Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 trikov, s ktorými bude pre vás zoznámenie sa so ženou maličkosťou

Autor článku: redakcia Zerex.sk 08.01.2017 00:00 zoznámenie so ženou

Ako ste na tom so zoznamovaním sa so ženami? Máte s tým problém alebo vám ženy padajú k nohám pri každej príležitosti a komunikácii s nimi? Zoznamovať sa je prirodzenou vecou, no niekedy sa môže situácia poriadne skomplikovať. Aby to nebol aj ten váš prípad, prinášame 5 trikov, s ktorými bude pre vás zoznámenie sa so ženou "jednoduchším". Ako sa zoznámiť so ženou?

1. Nerozprávajte pridlho

Ak ste na prvom stretnutí, rozhodne nerozprávajte pridlho. V zásade platí, že čím dlhšie budete rozprávať a komunikovať s ňou, tým vzrastá šanca, že sa dopustíte omylu (ten môže byť osudným). Pokiaľ nebudete mať dostatočnú prax pri komunikácii so ženami, nemali by ste sa púšťať bezhlavo do "rozsiahlych" rozhovorov s nimi.

2. Upokojte sa, uvoľnite sa a naberte sebavedomie

Pri zoznamovaní sa so ženou musíte byť hlavne pokojným mužom, ktorý je uvoľnený aj po fyzickej a psychickej stránke. Musíte vedieť ísť pevne za svojím cieľom. Nerozvážnosť a nervozita pri zoznamovaní nemá čo robiť. Ak máte problémy s rukami pri komunikácii a robíte s nimi divné pohyby pri gestikulácii, musíte sa naučiť lepšie ovládať takéto rušivé elementy v komunikácii. 

Pripúšťame, že to môže byť náročné na začiatok, ale skúste nasledovný trik. Palec na ruke využite na to, že sa budete citlivo dotýkať špičky prostredníka a ukazováka. Aj takto je možné veľmi jednoducho eliminovať aj tie najčudnejšie gestikulačné pohyby, ktoré žiadna zo žien u mužov nemusí. Práve vaša reč tela môže naznačiť, ako ste na tom so skúsenosťami pri zoznamovaní. Zabráňte teda tomu, aby o vás každá žena vedela, či ste alebo nie začiatočník v zoznamovaní.

3. Brzdite a nenáhlite sa

Mnoho mužov robí aj takú chybu pri zoznamovaní, že sa za každú cenu usilujú povedať všetko. Toto však vyznieva aj tak, že chcete aj všetko mať. Mnohé ženy tak nemajú šancu sa dostať k slovu a ak sa aj dostanú, tak nemajú šancu niečo poriadne povedať a vysvetliť. Smeruje to len k jednému, že začnú hľadať spoločnosť u iného muža. A nie je sa im čo čudovať.

V tomto smere pomôže, ak zvoľníte, uberiete paru a budete sa snažiť, že o pár minút musíte odísť preč. To, že dokážete odísť z miesta v akejkoľvek chvíli z vás robí vyrovnaného muža, ktorý v živote už má všetko. A zoznamovanie a komunikácia so ženami je pre vás v celku normálnym javom.

Toto je trik, ako vzbudiť u ženy schopnosť povoliť zo svojej nedobytnej zóny a tak si pripustiť viac k telu nového muža. Takto je možné viac a skôr uvoľniť celkovú atmosféru a všetko sa bude vyvíjať celkom inak. Snažte sa o to, aby sa celá atmosféra a rozhovor vyvíjal prirodzene a nie nanútene.

4. Ukončite rozhovor v tom najlepšom

Okrem vyššie popísaného tiež pomáha, ak ukončíte rozhovor v tom najlepšom. Nikdy nedávajte pocítiť druhej strane, že si už nemáte čo povedať. Myslite na celkový veľmi mocný koniec komunikácie, ktorým u nej vzbudíte, že bude od vás chcieť viacej a bude chcieť komunikovať aj pri ďalšom stretnutí.

5. Vždy poďakujte za jej čas

Na konci komunikácie sa nezabudnite poďakovať za ten čas, čo vám venovala. Možno to znie automaticky, ale nebýva to tak. Len takto jej dáte najavo, ako si vážite toho, že s vami vôbec komunikovala.

Redakcia zerex.sk vám praje veľa šťastia pri zoznamovaní. Rád a tipov na zoznamovanie bolo už podaných veľmi veľa. Tak skúste napríklad tieto. Alebo máte vy iné triky, ktoré by mali poznať aj iní muži? Napíšte nám ich v rámci diskusie pod článkom a môžete tak pomôcť aj ďalším mužom, ktorí v tomto smere môžu mať isté rezervy. 



zvádzanie vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow