Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 mýtov o erektilnej dysfunkcii v mladom veku

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.10.2015 00:00 Mýty o erektilnej dysfunkcii v mladom veku

Erektilná dysfunkcia trápi čoraz viacej mužov - aj tých v mladšom veku (nielen tých starších). Toto je reálny fakt, žiadny výmysel. V súvislosti s erektilnou dysfunkciou a jej príčinami však dnes počúvame množstvo mýtov, ktoré ale nie sú založené na pravde. Možno ani vy niekedy neviete, čo je mýtus a čo je zase reálny fakt. Pomôžeme vám zorientovať sa a skutočné fakty v dnešnom článku niektoré mýty navždy vyvrátia a poprú.

Mýtus č. 1 Erektilná dysfunkcia v mladom veku nie je ...

Že erektilná dysfunkcia v mladom veku mužov netrápi? Aj keď je zjavné, že nebezpečenstvo vzniku erektilnej dysfunkcie rastie vekom, nie je výnimkou ani v mladom veku. Nárast počtu ochorení ako cukrovka, vysoký krvný tlak, cievne problémy a zároveň množstvo liekov na ich liečbu, môžu zapríčiňovať problémy s erekciou tak ako v staršom, tak aj v mladšom veku. Erektilná dysfunkcia postihuje mužov bez ohľadu na ich vek.

Mýtus č. 2 Skutočný chlap nemá erektilnú dysfunkciu, ani iný problém s erekciou ...

Táto výpoveď je asi tak opodstatnená, ako keby vás presviedčame, že skutočný chlap nebude nikdy mať smútok, bolesť alebo beznádej. Erektilná dysfunkcia si nevyberá, prichádza stále a nečakane do života ktoréhokoľvek muža – či už mladšieho alebo staršieho.

Mýtus č. 3 Erektilná dysfunkcia je iba problémom psychiky ...

Možno ste sa stretli aj s tým, že za zdroj erektilnej dysfunkcie sú považované iba psychické problémy. Pritom však psychogénny vznik erektilnej dysfunkcie predstavuje iba 10 percent. Zvyšok je organického pôvodu.

Mýtus č. 4 Erektilná dysfunkcia je výsostne problémom muža ...

Ak má muž problémy s erekciou, týka sa to aj jeho partnerky. Pokiaľ tieto problémy nebude liečiť, zasiahne to aj intímny život partnerky. Obchádzať ťažkosti s erekciou, nemať pravidelný sex, to nie je správne ani pre ňu. Začne mať pochybnosti, nebude cítiť lásku ako predtým a bude hľadať príčinu tohto javu - často aj na nesprávnom mieste. Takéto napätie sa prenesie aj do osobného života. Avšak na strane druhej existujú prípady, kedy práve partnerka donútila svojho muža, aby navštívil odborníka.

Mýtus č. 5 Tabletky na podporu erekcie podnecujú stálu erekciu na niekoľko hodín ...

Dnes je na trhu viac druhov liekov a tabletiek na podporenie erekcie aj v mladom veku. Odlišujú sa od seba dobou samotného účinku. Doba účinku však neznačí, že po celý čas účinku budete mať stálu erekciu. Jedná sa o čas, počas ktorého erekcia nastúpi pri sexuálnom podnecovaní. Ak vám vaša partnerka po užití tabletky urobí striptíz, určite zaberie na vášho „priateľa“ v nohaviciach. No ak budete umývať iba riad, erekcia u vás pravdepodobne nenastúpi.

tabletky na erekciu Zerex



lieky na erekciu lieky na potenciu slabá erekcia
Magazín arrow
Magazín arrow