Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 tajomstiev na predĺženie erekcie

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.02.2017 00:00 predĺženie erekcie
Akonáhle muži dosiahnu vek 30 alebo 40 rokov, ich sexuálny život sa začína postupne meniť. Odrazí sa to aj na dĺžke a kvalite erekcie. Nemusí to však byť vždy. Jestvuje niekoľko tipov na predĺženie erekcie. Tu sú.

Starajte sa o svoje srdce

Kvalita erekcie nepopierateľne súvisí i so zdravím vašich ciev. Udržať si zdravý kardiovaskulárny systém je dôležité nielen pre váš sexuálny život, ale i ako prevencia infarktu.

Dávajte si pozor na váhu

Udržiavať si postavu, s ktorou nebudete spokojní len vy, ale aj váš lekár, nie je len o atraktivite. Čím ste v páse širší a objemnejší, tým väčšie je tu riziko srdcových ochorení. Okrem toho majú tukové zásoby v oblasti brucha veľký vplyv na erekciu. Aký obvod pásu je u muža adekvátny? Ak je menší ako 86 centimetrov, môžete si byť istí, že máte len malé množstvo tuku v tele. To je znamením toho, že erekciu len tak ľahko nestratíte.

Nevyhýbajte sa spánku

Pamätajte na to, že ak spíte menej ako 7 hodín každý deň, vystavujete svoje telo narušeniu cirkulácie hormónov, ktoré majú na svedomí váš sexuálny apetít. Radšej si odoprite večerné sledovanie televízie a choďte sa poriadne vyspať, nech ste na druhí deň svieži.

Nezamorte svoje telo škodlivými látkami!

Fajčíte či nebodaj užívate drogy? Môžete si byť istí, že problémy s erekciou sa určite dostavia. Všetky návykové látky, či už cigarety, alebo tvrdé drogy, majú za následok poškodenie ciev v penise.

Pomôžte si prírodou

Skvelou pomocou pre získanie stratenej erekcie môžu byť aj výživové doplnky. Jedným z nich je i Zerex, ktorý je svojím zložením úplne bezpečný a obsahuje výlučne čisté a kvalitné ingrediencie. Samozrejme, nezabúdajte na to, že žiadna pilulka nie je zázračná natoľko, aby ste nezmenili svoj životný štýl a napriek tomu boli zdraví.


erekcia penis zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow