Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 tipov, ako na dokonalý striptíz

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.11.2015 00:00 5 tipov, ako na dokonalý striptíz

Namáhate sa s tým, ako dokonale zviesť svoju druhú polovičku a stále nie ste spokojná? Striptíz sa zaraďuje k najžiadanejším sexuálnym aktivitám medzi mužmi a ženami. Je možné, že ste sa už inšpirovali nejakým vystúpením profesionálky niekde v nočnom klube. Práve to vo vás vzbudilo túžbu, aby ste striptíz skúsili aj v súkromí. Na to, aby ste zaujala a dokonale zviedla vášho partnera, musíte mať vopred jasno, ako na to.

Ako na dokonalý striptíz?

Príprava je základ

Aj pri striptíze tvorí základ dobrá príprava. Postavte sa pred zrkadlo a skúšajte tanečné, erotické, všetky pohyby práve tu. Poriadne sa rozcvičte. Pamätajte na to, že striptíz bude dokonalý, ak budete pôsobiť dobre, sebavedomo a budete sa tak aj cítiť. Pár dní pred vystúpením zájdite do solária. V deň striptízu sa natrite olejčekom, aby ste čo najviac očarila.

Oblečenie

Najlepšie také, čo má na vás najradšej. Pokiaľ máte doma iba staršie kúsky, zájdite radšej na nákupy. Kúpte to, čo vám „sadne“ najlepšie a čo je aj sexi. Musíte sa v tom cítiť príjemne a atraktívne! Vsadiť môžete na hodvábnu spodnú bielizeň. Krokom vpred je blikajúca bielizeň. Ak má partner rád podväzky, dajte si ich. Pri striptíze siahnite vždy po takom oblečení, ktoré pôjde ľahko „dolu“. Sukňa, ľahká košieľka s veľkým výstrihom, podväzky a topánky na vysokých podpätkoch, to je „ok“.

Hudba

Bez hudby striptíz nerobte. Aj výber tej správnej pesničky je dôležitý. Dôraz klaďte na dlhšie a pomalé skladby, ktoré majú istý pôvab a hodia sa aj na váš striptíz. Isto máte obľúbenú skladbu aj vy, tak si ju pustite a zatancujte mu práve na ňu.

Miesto rozhoduje

Vopred premyslené musíte mať aj miesto, kde striptíz zrealizujete. Dbajte aj na atmosféru. Oplatí sa stlmiť svetlá a zapáliť sviečky. Partnera usaďte do stredu miestnosti. Potom pustite hudbu. Majte vždy dostatok miesta, aby ste sa mohli pohybovať vôkol neho, ako aj jeho pevnej pýchy.

Dobrý záver sa ráta

Vždy mierte očami do očí partnera. Striptíz je iba o vás dvoch. Uprene hľaďte na neho a dávajte mu podnety, že ho chcete. Hrajte sa s rukami, dávajte ich na miesta, ktoré si má všímať najviac. Hýbte bokmi, hrajte sa so stoličkou a zostaňte blízko pri partnerovi. Dráždite ho, ale bez dotykov.

Odopnite si košieľku a nechajte ju padať na zem. Držte sa rytmu pesničky, hlaďte svoje telo, otočte sa a rozopnite si sukňu. Môžete pritom požiadať partnera, aby vám pomohol. Nechajte, nech si prezrie všetko, čo máte pod ňou. Rozopnite si aj podprsenku. Ako posledné zostávajú nohavičky. Pekne pomaličky si ich dajte dolu. Zatočte nimi a hoďte po partnerovi, nech zažije ešte väčšie vzrušenie.

V závere sa mu hoďte okolo krku, vášnivo ho bozkávajte a tešte sa na to, čo príde po takejto dokonalej predohre. Ešte stále si myslíte, že nezvládnete dokonalý striptíz?



vzrušenie rozkoš erotika dráždenie vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow