Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

4 sexuálne polohy na chudnutie. Poďte do toho s nami.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 08.10.2016 00:00 4 sexuálne polohy na chudnutie

Určite ste už počuli o tom, že chudnúť sa dá aj sexom. Klasická misionárska poloha to však nie je. Vybrali sme pre vás štyri sexuálne polohy na chudnutie, vďaka ktorým sa nielen zabavíte, ale aj zhodíte nejaké to kilo navyše.

Overené sexuálne polohy na chudnutie 

Postojačky

Ak sa budete počas dvoch týždňov každý deň milovať postojačky, môžete schudnúť tri až päť kíl. Nezdá sa vám to? Existuje na to i výskum, ktorí realizovali nemeckí vedci. Zapojilo sa do neho asi 500 párov a po jeho skončení boli všetky ženy ľahšie minimálne o tri kilá. Ako je to možné?

Pri sexe v stoji zapájate viac svalov ako pri iných polohách. Snaha vyvažovať svoje telo a udržať rovnováhu formuje nohy či zadoček a ak jednu nohu partnerka zdvihne, napne sa i vnútorná strana stehien. Nezabúdajte však, že ak chcete naozaj vidieť výsledky, nemôžete poľaviť. To znamená žiadne opieranie sa o stenu alebo iné uľahčovanie.

Na koníčka

Keď vyskočíte do sedla a začnete poriadne divokú jazdu, môžete sa spoľahnúť na to, že vaše telo budete trénovať. Zabrať dostanú najmä vaše stehenné svaly a zadok. Klasická poloha, no pritom veľmi účinná. Navyše, ak ju trochu obmeníte a namiesto obkročného sedu zvolíte poddrep, krásne sa vám vytvarujú lýtka.

Most

Poloha zvaná most vás do formy dostane raz-dva. Ako na to? Dievča si ľahne na chrbát a ruky položí pozdĺž tela. Panvu zdvihne do polohy most. Partner vsunie svoj penis do ženy v kľaku. Táto poloha môže byť pre muža trochu nepohodlná, avšak vaše stehná budú o pár týždňov ako z kameňa!

Poloha na psa

Klasická poloha, v ktorej muž priráža do svojej spoločníčky odzadu. Zdalo by sa, že pri tejto polohe nejde o nič a pre ženu to vôbec nie je náročná poloha. Opak je však pravdou.

Všetky ženské kľúčové svaly sú zapojené v rytme, v ktorom partner priráža. Ak by to tak nebolo, stratíte rovnováhu. Vo formovaní postavy v tejto polohe je veľmi nápomocný sex na mäkkej posteli, kde je udržanie rovnováhy náročnejšie.



Magazín arrow
Magazín arrow