Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 prírodných spôsobov, ako zvýšiť partnerovo libido

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.12.2015 00:00 5 prírodných spôsobov, ako zvýšiť partnerovo libido

Je to tu zase. Máte nízku chuť po partnerke v posteli. Nie je to nič výnimočné, pretože s vekom sa začína spontánne znižovať chuť po sexe, ako aj samotná výdrž - libido. V tomto smere väčšina mužov (ale aj žien) často siaha po neoverených medikamentoch. Žiaľ situácia sa môže ešte viac zhoršiť. Pritom je však možné si pomôcť v prípade posilnenia libida aj prirodzenejším spôsobom. Nasledovných 5 prírodných spôsobov vás o tom presvedčí!

Pohárik vína

Pomôže nielen k lepšej nálade, ale dokáže povzbudiť aj libido. Ak vínko pravidelne popíjate, robíte dobre. Pokiaľ to nemáte vo zvyku, je na čase to zmeniť. Dbajte však vždy na primerané množstvo - pohár, dva sú v norme. Aby sa vám nestalo, že zaspíte skôr, ako sa niečo začne.

Kúsok čokolády

Napomáha rozvíriť krv v žilách a podporuje libido. Už od nepamäti je čokoláda silným afrodiziakom. Podporuje chuť na sex, ako aj výdrž, ako u žien, tak aj u mužov. Čokoláda a jej znamenitá chuť robí zázraky s libidom. Nebráňte sa jej a okrem libida si zlepšite aj náladu. Rovnako aj stavy úzkosti pominú. Radšej však uprednostňujte tmavú čokoládu pred tou mliečnou. Dvojnásobný afrodiziakálny účinok dosiahnete v kombinácii s červeným vínom.

Figy

Vedeli ste, že v orientálnych krajinách jedia figy len milenci? Snáď preto, že ak zlomíte figu, uvidíte ženské pohlavné orgány, čo vo vás vzbudí "sexuálnu túžbu" po partnerke.

Jedlo s čerstvými bylinkami

S jedlom rastie chuť a ... rovnako aj libido. V tomto smere však dbajte na správne ochutenie pripravovaného jedla. Vhod prídu čerstvé bylinky. A ktoré sú tie najlepšie?

O bazalke sa vraví, že napomáha sexuálnemu apetítu a zvýšeniu plodnosti. Okrem toho navodzuje uvoľnenie pre telo, ako aj myseľ. Koriander zlepšuje plodnosť a kolujú o tom aj rôzne báje - už viac ako tisíc rokov. Má povzbudivé účinky a patrí k vychýreným afrodiziakám.

Pravdou zostáva, že okrem týchto existuje ešte omnoho viac stimulujúcich prírodných možností, no dnes sa nám vošli iba tieto. Na ktoré vsadíte vy pri oživovaní svojho libida?



milovanie pohlavný styk libido
Magazín arrow
Magazín arrow