Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

4 hlášky, s ktorými dostanete babu do postele

19.01.2016 14:00 do postele

Dostať ženu do postele, nemusí byť vždy také jednoduché. Obzvlášť, ak to skúšate už dlhší čas, veľmi dobre viete, o čom hovoríme. Iné to je a bude, ak už žijete dlhšie vo vzťahu. Nedostatok sexu robí svoje a preto musíte skúšať všetko, čo by vám mohlo pomôcť dostať svoju novú babu, či aj tú dlhoročnú do postele ľahšie. Trúfnete si na to aj s našimi hláškami?

Je práve nedostatok sexu tým hlavným dôvodom, prečo ju chcete zviesť do postele? Ak áno, potom sa nemôžeme ničomu čudovať, pretože ako muž a samec v jednom, potrebujete aj vy z času na čas kvalitné sexuálne uspokojenie v posteli so ženou. Sex je prirodzená fyziologická potreba človeka, ktorú zaiste chcete mať pravidelne uspokojenú aj vy. Ako ste na tom vy, Týka sa problém nedostatku sexu aj vás? Pokiaľ ste odpovedali nie, máte vyhraté a nemusíte čítať ďalej. Ak však nemáte také šťastie, skúste získať vašu babu nasledovnými radami v podobe týchto hlášok:

1. „Som do teba blázon! Ľúbim ťa a mám ťa rád!“ ...    

Dvorte jej a koketujte s ňou! Dajte jej najavo znova a zase, že máte o ňu skutočný záujem. Flirtom nič nepokazíte, práve naopak. Aj keď sa poznáte už dlhšie. Očný kontakt pri každej príležitosti, doma, vonku na kávičke, drinku alebo večeri, je tým, čo viac okorení aj váš vzťah – rovnako ten začínajúci, ako aj ten trvalejší.

2. „Si nádherná! Si pre mňa taká dôležitá!“ ...

Ktorá zo žien by ich nemala rada? Milujú komplimenty a pochvaly, tak ich doprajte aj tej vašej. Hlavne ak ju chcete dostať do postele. Lichotením u nej zabodujete a získate si skôr aj jej dovtedy nedobytné telo.

3. „Poď ku mne domov!“ ...

Báť sa ju pozvať domov, to je ako keby ste sa báli ženy ako takej. Pozvite ju k sebe domov - priamo a bez ostychu. Pritom jej môžete sľúbiť, že jej ukážete práve to, čo chce vidieť práve tá vaša – ale to už vy najlepšie viete, čo to bude ...

4. „Chcem sex!“ ...

Myslíte si, že je to veľmi odvážne a nevkusné? Na internete nájdete množstvo rád, ktoré odhovárajú od toho, aby ste hovorili o sexe priamo a tobôž už na prvom, či druhom rande. V poriadku, ale ak ste to robili doposiaľ takto, fungovalo potom to, že ste ju neskôr dostali do postele? V prípade, že máte s partnerkou dlhodobý vzťah, hovoriť o sexe priamo sa môže zdať jednoduchšie, ako aj dostať ju do postele. No, nemusí to byť zaručene pravidlom. Ak aj dlhoročnej partnerke priamo nepoviete, že chcete sex, odkiaľ bude vedieť, že čo chcete? Sex je základnou fyziologickou potrebou muža ako každá iná, tak začnite žiadať oň priamo aj svoju dlhoročnú partnerku. Iba takto máte šancu, že ho dostanete vždy, keď si oň požiadate.

Teraz je to už len a len vo vašich rukách. Skúsite to, čo vám radíme my alebo siahnete po niečom inom, čo vám pomôže vo vašom probléme?

  cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp


zvádzanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow