Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5+1 dôkazov, že erotická nuru masáž pozitívne vplýva na zdravie

20.05.2019 00:00 nuru-masaz

Vzrušujúca, exotická, erotická - týmito prívlastkami môžme ovenčiť nuru masáž. Tento zmyselný akt sa používa za účelom uvoľnenia a stimulácie sexuálneho apetítu. Vplýva však aj na naše zdravie. Ako?

Masáž je najlepší spôsob, ako získať emocionálne a fyzické spojenie vášho vnútorného ja. Umenie nuru masáže vzniklo v starovekom Japonsku. Ten, kto masáž vykonáva, používa na masírovanie svoje nahé telo. Okrem pocitu blaženosti, ktorý pri masáži väčšina ľudí zažíva, má nuru masáž aj niekoľko zdravotných výhod.

Pár slov na úvod o nuru masáži

Hlavnými znakmi masáže sú dva dôležité prvky:

  1. na masáž je používaný vysoko hydratačný nuru gél vyrobený z morských rias;
  2. masáž sa vykonáva nahým telom masérky (maséra), pričom sa natrie nuru gelom a kĺže sa telom masírovaného za účelom spôsobiť mu príjemné pocity.

Účelom jej použitia je zvýšiť chuť na sex, poskytnúť tvorivosť, vyhnúť sa monotónnosti vo vzťahu, pripravovať na sexuálny výkon. Prostredníctvom tejto masáže chcú ľudia vedome zvyšovať svoje libido, erotickú citlivosť a využívajú ho aj ako pomoc s problémami vzrušenia.

Výhody nuru masáže

Už samotná nuru masáž je mimoriadne príjemný akt, okrem spomínaných účelov použitia poskytuje aj niekoľko zdravotných benefitov.

#1 Bojuje s predčasnou ejakuláciou u mužov

Umenie nuru masáže zahŕňa niekoľko masážnych techník, ktoré vás privedú na okraj vrcholu a späť. To pomáha zlepšiť citlivosť tela. Kým u žien dokáže slúžiť ako skvelá predohra, mužom pomáha zatočiť s predčasnými vyvrcholeniami.

Tip: Problém s predčasnou ejakuláciou potrápi v priebehu života nejedného muža. Pre tieto účely bol vyvinutý prírodný doplnok výživy Zerex Extralong, ktorý priaznivo vplýva na predĺženie sexuálneho styku a zvýšenie kvality sexuálneho života.

#2 Slúži aj na odbúranie stresu

Masážna terapia poskytuje uvoľnenie napätia v mysli, ako aj napätia v tele . Nuru masáž môže dokonca zmierniť príznaky depresie.

#3 Poskytuje úľavu od bolesti

Prostredníctvom masáže dochádza kuvoľneniu napätia vo svaloch. Masáž tiež pomáha stimulovať uvoľňovanie endorfínov. Nie sú to len “hormóny šťastia”, môžme ich pokojne nazvať aj prirodzenými “liekmi” proti bolesti rôzneho druhu.

#4 Zlepšuje pružnosť pokožky a hydratáciu

Dobrá masáž dokáže zvýšiť pružnosť svalov a kostí, vplýva na zlepšenie stavu pokožky a svalových tkanív. Vďaka zloženiu nuru gelu je telu poskytnutá plnohodnotná hydratácia.

#5 Pomáha zlepšiť obeh a prietok krvi

Častým problémom mužov je nedostatočná erekcia, ktorá je často spôsobená aj nedostatočným prísunom krvi do penisu. Zlepšenie prietoku krvi môže pomôcť aj s problémom erektilnej dysfunkcie.

Tip: Ak aj vás trápi erekcia, ktorá nie vždy vydrží alebo sa občas nedostaví, váš problém môže pomôcť riešiť certifikovaný výživový doplnok Zerex Klasik. Tento prípravok predstavuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín. Zložky na prírodnej báze obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

Extra výhoda na záver: Masáž ako párová terapia

Nuru masáž vykonávaná partnerským párom pomáha omladzovať vzťah, budovať silnejšiu väzbu medzi partnermi a vnášať erotické prvky do súžitia. Keďže je masáž príjemná, zanecháva nielen uvoľnené telo, ale pomáha odbúravať aj mentálny stres.

Páry, ktoré chápu výhody tejto masáže, z neho robia zvyk vo svojom živote. So všetkými uvedenými výhodami je nuru masáž jedným z najhorúcejších spôsobov znižovania frekvencie partnerských nezhôd.

 

Zaujala vás nuru masáž a chceli by ste ju vyskúšať doslova na vlastnej koži? V nasledujúcom článku sa dozviete, ako na to!



nuru masáž
Magazín arrow
Magazín arrow