ktorú nemožno nespomenúť. Môžete ju partnerovi dopriať najmä v rybacom mäse, hydine, mliečnych produktoch a červenom mäse. Túto aminokyselinu si mužské telo nevie samo vytvárať, preto je potrebné ju dostávať do tela v podobe potravín. Obsahujú ju aj viaceré moderné a účinné doplnky výživy.

Ligurček

Poslednou z našich zázračných byliniek na potenciu je ligurček. Možno ho pozná aj váš partner, možno že ste o ňom iba počuli. Je čas mu ho zaradiť do jedálnička a podporiť tak jeho potenciu a erekciu zároveň. Prečo práve ligurček? Kôra z neho podporuje jednak libido, predlžuje erekciu, zosilňuje orgazmus, zvyšuje ejakuláciu a nakoniec lieči mužskú impotenciu. Dôvodov až-až na to, aby ho začal užívať aj váš partner. Dávajte však pozor na prekračovanie dávok, je to aj dobrý halucinogén.

Toto však ani zďaleka nie sú všetky zázračné bylinky na potenciu. Dnes sa nám do zoznamu vošli iba tieto, ktoré považujeme za tie „naj“ pre vášho partnera. Len na okraj, okrem týchto byliniek na potenciu stojí za pokus skúsiť ešte aj ihličnan yohimbe z Afriky, kotvičník, senovku grécku alebo aj ginko biloba.

Zerex Ultragold na zvýšenie potencie



lieky na potenciu podpora erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow