Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

4 drinky, ktoré zvýšia každej žene chuť na sex

Autor článku: redakcia Zerex.sk 04.12.2015 00:00 4 drinky, ktoré zvýšia každej žene chuť na sex

Premýšľali ste častokrát aj vy nad tým, ako zvýšiť žene chuť na sex, aj keď nemáte problémy s erekciou? Neviete, ako si tú svoju čo najlepšie a najrýchlejšie získať ako správny chlap? Je to mnohokrát ľahšie, ako si myslíme. Buďte o krok vpred a spoľahnite sa na niektorý z nasledovných 4 drinkov, ktoré ženy milujú a vďaka nim sa dostanete dámam oveľa jednoduchšie nielen do hlavy, ale aj do nohavičiek ...

Sex On The Beach – zaručene hriešne myšlienky

Veľmi populárny a známy long drink, pochádzajúci z Ameriky. Už z jeho názvu pramenia „hriešne“ myšlienky. Prečo si tieto myšlienky nedopriať aj naživo so ženskou spoločnosťou? Získajte si ju s kúskami ľadu, vodkou, broskyňovým likérom, ktorý je zaliaty pomarančovým a brusnicovým džúsom. Dokonale premiešaný, podávaný v kokteilovom pohári, ozdobený rezom pomaranča. Vedzte ale, že ak sa budete spoliehať práve na tento drink, v niektorých krajinách je označovaná aj ako Sand in your shorts, Fun on the beach.

Paloma – najlepšia cesta ako si užiť tequilu

Tequila je jedným z mexických národných nápojov a môžete vsadiť na tento nápoj aj vy. Tá pravá musí pochádzať z Mexika a obsahuje minimálne 50 percent šťavy z agávy. Ak ju chcete dopriať tej vašej, tak ju musíte mierne upraviť do podoby „Paloma“ drinku. Ten musí obsahovať spomínanú tequilu, čerstvú limetkovú šťavu, tonik s príchuťou grapefruitu s kúskami ľadu.

Black alebo White Russian – sladký ale silný

Môžete vsadiť aj na čiernu, či bielu farbu, respektíve sladkosť, či silu. Black alebo White Russian je silný kokteil lásky pre všetky dámy. Jeho sila spočíva vo vodke a kávovom likéri (kahlúa) – pokiaľ hovoríme o Black Russian drinku. No ešte viac obľúbenejším kokteilom je u nich takzvaný White Russian. Tento navyše obsahuje smotanu.

Screwdriver - klasický, no jednoduchý na prípravu

Ako posledný náš tip je Screwdriver. Je to klasika v podobe vodky a pomarančového džúsu. Známy a obľúbený drink, ktorý miluje snáď každá dáma, jednak v slabšej alebo silnejšej verzii. V presne rovnakom pomere je kombinácia vodky a džúsu prezývaná aj ako „skrutkovač“. Azda preto, že po treťom kole prichádza množstvo zábavy, rovnako aj dačo „viac“ ... Skúsite práve tento?

Prvý, druhý, tretí, či práve tento posledný drink jej namiešate alebo objednáte v bare dnes večer? Vedzte, že zvýšiť chuť do sexu viete žene privodiť aj formou správne namiešaného alebo objednaného drinku. Ak to už viete, zostáva sa už len predviesť a zapôsobiť pred ňou samotnou. Ostatné zaručene príde samo už po pár dúškoch ...

  Zvýšte si libido a chuť na sex

 



flirtovanie zvádzanie pohlavný styk vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow